• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SA213Elektronická Evidence Tržeb (EET)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Boleslav Buzek: Čtyři Babišovy lži ohledně EET | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/boleslav-buzek-ctyri-babisovy-lzi-ohledne-eet/
    SA213
    SA213 --- ---
    EDISN: Aby to nebyla taková reklama, tak ještě doplním, že každý ne-virtuální operátor má své řešení pro EET. Kvalita je diskutabilní, recenze si každý může dohledat.

    Osobně bych řešení od jakéhokoliv operátora moc nedoporučoval. Není to jejich obor a podle mě do toho jen obchodně skočili - příležitost něco prodat.

    Objektivně se dá říct, že při pořízení aplikace od někoho jiného a tarifu od kohokoliv (obzvláště virtuálních operátorů) se dá získat výhodnější cena než od jakéhokoliv z ne-virtuální operátorů.

    Příkladem může být jeden z virtuálních operátorů, kterého jsem testoval: 65 Kč měsíčně, 150 MB dat, volání za 1.21 za minutu. Při vyčerpání dat jen pomalejší data, což se u EET ani nepozná (jsou to jen malé datové zprávy).
    EDISN
    EDISN --- ---
    :-) nečekaně O2 vyrukovalo s eKasou:
    O2 | O2 eKasa - jednoduché řešení pro eTržby
    http://www.o2.cz/podnikatel/elektronicka-evidence-trzeb/
    SARF
    SARF --- ---
    TOFI: obludný. Stát už umí jen pokutovat, a to za každou hovadinu, to mu jde dobře.
    TOFI
    TOFI --- ---
    EET: Již brzy se můžeme „těšit“ na Babišův udavačský web a astronomické pokuty pro živnostníky | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/...=buffer95078&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    SOLDIK: DDos se tomu říká...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SOLDIK: ono by stacilo, kdyby SA213, kdyz dela ten OS system, tam pridal 2 veci, kdyby se po neuspesnem odeslani to opakovane natvrdo odesilalo v urcity cas a mohl by se tam pridat DOS modul zkouska pripojeni, ktera by opet byla nastavena natvrdo na uricty cas :)
    SUK
    SUK --- ---
    Infrastruktura pro EET je jiz plne pripravena!
    SARF
    SARF --- ---
    SOLDIK: každou první středu v měsíci by se to dalo celostátně shodit díky sirénám.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    me tak napadlo, ze jednoho hezkeho dne, po spusteni eet se domluvit jako restaurateri, a v poledne poslat co nejvic operaci behem dvou minut a opakovat to treba kazdou stredu :D zlomyslne, ja vim :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    tak podle toho, co jsem videl, mel BURAN a SOLDIK asi pravdu. airbnb se povazuje za inkasniho agenta, takze funguje asi jen jako poskytovatel technologie, pomoci ktere pomaha hostiteli vymahat pohledavky. sypu si popel na hlavu a omlouvam se :).
    SARF
    SARF --- ---
    KEPASO: nebo se bude obědvat na etapy, bude na to vyhláška.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SARF: zajimalo by me, jestli IT odbornici na ministerstvu uz ladi kompjutr HAL9000. ale vazne, fakt by me zajimalo, jestli je vubec mozny zvladnout takovy mnozstvi transakci. musi byt miliony denne. kdyby jichy bylo 10 mil, tak na 1 sekundu pripada 116 transakci, jednim smerem. a mame dva smery, takze 232. sranda bude pres obedy.
    SARF
    SARF --- ---
    KEPASO: doufám že jim to celý lehne a druhý vlny už se to nedožije. Že se to má týkat i platebních bran a karet, tedy plateb, který jsou stejně evidovaný přes banky, není nic jinýho než zkurvená zlomyslnost.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ONDRA_99: aha, sry. no protoze buresova banda vidi vybrany chechtaky, ale jinak je to banda diletantu, co neco okopcila od chorvatu, ale vskutocnosti jsou uplne mimo realitu. rozumi maximalne EET ve vecerkach a hospodach. to, ze existuje dalsich x obchodnich modelu vubec nevidi. gumy.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KEPASO: Ja ted nemyslel seda zona jako nelegalni. Airbnb se casto dela legalne. Ja myslel seda zona z pohledu EEt, ze se poradne nevi kdy a jak vo evidovat, protoze je to "jine".
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SOLDIK: co je z uctu na ucet? co ted presne myslis?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    KEPASO: tak jeste jednou. ze to ve skutecnosti je z uctu na ucet je fakt, nicmene EET to tak nebere. proc? to se zeptej urednika FU.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BURAN: jde o retezec bankovni ucet zakaznika -> virtualni penezenka -> bankovni ucet obchodnika. paypal nijak nefiguruje v tom obchodnim procesu dvou stran. obchodnik plni nejakej zavazek vuci zakanzikovi. az potom (respektive hned ve chvili prevodu) si paypal nauctuje poplatky, za vyuziti sluzby prevodu penez mezi dvema stranama, dnes jen na strane obchodnika.
    BURAN: principielne by se nelisil, pokud by airbnb fungoval jako virtualni penezenka pro transfer plateb, ale tak urcite nefunguje. je to trziste, prostrednik spojujici turisty jako najemce a pronajimatele nemovitosti. podle odkazu, co se tady objevily, funguje podobne jako fotobanky atd. ale je pravda, ze vim o nejakych trzistich, ktery se obchodu ucastni jen jako poskytovatel technologie a uctuje si jen poplatky. jdu se zeptat vedle.
    BURAN
    BURAN --- ---
    SOLDIK: ja zas rikal ze se to principielne nelisi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam