hraje to tu vubec nekdo ? :)
jenom takove male poznatky...
Dostanu se cas od casu do Challenger Elite, tam si tu hru proste uzivam a je to presne to co chci, plus minus moje uroven. Kdyz tam prohrajem, tak to je treba 4:5. Proste tam me prohry vubec nevadi. A pak se stane toto...
3 klasicke prohry
a pak
mame to dobre rozjete a pak to zacne klasicky lagovat... do konce zapasu z toho mam slideshow, prohra
dalsi kolo laguje spoluhrac = prohra
dotanu hrace, kterej ani nezacne hrat a pak ho to vykopne = prohra
proti nam nejaky super strelci, kde si ani nevrzneme = prohra
a bum prask, clovek je behem chvilky Challenger II a to pak uz rvu. Nekdy ty zapasy, to je ciste zoufalstvi. Jako napriklad jsem u rohu s micem, pisu do chatu Centering. A co myslite ze se stane, sestreli Vas vlastni hrac. Ja ho potrebuju mit pred branou a on se Vam kouka do kufru.
Ale ted jsem hral trojky s nejakym typkem, co me pozval (hrali jsme spolu asi 3 dny po sobe) a asi se mu se mnou hraje dobre, jinak by me snad nezval :) Hrajem my dva, plus nekdo treti nahodnej. Musim rict, ze fakt dobry. Jak me trojky nikdy moc nebavily, tak s nim se hraje luxusne, nelezem si do zeli, kdyz jeden tlaci balon po zdi pred branu, tak druhej tam uz stepuje na strelu a vetsinou jsme meli i stesti na spoluhrace, ze to nebyla zadna becka.
Takze ve trojkach jsem v Challenger Elite a potrebuju se dokopad k Rising Star. No, bude to srandy kopec. Nevim jak vy, ale ja pred spanim si dam treba dva tri zapasy a pak si reknu, jak prohraju, jdu spat. No a vcera jsem jich vyhral sest v rade... Pulnoc a v pet vstavat do rachoty... Fuj hnus :)