• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jen takovej dotaz...novej golf (takže předpokládám Mk8) v benzínu za 5k nebo prase kombi za 7k...to je dobrá cena nebo ne? Nájezd 15tkm, na 2-3 roky (ceny se moc neliší).
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CERMINEK: jaky mas parametry a co shanis? ted zrovna jsou docela akce na novy auta a to i operak ovlivnuje (ale smerem dolu) ... ale 2.5x vyssi, to se mi nezda, rekni vic detailu
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    OL přestává být zajímavé řešení, pokud firma nemá flotilu o 30autech? Řeším další OL do firmy. Nechám si poslat CN na to samé auto, co už mám (Superb III Style Plus) a cena za měsíc je 2,5x vyšší s absolutně stejnými parametry... Kde se teď nejvíce vyplatí brát OL?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a hlavne ja mluvil o vyhodach, ktery plynou mne osobne, protoze tam delam. To mi nikde jinde nedaj ani omylem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CERMINEK: tak to je spis ale problem na tvy strane, mas si precist podminky a normalne rict, ze v zadnym pripade nebo odstupujes od smlouvy. Do hodiny sem mel pristaveny nahradni Laurint & Klement Superb.
    jinak si nemyslim, ze by byl se skofinem v administrativnich vecech problem, to zas ne. Zakaznicka spokojenost dle pruzkumu je dost vysoka, nase zakaznicky oddeleni je velice vstricne a makaj skvele. Kdykoliv sem neco zarizoval, bylo to okamzite hotove. A to ani nevedeli, ze tam makam taky.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    DRAGON: V žádným případě, cokoliv po škofinu chci je problém a neplní ani standardní věci ze smlouvy... Náhradní auto, když se mi zadřela převodovka a bylo to na záruku, byl neskutěčný voser a den na telefonu....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CERMINEK: jako to ja vezmu urcite, protoze se mi to hodne vyplati, to ale tak bohuzel tohle je hroznej voprc. Aspon si budu vic davat pozor na radary!
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    DRAGON: Ještě, že už přes škofin nevemu ani fň...
    DYNK
    DYNK --- ---
    DRAGON: Ja mel přes Skofin operak nějak na přelomu 2015/2016 a to ještě jen prefakturovali odpustek. A byl to zároveň i jedinej odpustek, kterej jsem kdy platil.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PELDA: samozrejme, to mi na magistratu rekli uz davno, ze takovi curaci jsou jenom skofin, jak jinak....
    PELDA
    PELDA --- ---
    DRAGON: Já měl dřív ALD a ti to vždycky zaplatili, přidali si k tomu 150 Kč poplatek a poslali mi fakturu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vzhledem k tomu, co dneska se skofinem zase resim za picoviny zkurveny, tak by mozna bylo dobry jeste napsat o operacich jednu zasadni vec, ktera mozna nekoho odradi, lec bohuzel pravda to je a vyresit to jinak nelze (PROTOZE TO JSOU ZASRANY CURACI!!!)

    Pokud udelate prestupek a prijde na skofin pokuta (klasika od magistratu, uhradte 800 do 14 dnu od doruceni), Skofin misto toho aby uhradil a pak vam poslal slozenku, tak na to (navic pozde!) odpovi ze nejsou provozovatelem vozidla a prasknou vas. To znamena, ze vam prijde za mesic vyzva ve spravnim rizeni, cena minimalne 1500 a musite neco nekam psat (kdyby aspon elektronicky) a vysvetlovat.

    Resil sem tu s nima, proc proste nemuzou napsat email zaroven klientovi, s tim, ze bychom mohli hned jit na magistrat a normalne si to poresit. Odpoved je, ze pravnici rekli, ze je to nevyhodne pro skofin, protoze kdyz to clovek hned zaplati, vinik je i presto Skofin.

    #zmrdi!
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja prodej aut neresim, vzdy na protiucet dealerovi a novy ... oni ti daj vzdy takovou slevu z novyho auta, ze se to vyplati.

    Me se na operaku libi to, ze mam co 2 roky a nemusim resit opravy. Proste to jebnu do servisu a je mi jedno co si tam s tim udelaj.
    Ted mam 8 lety BMW, ktery pristi rok asi uz fakt pude ... tento rok cca 20 dni stalo ... nejezdilo ... coz je pro me uplne traumatizujici vec, pac mi to silene nabourava harmonogram.

    U me je to tedy spise placeni za "pohodli", ktery se musi vyplatit v prepoctu na mesic. Musim propocitat / najit vyhodny operak.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ASACHI: jakmile máš na to koupit auto za živý a nepůjčovat si tak je to samozřejmě lepší protože neplatis za cenu peněz.... Tzn tam není o čem přemýšlet.

    Jedině bys chtěl měnit auta za dva roky a nevadilo ti za to platit.. což mi určitě nepřijde jako tvůj případ
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: co budes delat s 8 let starym autem? budes mit problem ho prodat, takhle se o nic nestaras, mas kazdy rok (napriklad) novy model, vse resi leasingovka, kdyz nabouras, neprichazis o bonusy na pojistovne..
    Ale tak kazdyho vec, pokud někdo moc setri, leasing pro nej neni.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    DRAGON: No ja si vedu evidenci veskerych mych vydaju a prijmu, takze vyjet si report, kde vidim kolik me ktery moje auto stoji rocne + nakupka / odpisy apod. je otazka 5 minut.
    Ty operaky mi vychazeji tak, ze to auto zaplatim za 8 let a mam 0
    Kdezto kdyz si auto koupim, tak za 8 let mam cca 35% hodnoty auta
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: to by me zajimalo,jak si to spicital. My to jednou pocitali taky a vyslo to skoro nastejno (minus starosti)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Diky vsem, pocital jsem to a operak se mi asi nevyplati ...
    ackoliv jsem OSVC a platce DPH, tak mi porad vychazi vyhodneji koupit novy auto ...

    Nicmene idea operaku se mi strasne libi, tak treba casem narazim jeste na nejakou zajimavou nabidku
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ASACHI: to neni nijak extremne vyhodny. je to na 48mesicu s 15k najezdem . Takze je to v pohode. Jestli to to auto takhle vyhovuje, tak proc ne.

    zasadni je, ze nechces 10% spoluucast, protoze temer jiste na tom nejaky veci budes resit (i ty ktery bys normalne neresil) a urcite chces GAP. To jsou dve veci ktery te muzou bolet...
    DYNK
    DYNK --- ---
    ASACHI: Obecne plati, ze cim kratsi operak, tim spis nestihnes na aute znicit nic, co bys platil navic. Oni to chteji vratit ve stejnym stavu, at je auto pulrocni, nebo ctyrlety. At ma najeto 10tis, nebo 60 tis. Nedelaji v tom rozdily.

    Tady v zahlavi visi SkoFin DriverSet, kde si muzes projit co je akceptovatelny poskozeni a udelat si obrazek jestli se do toho mas sanci se svym zpusobem pouzivani auta vejit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam