• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    poptam se v praci
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Jednak je to jejich problem a jednak maji dostatecne silnou pozici na to, aby si i tyhle kratsi smlouvy vyjednali za rozumnou cenu. Taky dost pochybuju, ze maji smlouvy na rok bez moznosti vypovedet. A jestli maji, tak se nekdo ve SkoFinu utapi v dareckach od pojistovny.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: to uz je ale jejich problem ne? to je zlo :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ROENICK: skofin si tu pojistku musel vzit takhle na kratko u cesky kdyz jim to kooperativa zrusila...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KALIBAN: ja to pochopil, ze uz mu jen tri mesice zbyvaji.. ne ze si ho vzal na tak kratko
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak jestli chces uzavrit pojistku na tri mesice, tak si dokazu predstavit , ze bude draha jako krava... pro tyhle pripady mi to bohuzel celkem smysl dava
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    "odpovidajicim zpusobem" - to bych si nechal ukazat, jak se teda zvedla pojistka
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    maj to tam no...

Společnost je oprávněna jednostranně změnit odpovídajícím
    způsobem výši leasingových splátek v následujících případech:
     při jakémkoliv navýšení nebo sníţení pojistného vzniklém v době trvání
    Smlouvy
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    vyzadoval bych po nich vycisleni navyseni pojistky, pojistka pred zdrazenim a po a zeptal bych se jich, jestli fakt povazujou pojistku napr 30k/rok jako ok. To neni nejnovejsi BMW ne?
    DYNK
    DYNK --- ---
    Si to procitam a maji to osetreny hezky. V pripade, ze pujde trh s autama opet do kytek, riziko nese klient.

Auto bez starosti!
    ADAM
    ADAM --- ---
    mas to tam napsany - clanek 4.8 obchodnich podminek. pastni sem, co tam maji. taky me to zajima
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zdrazili elektriku :D
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    tak zmrdovina je to každopádně, hlavně to vypadá že to nepřišlo každému...já se nemám teď čas s nima dohadovat. Jediný co jim napíšu ať mi zvýrazněj v obchodních podmínkach co je opravňuje zvednout splátku protože je posral jejich dodavatel...to by mohli taky zvednout protože jim zvedli nájem.
    Fakt mě ta kouzelná větička zajímá...
    ADAM
    ADAM --- ---
    taky bych to neplatil a vypovedel jim to hned. toje fakt zmrdovina, na to se lepsi slovo vymyslet neda.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    SOMEONE: to je nějaká zmrdovina, normálně jim napiš, jestli fakt rozdíl na pojistce dělá 18k/rok, že nejsi debil :) tady mi to smrdí tím, že tě chtěj natáhnout a čekaj, jestli se ozveš. Neplatl bych to ani tři měsíce

jo kdyby byl rozdíl 6600 vs 8100 na pojistným ročně tak to jo. Ale měsíčně o tolik splátku to se posrali v kině. To využívaj nějakýho zvýšení pojistek na zvýšení svých zisků :)
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    ROENICK: Přesně, tolik nestojí snad ani ta pojistka celá!
    KALIBAN: asi 6600 ted 8100.

Jako ty 3 měsíce přežiju, spíš to píšu proto, že se teda asi i tohle může u operáku stát.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    bych chtel videt ty zakulisni boje.... to musi uz bejt fakt narez kdyz vypovis nevim kolik tisic smluv ze strany koopeerativy :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    18 000 rocne rozdil na pojistce? tak jo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam