DUBAS_: porad mi prijde zvlastni ze pridavaji mapy. balancuji zbrane. a opravuji UI a drobne bugy kdyz to ma vylozene opravdove problemy jinde, ktere by imho mely byt prioritou. jako netcode/jak to v podstate bezi a pocet aktivnich hracu. hraju to s vama jak dlouho ? dva/tri mesice ? a zatim jsou patche jen o pridavani map zbrani a tuningu zatimco opravdove problemy jsou tam porad stejne od chvile co jsem to hral prvne.
ma to dost map. ma to dost zbrani. je docela detail ze ne vsechny mi nebo nekomu prijdou uplne super vyvazene. drobne bugy jako ze nefunguje votekick nebo podobne veci jsou nepodstatne oproti faktu ze hra se chova jako turn based i na low ping serveru. postavy umiraji vterinu po smrtelnem zasahu. a pocet hracu je opravdu slaby a nebude o moc lepsi pokud nebude vetsi aktivita tam lidi dostat nebo lepe se hra prestane schovavat a registrace na "3rd party" webech misto toho aby byla zadara na steamu a faktickym upozornenim ze kde o pre-alpha. slepe verim ze mit to zadara na steamu prilaka mnohem vice lidi. nez to schovavat za obstrukce.. registruj se zde a jeste nam rekni kterej steam acc je tvuj protoze pak budeme potrebovat uz jen krev tvych potomku. jako vazne venovat vice pozornosti produktu samotnemu nez tomu kdo konkretne to hraje.
ono kdyz to bude hrat jen 10lidi tak je jedno ze vite co vsechno hrajou, mate jejich FB, jmeno a posledni vzorek moci.
fakt by me zajimalo zda maji v planu resit ony problemy a v jakem horizontu.