• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNYRocket League
    JOPS
    JOPS --- ---
    me zase pobavil jeden strelec... :)

prohrajem 3:2 a nakonci pri vysledcich muj spoluhrac napis NOOB MATE.

Me popadl pocit zoufalstvi :) ja mel temer 700 bodu, dal jsem dva goly, nekolik chyceni a on mel asi 90 bodu. Tak si rikam ty vole, kde je asi chyba....
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: hraju na PS4 gamepadu,nastavený to mám tak nějak podivně, tak jak přesně mi to vyhovuje
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    hraje hraje ale na steamu :) kdyby někdo chtěl třeba něco vytradovat nebo zahrát :)

náhodou někdo crimson wildcat ears nemá? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FVMOUNTIN: sakra, ja hraju na PS4 :) ale premejslim, ze si to na steamu taky koupim.

ve trojkach jsem Challenger Elite, ve dvojkach Challenger III. A porad litam nahoru dolu jak dement. Rising Star potrebuju kvuli kolum :)

na cem hrajes ? na joypadu ? jde mi o to, zda mas prekonfigurovany tlacitka na boost a rotaci auta :) Me sere, ze pri turbu nemuzu tocit autem kolem osy a kdyz jsem to nejak prenastavil, tak si na to ne a ne zvyknout. Proste to nejde :))
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    JOPS: já hraju docela dost, ted se mi konečne v dvojkách povedlo dostat do Rising Star a v trojkach ve většinou motam v challenger elite nebo challenger 2.

Mám standartní pravidlo ke všem competetive hrám co hraju, jakmile 3x prohraju, přestávám minimálně na 30 minut hrát a jdu dělat něco jinýho, všeobecně mi to pravidlo dobře slouží.

Pokud bys měl zájem hrát někdy spolu, na Steamu jsem jako Kralizec Gaming
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Přiznám se, že jak mám teďko hodně her a málo času tak Rockety nehraju vůbec, protože je moc neumim a budu muset investovat čas do learningu, aby mě to zase začalo bavit:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    hraje to tu vubec nekdo ? :)

jenom takove male poznatky...

Dostanu se cas od casu do Challenger Elite, tam si tu hru proste uzivam a je to presne to co chci, plus minus moje uroven. Kdyz tam prohrajem, tak to je treba 4:5. Proste tam me prohry vubec nevadi. A pak se stane toto...

3 klasicke prohry
    a pak
    mame to dobre rozjete a pak to zacne klasicky lagovat... do konce zapasu z toho mam slideshow, prohra
    dalsi kolo laguje spoluhrac = prohra
    dotanu hrace, kterej ani nezacne hrat a pak ho to vykopne = prohra
    proti nam nejaky super strelci, kde si ani nevrzneme = prohra

a bum prask, clovek je behem chvilky Challenger II a to pak uz rvu. Nekdy ty zapasy, to je ciste zoufalstvi. Jako napriklad jsem u rohu s micem, pisu do chatu Centering. A co myslite ze se stane, sestreli Vas vlastni hrac. Ja ho potrebuju mit pred branou a on se Vam kouka do kufru.

Ale ted jsem hral trojky s nejakym typkem, co me pozval (hrali jsme spolu asi 3 dny po sobe) a asi se mu se mnou hraje dobre, jinak by me snad nezval :) Hrajem my dva, plus nekdo treti nahodnej. Musim rict, ze fakt dobry. Jak me trojky nikdy moc nebavily, tak s nim se hraje luxusne, nelezem si do zeli, kdyz jeden tlaci balon po zdi pred branu, tak druhej tam uz stepuje na strelu a vetsinou jsme meli i stesti na spoluhrace, ze to nebyla zadna becka.

Takze ve trojkach jsem v Challenger Elite a potrebuju se dokopad k Rising Star. No, bude to srandy kopec. Nevim jak vy, ale ja pred spanim si dam treba dva tri zapasy a pak si reknu, jak prohraju, jdu spat. No a vcera jsem jich vyhral sest v rade... Pulnoc a v pet vstavat do rachoty... Fuj hnus :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    hral jsem vcera s nejakym nahodnym typkem, proti dvoum, co hrali spolu.

Pri pripojeni do hry v chatu zprava od nich NOOOOOOOOOBS. Ja to nekomentoval, spoluhrac taky nic. Dame gol na 1:0. V chatu se objevi "lucker nooobs". Nechavame to oba bez povsimnuti. Pak nam daji gol na 1:1 v chatu od obou souperu HAHAHAHA NOOBS, HAHAHAHA NOOBS. A nejvetsi prdel na tom byla, ze ti dva zoufalci byli radi, kdyz se vubec dostali na nasi pulku. Po chvilce jsme jim dali dva goly, takze vedeme 3:1 a v chatu se objevilo REPORT FOR RASIST. To jsem se fakt zasmal, protoze jsme na ne vubec nereagovali :) Kdyz jsme asi minutu a pul pred koncem vedli 4:1, tak to vzdali. A to jsem se spoluhracem taky zacal rejpat ve stylu HAHA, NOOBS :) a spoluhrac napsal, UNINSTALL GAME BOYS :) a od jednoho zase jeho klasika, REPORT FOR RASIST.

Proste tu hru zboznuju :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak zacatkem dubna bude nova sezona :)

musim jeste ted se dostat aspon na Rising Star, ta kola se mi strasne libi :))))

a zase nam trochu prehazeji ranky.

Competitive Season 4 Update and Season 3 Rewards | Rocket League® - Official Site
    https://rocketleaguegame.com/news/competitive-season-4-update-and-season-3-rewards/
    JOPS
    JOPS --- ---
    je neuveritelne, co vsechno se muze u tohohle stat :)

hrajeme 2vs2. Vedeme asi 5:1. Souperi se pohadali (nic prekvapiveho) a jeden z nich nam zacal pomahat, takze jsme hrali vlastne 3vs1 :) Za stavu 7:1 pro nas muj spoluhrac presel k tomu druhemu a bylo to zase 2vs2 :))) Fakt zajimava hra :)

Zase hrajeme 2vs2, prohravame 0:3 a zbyvaji jeste asi 3 minuty do konce a souper napise QUIT PLEASE. Mu napisu HAHA, spoluhrac napsal LOL :) Oni hrali naproste hovno, ty tri goly co nam dali, tak to byly haluze uplne nejvetsiho kalibru. My je od zacatku tlacili, ze nevedeli kde jim hlava stoji, ale dva goly dali haluzacky pres cele hriste, kdy se to od brankare odrazilo a obloukem do nasi brany. Po tom co napsal QUIT PLEASE, tak behem 20 vterin jsme dali na 1:3. Za dalsich par vterin to bylo 2:3. Zbyvalo cca 90 vterin do konce, srovnano na 3:3 :) Spoluhrac mu napsal Quit please. Tam ticho (hrali spolu, zadna odezva nic :) ) a asi 10 vterin pred koncem jsme dali na 4:3. V chatu se akorat objevilu f uck you a zmizeli oba :)
    Tohle vzdycky potesi.

a dalsi zjisteni k tehle hre.

Strasne blbe se mi hraje s hraci, kteri nic nenapisou... Pochvalit strelu, nahravku, omluvit se, kdyz to napalim, napsat no problem, s tema co jsou celou dobu zticha, tak se mi blbe hraje a vetsinou to poserem (nastesti jich neni moc). A druhej extrem jsou ti, kteri umeji jenom jenom $%$£$%. Netrefis mic a hned $%$£$%, nenahrajes pred branu a hned $%$£$% a furt. To me s nima takz pak nebavi :)

CORNY
    CORNY --- ---
    Tak TS je up
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukam na tutorialy jak na freestyle, podle tutorialu to vypada, ze bych se mohl dloubat levou i pravou rukou v nose a ono hovno, realita je uplne jinde :))))

jako jo, uz umim litat podvozkem nahoru, aniz bych auto hned zapichl do zeme, ale ty rotace ve vzduchu, to je zatim orisek :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CORNY: Jo to už je down nějakej ten čas:-D
    CORNY
    CORNY --- ---
    Já budu mít od středy doma internety, tak už se snad taky zapojím a aspoň nahodím i TSko.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera byl nejakej dobrej den. Asi 15 her dvojic a jedna prohra. Takze jsem se konecne vyhrabal s Challenger I na Challenger III (division 5), takze tak cca 2-3 vyhry a hura do Challenger IV :) tam jsem jeste nebyl :)

a ta jedna prohra byla zase s nejakym namastrovanym egoistou. Asi ve 30 vterine jsme dostali gol. Nevim ci to byla vina, ale proste haluz, oba v utoku a od brankare to spadlo pres cele hriste do nasi brany. Typickej haluzackej gol. A samozrejme v chatu se hned objevi zprava "i have very bad teammate". Ja uz tohle odmitam jakkoliv komentovat, protoze to by mi praskla cevka. A po cca dalsi trech minutach tam souper napsal zpravu. Jops hraje lepe nez ty. To pro jeho ego bylo neco jak pro bejka cervenej hadr :)) asi 3:5 jsme rupli, ale ja se pobavil :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS:
    CORNY: V tomhle to má myslim nejlíp udělaný blizzard v HotS, když tě reportujou za toxic nebo leave, queue tě pak zařadí s těma samejma, což mi přijde jako ideální trest:-D Bohužel když je málo lidí, někdy holt musí systém brát i z těhlech hříšníků
    CORNY
    CORNY --- ---
    JOPS: Jn člověk narazí na různý spoluhráče, tohle už se mi taky stalo :D Holt i rocket league má místo toxic communitu
    JOPS
    JOPS --- ---
    to co se mi vcera stalo, tak me docela slusne vytocilo...

hraju s nejakym typkem, on hral celkem hovno, ale asi ve 3 minute jsme vedli 3:1.

Pak jsme se u branky srazili a dostali jsme z toho gol na 3:2. Proste v klidu, nebyl duvod cokoliv resit, protoze souperi byli levi jak savle.

A on ten kokot napsal i play with noob. Tak si rikam ty vole co mu jebe (on mel skore asi 120 bodu, ja v tu chvili pres 600). Pak prestal hrat a napsal. Volnej preklad odemne (s touhle lamou hrat nebudu, ja pomuzu modrejm (byli jsme oranzovej tym)). A skutecne to hovado hralo s nima... Takze mi ve trech jeste napraskali 2 goly.

Tak jsem ho hajzla aspon napraskal pro nesportovni chovani. Ono to stejne nepomuze, ale aspon pro dobrej pocit.

A fakt me to strasne nasralo. Dal jsem forfeit, protoze to fakt nema cenu hrat 1 vs 3 a samozrejme to nepotrvrdil a ban na 15 minut jsem taky nechtel...
    JOPS
    JOPS --- ---
    hral jsem s typkem, kterej na zacatku napsal Defending a tim to skoncilo :) ten neopustil prostor brankoveho uzemi a musim rict, ze jako dobry. Gola jsme nedostali a ja tam jednoho usmudlaneho zoufalce dopravil :) Ale je to naprd, kdyz ti nevyrazi dopredu, protoze se fakt blbe utoci :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    o vikend takova ta klasika, zivorim si ve 2vs2 na Challenger I ci II, ted jsem na tom nejak blbe a vubec mi to nejde.

a hraju s typkem, celkem nam to spolu slo, skonci hra, napise, dame party ? Pisu no problem. Hrajeme asi dalsi dve tri hry, tak nejak vyhravame a uroven plus minus ja, to znamena porad lamy, ale fajn se hralo. A pak se nachvili odmlcel a dostali jsme gola asi 30 vterin pred koncem. Napsal sorry, pisu no problem. Hele, to co se stalo tak byl silenej obrat v jeho vykonosti. To, ze byl na plus minus stejne urovni co ja, tak ted byl asi o pet levelu jinde. Behem tech 30 vterin jim nasazel dva goly a jedine na co jsem se vzmohl bylo Wow!. A pak mi pristala zprava ve stylu, ze hraju s jeho "little" bratrem a ze si musel odskocil, ze on hraje taky, ze je level 68 a v rankingu je Rising Star :) Fakt nadherna letecka freestyle show, jenom skoda, ze ja kokot ty zapasy vzdycky zapomenu ulozit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam