LLGHOSTLL: Jak si přeješ
Opravit netcode
Opravit servery
Upravit pohyby hráčů - Mám pocit jak kdyby můj char běhal po předem připravenejch osách což naprosto drtí jakoukoli snahu o proper ovládání. (je to pocitovka ale určitě víš o čem mluvím)
HIP FIRE = TOO OP!
Opravit/odstranit smoke granades... Aktuálně na mě eze číhá vně granátu a prohlíží si všechny mé záhyby zatímco já sleduju mlhu...
NOOB TUBE - NEVERMORE!
Předělat ty zatracené keříky. - Tipuju, že je to problém toho, že mapa je WIP ale některým objektům evidentně zůstavají kolize a jinde zase nejsou. Když spozoruju vyscreenuju a nahlasím pokud o to bude zájem.
Občas pozoruju rozhozené hitboxy (může být způsobeno výše uvedeným). Např. včera jsem ustřelil ezemu hlavu, když už byl schovanej za konťákem etc.
A aby to nevypadalo, že jen hejtuju... Level/map design je naprosto perfektní. Chceme víc!
BURKHAR: Nope bro, tohle je naprosto evidentní problém army. Server side, client side, santa side to už nevím, nechám na Vás ale vzájemné zabíjení o kterém mikeš mluví určitě není způsobeno realističností. Jsou to lagy a netcode... Nehledě na fakt, že je to "kompetetivní" HRA. Tam musí být vítěz. Nemůže skončit duel smrtí obou.