• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONZA09ETERNAL CCG
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: jo, to vim, uz sem taky par karet z toho videl, akorat sem se doted nikde nedocetl, kdy to ma vyjit. Kazdopadne dik :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: To říkali včera v tom official streamu plus mezi zápasy dávali spoilovali karty. Bude to taková ta singleplayer kampaň.

XINDL
    XINDL --- ---
    jo a kdes vycetl ze ma byt tento tyden ta nova kampan?
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: aha, tak to mi se zadna neupgradnula, vzdy sem otevrel jen bronzovy. Ale i tak, dve foilovy legendy za koukani na stream, nestezuju si :D Riddle game asi moc hratelna neni, tak ju zatim setrim pro pripadnej dust na jinou legendu :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: Jednoho Sigvarda taky mám. Zatím jsem ho nerozbil na shiftstone a snad se uhlídám i do budoucna. Cejtim potenciál, že by se kolem něj dal postavit nějakej deck v budoucnu až bude v víc lepších karet pro paladiny.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XINDL: No popravdě taky netušim, jak ty dropy vlastně fungují. Určitě jsem také nedostal za každou truhlu odměnu, ale cca každou třetí. Pak se mi několikrát stalo, že se mi ta truhla upragnula z broznový na stříbrnou. Jen co jsem vypozoroval. Nemusí se mít při tom sbírání truhel zapnutýho klienta. Stačí ho zapnout potom a sebrat víc odměn najednou. U těch dropů je nějaký denní limit. A ty modrý perly, nebo co to je, je nějaká měna, která půjde utratit v community storu. Ale ten ještě není otevřený.
    XINDL
    XINDL --- ---
    jinak z odmeny za masters mi padl Sigvard, the last bastion
    XINDL
    XINDL --- ---
    HONZA09: tyjo, tak to ti padlo dobre za ty twitch dropy. Ja sem asi tri dny klikal jak divej na truhlicky, otevrel sem jich asi 25 minimalne a twitch mi nahlasil drop asi jen 7x, tak sem vubec nepochopil ten system a vysral sem se na to. Stejne sem otevrel jen foilovou riddle game, foilovou bad news a pak nejaky uncommony.

Jinak do toho tournament eventu sem nesel, setrim ted goldy na novou kampan a novej event :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem dal taky master a teď mi z toho padnul premium Scale Seeker. Jinak jsem chtěl říct, že jsem úplně nepobral štědrost těch odměn z Twitch dropů. Jen za víkend mi padnul 3 x Azindels gift, 1 x Rain of Frogs, 2 x premium Shadowland Tyrant, 1 x premium Cirsco Cleaver, 1 x End of The Line a nakonec asi tři packy. Koukal jsem v sobotu na ManuSe a pak na ten ofiko tournament stream od vývojářů a Locopoja. No a z toho kvalifikačního eventu jsem měl asi 20 packů a goldy. :) A to jsem skončil mezi 500 - 1000. Tenhle víkend byli DWD obzvlášť štědří. V týdnu vychází ta nová expanze, koupim jí za peníze. Aspoň něco málo. :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    uff, tak je to tam. Masters :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OK, tak na to kašlu. Díky ale.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Je potřeba k tomu mít ještě prime účet na amazonu. A pak se to propojuje myslím přes nějakej odkaz rovnou na ofiko direwolf stránkách. Ale žádnej podrobnější návod z hlavy dohromady nedám.
    XINDL
    XINDL --- ---
    DOCKINEZ: tak teacher se neztrati imho, ma obrovskou value, hraje se snad v kazdym time baliku :)

a jak se to propojuje nevim, ja to delal uz davno. Kdyz sem ale sledoval streamera (myslim, ze to byl yottabyte), tak v chatu nejakej bot psal, ze kdo chce propojit twitch s eternal, tak ma kliknout na nejakej link. Zkus teda projit v ramci droptoberu chaty u nejakych streameru
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, já postavil 4x teacher čistě do počtu, že je to dobrá karta, a teď ho nemám kde hrát :)

Jak se propojuje Twitch a Eternal?
    XINDL
    XINDL --- ---
    aaa, tak zatim nejvetsi uspech, su na diamond II. Na Gold I sem se dostal temporal controlem a pak jedu Praxis tokens, akorat mam jen jednoho teacher of humility. Tak misto ni hraju trikrat Zuberiho a funguje to velice dobre
    XINDL
    XINDL --- ---
    Drop-tober! - News - Dire Wolf Digital
    https://www.direwolfdigital.com/news/drop-tober/
    XINDL
    XINDL --- ---
    Od dneška do vydani nove kampane (coz nevim, kdy presne je) je mozny ziskat sledovanim streamu ruzny looty. V praxi je to tak, ze prí sledovani se obcas objevi bronzova truhlicka klikatelna. Pokud mate propojenej eternal account s twitchem, dostanete pak ingame loot. Zatim sem otevrel tri truhlicky, dvakrat uncommon karta a jednou foilova legenda. Meli by z toho ale udajne padat i baliky nebo free draft vstupy
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OI víkendu jsem dal diamond 1. Docela zajímavej balíček s vránama, zelenymi bracers atd.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Za 10 USD je na store bundle pro začínající hráče. 10x booster první edice (měl jsem 3x lege), 500 drahokamů a dva předkonstruovaný decky, přičemž každej obsahuje po jedný legendě (Navani a Rindra). Za mě cajk.

A to se docela vyplatí.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Eternal Brews - Matriarch of Wrath
    https://www.youtube.com/watch?v=3hqff35Nv3U
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Jsem se inspiroval o Locopojo na streamu a v neděli jsem postavil Icaria White Ramp s tou novou promo kartou. Po dlouhý době co jsem to nehrál, jsem hitnul během jednoho večera Gold Rank. O víkendu s tím zkusím diamond.

4 Seek Power (Set1 #408)
    4 Torch (Set1 #8)
    4 Teacher of Humility (Set4 #67)
    4 Trail Maker (Set3 #65)
    2 Auralian Merchant (Set4 #70)
    2 Kindle (Set1002 #2)
    4 Knight-Chancellor Siraf (Set1 #335)
    3 Stand Together (Set1 #334)
    3 Winchest Merchant (Set4 #126)
    4 Genetrix Irel IV (Set4 #307)
    1 Rise to the Challenge (Set1 #320)
    4 Sandstorm Titan (Set1 #99)