• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: nejsou neomezeny, jen vetsi MP zasobnik, lidi meli dneska dost MP protoze to bylo z toho passu plus ze vsech questu predchozich co si nechali. Zejtra to bude horsi... :-) Na Letny bohuzel nikdo moc nechodil nic nez Eternatuse, coz ale chapu kdyz za nej bylo 4x vic nez za ostatni gmax. Nicmene, zitra uz na bodech nezalezi, bo kazdej je na levelu kde dostava jen expy, takze doufam neco co mi chybi urvu... teda jestli to lidem dojde a nepujdou spis dal jen po Eternatus candy, coz na vyssich levelech stejne ten 1 raid je prd.

Plus ten efekt, ze se nemusi chytat, mel na Letny zbesilej vliv na tempo, vsechno se delalo v pohybu, jsem se JEDNOU jen oprel o zed ze si v klidu vyberu odmeny z questu a napiju se. Raid 90+ lidi. jestli mi to trvalo minutu, a kdyz jsem skoncil tak tam v dohledu na cele ulici nebyl NIKDO :-) normalne jsem musel jednu pulhodinu vynechat, bo sledovani pohybu leadera bylo v appce nejaky zasekly, takze jsem si proste sednul ke dvema Eternatusum a pockal az se dav najde sam.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    RICARDERON: Ja dekuju za invite na toho Machampa :)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    VLAKODLAK: 11/14/10. Inu, to se taky vyplatí.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Hlavák byl dneska svistot. V jednou Eternautovi 97 lidí. Ale nějak jsem nepochopil to s těma neomezenejma částicema, chodil na všechno a asi na čtvrtýho, nebo pátýho už nemohl.:(
    Ale zase jsem tam doplnil Enteie, Raiku, Giga Machampa i Toxtricityho. Za Zaciany a Zamazenty jsem konečně utratil všecky zelený pasy (a stejně to na meč nestačilo) a šel jsem domů jak po noci v casinu Monte Carlo!
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    EVILMIND: oh fuck ... takze zbytecne vyhozenej pas
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: jo houbicky jsem taky nechapala, hlavne teda kdyz po prvnim fightu bylo videt jak to jde snadno :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem btw nepochopil, proc dneska skoro v kazdym fightu 80-100 lidi bylo prumerne tak 15-20 houbicek
    kdyz ponecham stranou proc proboha, tak pokemon nemuze mit jeste tolik whales ne? :)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ELIDOR: z raidu na eternata jsou jen odměny a hlavně hromada candy, přímo eternatus ne, ten je jen z té úrovně 60 pasu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ELIDOR: to te nevykoplo, to je vsechno :-) ho nechytas
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ja jsem dneska doma, tak jsem sel jeden vzdalene, zabili jsme ho zcela bez problemu, pridal jsem zlatky za bonus a ihned me to vykoplo, .. opet. tohle by meli vyresit .. skoda pasu, skoda zlatek. napsal jsem na podporu, ale buh vi ..
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    EVILMIND: 10 13 12... (a to jestli se nepletu a čtu to správně)... přemýšlím, no... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zapomnel napsat, ze v tom rozhodovacim procesu taky jde o to, jakyho Eternatuse dostanete
    do 10-11-11 na mem druhem uctu fakt investovat nebudu, to se Niantic zase strelil do nohy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    resp. jelikoz ma dvojnasobnej cas, a tim i dvojnasobnej rage timer, coz je hlavni problem pro solovani gmax fightu, tak staci docela malo pripravenejch lidi... :)

Hyper Beam/(Target) Sludge Bomb Eternamax Eternatus Duo Battle, No WB, T3 helper + Mushroom & Blade
    https://www.youtube.com/watch?v=nE_TCHLM0Tk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    obtiznost nastavena tak na 20 lidi
    takze jediny nebezpeci v lokalni verzi je, ze se vsichni narvou do lobby pro 100, a zbude jen par lidi na dalsi fight :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobry, takze Eternatus je free i kdyz nikam raidit nepujdete

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si az ted vsimnul, ze on Eternamax je cely den, jen ty ostatni se stridaji po hodine... to jsem zvedavej jestli vubec budou lici ochotny raidovat neco jineho... to asi bude lepsi ty chybejici s nekym tradnout, nez cekat, ze po 4 hodinach raidovani jeste nekdo bude chtit Venusaura :)

Gigantamax Lapras
    Max Battle Hour August 23rd 10am - 11am
    Gigantamax Snorlax
    Max Battle Hour August 23rd 11am - 12pm
    Gigantamax Gengar
    Max Battle Hour August 23rd 12pm - 1pm
    Gigantamax Inteleon
    Max Battle Hour August 23rd 1pm - 2pm
    Gigantamax Venusaur
    Max Battle Hour August 23rd 2pm - 3pm
    Gigantamax Machamp
    Max Battle Hour August 23rd 3pm - 4pm
    Gigantamax Toxtricity Amped
    Max Battle Hour August 23rd 4pm - 5pm
    Gigantamax Rillaboom
    Max Battle Hour August 24th 10am - 11am
    Gigantamax Charizard
    Max Battle Hour August 24th 11am - 12pm
    Gigantamax Butterfree
    Max Battle Hour August 24th 12pm - 1pm
    Gigantamax Kingler
    Max Battle Hour August 24th 1pm - 2pm
    Gigantamax Blastoise
    Max Battle Hour August 24th 2pm - 3pm
    Gigantamax Cinderace
    Max Battle Hour August 24th 3pm - 4pm
    Gigantamax Toxtricity Low Key
    Max Battle Hour August 24th 4pm - 5pm
    Eternatus - Eternamax
    Max Battle Day August 23rd - 24th 10am - 6pm
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, "best friend plus", z toho se mi orosily bryle, uplne to vidim jak ten novej monetizacni tym neco vymyslel

a kdybych to delal ja, tak dam na ten remote trade pekne remote pass... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsich 200
    Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongo.com/offer-redemption?passcode=J85D4HVHQFFYV
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam