• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYANKlub Čtenářů a Spisovatelů
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    Dneska bude čína pro všechny, kdo přijdou do klubu nenajedení a i pro ty co přijdou najedení.
    CYAN
    CYAN --- ---
    Tak jo, vyhlašuji že sraz na drbání Mycélia bude tuto sobotu od 14:00 v čajovně Shi Sha na Českomoravské, kdo se bojí, že netrefí, mě může potkat na metru v 13:50 (nebo lehce po, mívám často zpoždění).
    EYRIK
    EYRIK --- ---
    Já nehlasuju, neb mám ještě tolik restů, že těžko říct, kdy budu stíhat :/
    GABRIEL_BOLIVAR
    GABRIEL_BOLIVAR --- ---
    CYAN: jasne, ja myslela pozdeji nez tenhle vikend :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    CYAN
    CYAN --- ---
    GABRIEL_BOLIVAR: Ok, ale později než tenhle víkend, šlo by? :)
    GABRIEL_BOLIVAR
    GABRIEL_BOLIVAR --- ---
    ja bych zasla nekdy do lit kavarny jen tak na kafe a popovidat si o inspiraci. sel by nekdo, duh?
    CYAN
    CYAN --- ---
    SILENTBOB: Tak to tam spíš dám "nečetl/a jsem, nedorazím", ale dík za tip, máš pravdu že to asi pomůže :)
    HELA
    HELA --- ---
    ALRIKA: já se vlastně zasekla po jedničce, ta mi nějak nesedla, pak už mě to dost chytlo. Nějak se mi na to podařilo zapomenout :) Možná proto, že jsme k tomu pak přišla, když už byly venku díky až do čtyřky, a najednou se to čte asi líp.

CYAN: Nevím, jak se mi to stalo, ale zazdila jsem knihu, takže jsem si ji teprve dneska koupila - pokud ji stihnu přečíst, tak si o ní dorazím popovídat ráda :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    CYAN: spis jsem to myslel kvuli tomu, ze pak mas jistotu, jestli lidi hlasovali ci ne :) a treba jen neprijdou
    CYAN
    CYAN --- ---
    SILENTBOB: no, buď nechceš přijít a nechápu proč pak potřebuješ vědět kdy to bude, nebo přijít chceš a odhlasuješ si, ne? ;) ale klidně příště doplním (i když nejsi Reinita :D)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    CYAN: dobre dávat policko - nedocetl ale zajima me vysledky :D
    CYAN
    CYAN --- ---
    No, tři už je schůzka :) vypadá to tedy na sobotu nebo neděli :) preference na místo?
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    CYAN: dovol! A ne, nečetl, ale rád se s vámi uvidím
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    CYAN: zapomněla jsem na anketu O:-)
    CYAN
    CYAN --- ---
    Orientační - to nikdo nehlasoval, protože tu knihu nečetl, nebo jste jenom zazdili anketu? :) Ať vím, jestli má pak cenu vymýšlet další společnou knížku nebo vás to nezajímá. :)
    CYAN
    CYAN --- ---
    CYAN: a tou nástěnkou myslím záhlaví .D
    CYAN
    CYAN --- ---
    Ahoj ahoj,

Na nástěnku jsem hodila anketu, který den by se vám hodila mimořádná schůzka ČaSu. Jelikož to zveřejňuju až takhle pozdě, navrhuju posunout ji až na třetí týden listopadu. Prosím napište mi sem svůj názor.
    CYAN
    CYAN --- ---
    MISAM: Každorozhodopádně :)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Dovolím si zde trochu spamu, snad to nebude vadit - začínáme pomalu, ale jistě shánět CP na Hlídky, které letos poběží v termínu 18.-27.11.
    Pokud byste měli někdo zájem nám pomoci a zbít u toho nějaké hráče, případně si s nimi popovídat nebo je citově vydírat, ozvěte se mi do pošty, dám vám přístup do CP klubu, kde se rozebírají role :)
    Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam