• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: vubec
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jedeš i kartičky?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: Mewtwo byl naposled v raidech v lete 2022 - do te doby pak uz jen nekolikrat v shadow verzi, i letos. Ale driv nebo pozdejc budou muset pustit raidy pro Mega Mewtwo, tak se dockas...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No jo, ono se tomu říká Lead.. hnidopichu.. :-D takhle mi chybí v kanto Mewtoo a dost mě to krká..

A hraju na denní bázy 2 roky a v raidech jsem ho neviděl.. :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: nic jako "tank na ultraligu" neexistuje :)
    Ale jo no, taky uvazuju ze mozna i tak pujdu, bo free dust. Sere me to proto, ze porad koukam na ty Kanto diry v pokedexu... :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Hele, mě to nějak nesere.., Gx raidy jsou super na rychlé harvení SD a Lapras je dost vzácný, sehnat na něj candies je turbo omrd.. Takže za mě pohoda. Zároveň já svého Gx používám jako Tanka na Ultraligu.. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me serou, zase Gmax Lapras, a kanto starteri nikde :-( jsem si rikal uz behem gofestu, ze to je promarnena sance, ze mohli dat proste vsechny predchozi random, a ne jen jednoho z posledniho vikendu, lidi na to bylo vsude dost
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BILAKOBRA: Ty kráso.. fakt že jo. Díky za tip!

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BILAKOBRA: Já to nechápu, co ten lehký buddy pokémon udělá? Že chytám na chytačku těžké zoruy?
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jako možný to je, já na tohle info narazila včera :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: fascinujici, to jsem vubec neznal :-) je zajimavy, ze autocatcher ma lepsi vysledky kdyz mas co nejmensiho buddyho, zatimco rucne bys mel chytat s co nejvetsim, ale bez sance na nejakej excess... To musi byt bug a ne featura, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to uz zkouseli pred par lety a ukazalo se, ze lidi maji o moc vic takovych telefonu nez si Niantic myslel, hadam tentokrat to projde...

Discontinued Support for 32-Bit Android Devices — Pokémon GO Help Center
    https://niantic.helpshift.com/hc/en/6-pokemon-go/faq/2572-discontinued-support-for-32-bit-android-devices/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: kdyz dobyvas gym a mas podezreni, ze by ti ho nekdo mohl takhle dohodit, tak mas nejdriv zabit prvniho pokemona. Tim aktivujes desetiminutovy timeout, kdy je gym "under attack", a nikdo novy se tam nemuze pridat. Proto ty mas tu hlasku, protoze ten, co na to utoci, tohle vi... :)

MADCAT: hra skoro vzdycky doporucuje defensivni volbu, tj. podle toho muzes treba i v raidu poznat predem, jaky moveset pokemon bude mit. Realne je lepsi mit pripravenou vlastni univerzalni partu, pro dobyvani gymu.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Pro info, mě funguje tynamo - Zase jde ziskat "steel chair" Zorua, staci si dat co nejlehciho buddyho, idealne Kartanu, Gimmighoul funguje taky, zapnout jakykoliv autocatcher a nechat ho chytat Zoruy, predni pricky v showcasech zaruceny.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ALMIGHTY88: Aha, to jsem netušil, že to trvá tak dlouho,.:)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MEPHISTO: To je součástí procesu, ale i se svědomitým krmením to trvá třeba 7 dní.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ALMIGHTY88: není nejlepší krmit pokémony v gymu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam