Já si vzpomínám na humornou, ale velice otravnou situaci /která trvala tak dva týdny, než to sněmovna zrušila/ kdy byla povinnost vydávat paragony. Před trafikou byla fronta až za roh, jak trafikantka smolila paragon na každej Blesk nebo krabičku sirek a kupující nutila na jeho vydání počkat. Je to tak 6-7 let zpátky ... Taky si vzpomínám na zcela nehumornou situaci, kdy Paroubek sliboval podnikatelům úlevy když si v předstihu pořídí registrační kasu a než začal zákon platit, tak byly zrušený. Hospodský by mohli povídat podobnou historku o pákových bateriích a jiných volovinách.
Já sám jsem podlehl bludu jakéhosi profesního osvědčení řidičů, jehož získání bylo podmíněno zaplacením a absolvováním nějakýho kurzu v autoškole. Zaplatil jsem, absolvoval, odnes potvrzení na Bohdalec, kde mi na STK slíbili do 14 dnů vydat osvědčení s kulatým razítkem. V den, kdy jsem si pro něj šel, parlament tuto hovadinu zrušil. Takže na tu evidenční nálepku ve formě nějakýho hologramu na auto už jsem se preventivně vysral a dobře jsem udělal - platnost mělo to nařízení asi měsíc ... tolik asi k mým obavám ohledně EET.
Někdy se mi zdá, že tenhle stát se mi jen zdá ...