Prosim vas, znate plastova zviratka Schleich, prip. Collecta? Tj. realisticke provedeni do detailu.
Techto zviratek mame mraky, a k 6. narozeninam ted chci poridit nejake smysluplne rozsireni (neni den, kdy by s nimi dcera nejela nejaky roleplay nebo divadlo pro ostatni) . Od Schleicha jsem nasla staj s konmi a pak ruzna auta (veterinarni ambulance, terenni auto a tak). Nejak me to ale neuspokojuje, za tu cenu podle me nic moc (nejde mi ani o ty penize, jako spis o to, ze na auticko s panackem a konikem je podle me uz trochu velka - resp. neni to zadne terno, nic, co bychom doma uz nemeli), navic ruzne tematicke stavby z Lega, kterych ma uz dcera bezpocet, to podle me predci.
Je to fakt tezky, vubec nevim, co ji k tem narozeninam poridit. Vsecko mame, potreby naplnujeme tehdy, kdyz vznikaji (knihy vc. hromady Albi knizek, kopec vytvarnych potreb vseho druhu, monte pomucky vc. tech pro hrubou motoriku... no a pak hracky typu Lego, ktere jen tak "mimo hru" zhusta prikupujeme napr. kdyz jsou decka nemocna).
Nechci zadnou kravinu (dalsiho plysaka apod. - obecne si na kupovani hracek coby darku moc nepotrpim), ale prijde mne, ze vse uzitne a funkcni t.c. mame.
Rada bych neco smysluplneho, a protoze s temi zviratky si hraje nonstop uz nekolik let, rada bych to nejak rozsirila. Myslela jsem prave, ze ten Schleich toho ma vic. Verim, ze toho snad bude existovat vic, ale nejak to nemuzu dohledat (vlastne ani presne nevim, co hledat).
Trochu mimo zadani, ale porad asi funkcni - kdyz jsem byla decko, zdedila jsem po nekom kopec postavicek indianu, kovboju, a k tomu nejake stromy, domy atd. Taky se z toho daly postavit ruzne scenky a pamatuju si, ze jsem se s tim celkem zabavila. Tak mozna neco takoveho... U nas teda ale dlouhodobe leti pravek a pak dinosauri, takze prilis volnou ruku nemam:)
Za pripadne tipy dekuji.