Tak do Eternause jsem nacpal 400 za pass a asi 1700 PC, protože jsem měl na víkend plány a nemohl jsem ani jeden den. RNG Satan se nade mnou smiloval a dal mi Démonického Eternause s CP 1888 a IVs 14,15,14.. :-D :-D :-D Tři sněhuláci.. :-D Vylevlim ho na LVL 40 a pak mi zbyde 1k XL candies, takže po pytchi.. a holt budu doufat, že další XL candies nasbírám levnější metodou.
Nicméně teda IMHO první Event, kde se naplno projevilo SkoPuli, nebo jak se ta firma jmenuje. Hype train jak prase takže lidi chrastili šrajtoflema, že mi bude zvonit v uších týden. Houby lítaly vzduchem, kupování částic, remote raidy.. masakr. Celý týden před naprostý šílenství na Hlaváku, kde každý den lidi 2 hodiny šlapou zelí kolem hlaváku a honí všechno, co nemají. Kolega z práce např "potřebuji jít Suicune, mám špatnou". Ptám se, jakou máš? "12, 13, 14".. Já ho vysmál, pak jsem s ním šel jednu, protože už mě to jeho fňukání sralo a tadá.. mě padla shiny 11, 11, 15. :-D Prostě, někteří sbírají hunda, někteří hrají pro radost. :-D :-D :-D
Povedla se mi vychodit Zygarda, teď chybí jen raidy a asi 140 km chození a budu jí mít hundo, Já jsem spoko. Grind jak prase, ale gratis. Krása.