• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATR1KLARP - Sabat
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REINITA: rozumím :-)
    Salubri Unicorn - Polyvore
    http://www.polyvore.com/salubri_unicorn/set?id=122437081
    REINITA
    REINITA --- ---
    WORACHE: dobře ti tak. ;)
    WORACHE
    WORACHE --- ---
    REINITA: Já jsem taky rebel, nebudu tzimisce a budu veverka. :o)
    REINITA
    REINITA --- ---
    hmmm, asi budu totální rebel a nebudu Malkavian antitribu. A tím se stanu jednorožcem. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    update k REINITA:
    tahle forma seznamky funguje efektivněji, než bych čekala :D
    vypadá to, že naše smečka se bude skládat z orgů městských larpů :D i všem ostatním děkuji za projevený zájem. :)
    WORACHE
    WORACHE --- ---
    REINITA: Máme podobnou myšlenku, jsme sice 3, ale pokud má někdo pocit, že nechce být sám a zvládne být s někým tak nepříčetným jako jsme my (moje maličkost, Kitiara a Gilanor), může se klidně na někoho z nás obrátit.
    REINITA
    REINITA --- ---
    drobný inzerát ;)

s Ambeřanem hledáme parťáky do smečky. Ani jeden nechceme být ductus. ;)
    Přednost mají ti, s nimiž něco orgujeme/orgují oni pro nás, případně ti, se kterými se neustále na larpech potkáváme jako s antagonisty a chtěli by si zahrát s námi. :)
    Zájemci prosím do pošty. :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Začátek bude v sobotu odpoledne. Konec během noci (předběžně cca ve 2 nebo 3).
    Smečka bude 3 až 5 hráčů. Počítáme s kapacitou cca 20 hráčů + prakticky neomezený počet CP.
    Přihlašování začíná v neděli 8. 1., potrvá asi týden a všechny přihlášky došlé v tomto období budou mít stejnou váhu (takže žádný klifest). Přesné podmínky budou sděleny se začátkem přihlašování.
    Příští týden bude sedánka, která bude sloužit především pro konzultace všeho druhu. Můžeme si říci i něco k settingu (třeba co se nevešlo do setting dokumentu), ke hře a nebo k pravidlům, ale primární zdroj budou dokumenty, které nasdílíme (již je venku setting dokument, ještě určitě přibudou pravidla a podobné věci).
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Přinášíme vám poměrně obsáhlý "Setting dokument", ve kterém najdete (snad) vše potřebné o settingu hry, zejména tedy o Sabatu. Najdete v něm i inspiraci na to, co hrát, pokud ještě nejste rozhodnutí.

Pokud jste settingu nějak více znalí, můžete tam najít drobnosti, které se liší od toho, jak Sabat možná znáte. To je záměr pro účely této hry.

Velký dík patří Haraldovi za texty a překlady, které pro tento dokument připravil.

PATR1K
    PATR1K --- ---
    Organizační e-mail: sabat.larp@gmail.com
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Sabat se uskuteční dne 4. února. Další informace začnou přibývat již zítra.
    Přihlašování začíná tuto neděli 8. ledna.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    Jestli už budu v únoru fit (což doufám, že ano), tak se ráda zapojím :) hrát tzimisce je můj sen :D
    EJDA
    EJDA --- ---
    Tak je to krásný, snad budu mít volno, maximálně se ze mě stane už nevyléčitelně patologické cépé a budu psychicky týrat zase někoho dalšího (svými nekonečnými způsoby)...
    uvidíme podle data :)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    PATR1K: Dramaticko-atmosféricka? Takže jsem slyšel dobře Malkavian antitribu?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tomu říkám vánoční dárek!
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Co jste mi to provedli? Mám pracovat a místo toho většinu dne přemýšlím nad sabaťáky, které bych si chtěl zahrát :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Teď jsem trochu s hrůzou zjistil, že jsem úplně zapomněl napsat, jaký typ larpu to vlastně bude. Tak alespoň teď:

Bude se jednat spíše o dramatický a atmosferický larp.
    Nějaké souboje ve hře najdete, ale spíše divadelního rázu. Disciplíny budou (ostatně je to velká součást světa), ale stejně jako většina pravidel budou ořezány až na minimální dřeň. Čekejte spíše důraz na příběhy jednotlivých osob/smeček.
    Představte si možná jako takový větší a delší komorák. Připomínám, že hra je indoorová a hra venku se neočekává.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Assamite all the way!
    GABRIEL_BOLIVAR
    GABRIEL_BOLIVAR --- ---
    tzimisce nebo lasombra, duuh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam