• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Hele, mě to nějak nesere.., Gx raidy jsou super na rychlé harvení SD a Lapras je dost vzácný, sehnat na něj candies je turbo omrd.. Takže za mě pohoda. Zároveň já svého Gx používám jako Tanka na Ultraligu.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me serou, zase Gmax Lapras, a kanto starteri nikde :-( jsem si rikal uz behem gofestu, ze to je promarnena sance, ze mohli dat proste vsechny predchozi random, a ne jen jednoho z posledniho vikendu, lidi na to bylo vsude dost
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BILAKOBRA: Ty kráso.. fakt že jo. Díky za tip!

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BILAKOBRA: Já to nechápu, co ten lehký buddy pokémon udělá? Že chytám na chytačku těžké zoruy?
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jako možný to je, já na tohle info narazila včera :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: fascinujici, to jsem vubec neznal :-) je zajimavy, ze autocatcher ma lepsi vysledky kdyz mas co nejmensiho buddyho, zatimco rucne bys mel chytat s co nejvetsim, ale bez sance na nejakej excess... To musi byt bug a ne featura, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to uz zkouseli pred par lety a ukazalo se, ze lidi maji o moc vic takovych telefonu nez si Niantic myslel, hadam tentokrat to projde...

Discontinued Support for 32-Bit Android Devices — Pokémon GO Help Center
    https://niantic.helpshift.com/hc/en/6-pokemon-go/faq/2572-discontinued-support-for-32-bit-android-devices/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: kdyz dobyvas gym a mas podezreni, ze by ti ho nekdo mohl takhle dohodit, tak mas nejdriv zabit prvniho pokemona. Tim aktivujes desetiminutovy timeout, kdy je gym "under attack", a nikdo novy se tam nemuze pridat. Proto ty mas tu hlasku, protoze ten, co na to utoci, tohle vi... :)

MADCAT: hra skoro vzdycky doporucuje defensivni volbu, tj. podle toho muzes treba i v raidu poznat predem, jaky moveset pokemon bude mit. Realne je lepsi mit pripravenou vlastni univerzalni partu, pro dobyvani gymu.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Pro info, mě funguje tynamo - Zase jde ziskat "steel chair" Zorua, staci si dat co nejlehciho buddyho, idealne Kartanu, Gimmighoul funguje taky, zapnout jakykoliv autocatcher a nechat ho chytat Zoruy, predni pricky v showcasech zaruceny.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ALMIGHTY88: Aha, to jsem netušil, že to trvá tak dlouho,.:)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MEPHISTO: To je součástí procesu, ale i se svědomitým krmením to trvá třeba 7 dní.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ALMIGHTY88: není nejlepší krmit pokémony v gymu?
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    Vždy záleží na osobní motivaci, já třeba rád sbírám zlatý medaile na gymech, takže když jsem na gymu, který ještě nemám zlatý a mám ho třeba dál a mimo běžné cesty, tak ho většinou bráním za každou cenu a udržuji rozumně nakrmený, aby nevypadal jako snadný cíl.
    Free coiny jsou fajn, ale nesmí to být moc práce, protože pokud člověka to dobývání vyloženě nebaví, tak je dobré si uvědomit, že jeden denní příjem gymu je ekvivalent 2,5-8 Kč, v závislosti na místě nákupu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MADCAT: Hele, co jsem slyšel, tak to obecně YTbeři doporučují. Ale pokud máš silné pokeše (Fighting, Rock, Fire, Dragon, Water) má smysl si tu partu předpřipravit. Mně totiž stačí jeden pokémon na celý gym (když tam nejsou 4.5k pokémoni s plným srdcem, samozřejmě). A parta je pro mě Top Fighting - většina obránců jsou normal, Rock - proti vzdušným pokešům a top Dragon + buddy. Díky tomu sbírám srdce s buddym a zároveň mám team s max výkonem
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MEPHISTO: A ty doporučení na složení party, co dává samotná hra, jsou ok? Já s tím většinou nic nedělám, nechce se mi u vymýšlení a kombinování strávit mládí :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MADCAT: 3x když má celé srdce, 1x když prázdné.

Mimochodem je super mít Gym party a v ní mít aktuálního buddyho + silné a dobré pokeše, ať člověk nemusí vymýšlet pokaždé novou party, hledat buddyho atd.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MEPHISTO: Ta nutnost porazit ho třikrát, to je teď nějaká novinka? Já to teda hraju možná rok, rok a půl, ale mám silnej pocit, že ještě nedávno stačilo jenom jednou - když byl bránící slabej, tak to byla rychlovka...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jaký byl systém v minulosti nevím, hodně hraju až teď poslední 2 roky a upřímně řečeno mě bránění gymů dost sere. Taky mě sere, když dobývám gym a někdo mi do něj přihodí 4k pokémona..kdykoli se to snažím udělat já, tak mi hra dá hlášku a vykopne mě.

chápu, že člověk musí porazit obránce 3x, dává smysl aby jsi nemohl prostě jen projet kolem a dobýt. Ale že pokeše nemůžeš stáhnout z gymu po roce.. to bych blil, velebnosti..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam