• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DYNKOperativní leasing - sdileni zkusenosti a nabidek
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    DYNK: mno, ono ted je fakt trh s malo ojetejma autama uplne jinde.. oni to fakt budou za tuhle cenu schopny prodat i cizimu zakaznikovi
    DYNK
    DYNK --- ---
    KALIBAN: Dobry vedet hlavne s tema diskama - ja se bal, ze mi nauctujou novy disky (asi 11k/kus), tak jsem to nechal opravit a asi jsem teda ani nemusel. Nemas ty ojebany kola nekde na fotce, ze bychom videli kde je ta hranice co se jeste neresi a co uz jo?

    Interier by me stval - kdyz je to podle vyrobce bezny opotrebeni, tak proc by to clovek mel platit leasingovce navic.. ale resit bych to s nima teda nechtel.

    Nadstrelenou zustatkovou hodnotu jsem slysel uz z vice zdroju. Asi hrajou na to, ze clovek uprednostni auto, ktery zna pred anonymni bazarovkou, jinak si to nedazu vysvetlit.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Mam tu nejaky poznatky z vraceni Leona cupry
    - nabidli mi ho k odkupu za zustatkovku, podle ktery se asi uplne posrali (novy auto stalo 960k s dani, po ctyrech letech a 60k najeto za to chteli 620)
    - normalni oderky vubec neresili, zadny problemy s naraznikem zespoda od kaminku dokonce ani kola, ktery byly ojebany normalne neresili
    - resili diru do laku ve dverich od nekoho jinyho - prelakovalo se to z pojistky, v pohode
    - resili dve kola ktery byly ojebany naprosto priserne - 1600kc za kazdy opravou
    - resili potah sedacky, kterej byl pouzivanim ponicenej, snazil sem se to reklamovat, nebylo to protrzeny, proste opouzivany, seat mi rekl ze to je bezne opotrebeni a reklamaci neuznal, skofin chtel 6600 kc za opravu, reklamoval jsem to u nich s pomoci DAS, DAS mi po mesici napsala ze vzhledem k administrativni slozitosti a vellikosti sumy mi poslou 4000 a at to zaplatim
    - porad mi neprisla faktura na spoluucast z pojistnejch udalosti kteery jsou tam treba tri mesice zpatky? uplne nechapu jestli na to zapomneli nebo co
    - vytikala mi technicka imho tesne pred predanim, zpatky, cca mesic, neresil sem to a priznam se ze sem asi jel chvilku bez technicky, tam chteli 1400 za to zaplatit, za me asi v poradku
    realne bych zaplatil 12k kdybych se neozval s tim interierem. Kterj je divnej, jinak tech 6tisic + 5tisic spluucast za dvere po 4letech je pro me naprosto v poradku reseni, takze nejaky megastrachy ze vam natankujou kazdej skrabanecek se asi neni potreba obavat u dlouhyho operaku
    DYNK
    DYNK --- ---
    MAJKY_MAGNIS: nechaval jsem mimo autorizak opravit disky kol a pri vraceni auta nikdo nic neresil. Zalezi samozrejme na kvalite opravy.
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    KALIBAN: lak, apod. mi projde na havarijko se spoluúčastí.. ten interiér, to je dobrá zpráva, to by nemuselo být, tím pádem, tak drahý. Díky moc!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MAJKY_MAGNIS: ten interier by mel byt v poradku tam to nikdo resit nebude, kdyz bych resil lak a podobne, tak bych to neriskoval
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    děkuji moc. Ve smlouvě mám, že to musím dávat opravovat do autorizovaného servisu. Myslíte, že je cesta to opravit jinde za menší love, že to nepoznají?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Pokud je to zadní sedačka (a ne záda přední sedačky), tak výměna je jednoduchá, hlavně v případě sedáku. Na netu je mrtě sedaček, hlavně těch základních.

    Co myslíš jeden díl sedačky? Máš lavici v kuse, pak dělenou opěrku 1/3 (loketka součástí té větší části) a pak 3 opěrky hlav. Zámky pásů jsou pak v kastli na šroubu. Boční airbag je pak taky v kastli a jestli jsi protrhl je, tak ty se těžko sháněj protože nebejvaj v základu. Moc jinýho tam nevymyslíš. Jakýkoliv slíkání potahů a výměna části sedaček je docela jebačka. Od tý doby co VW dělá sedačky v CZ tak kvalita šla dolů. Trochu lepší byly to z BiH nebo SV.

    Na prostor kufru bejval VWFS docela tolerantní, ale bohužel je to místy docela nekonzistentní i když na to mají detailní manuál
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    MAJKY_MAGNIS: nejlevnejsi v techle pripadech budes mit koupit totozny dily z vrakace/bazaru, vymena nebejva vubec problem
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    HERR_FLICK: v kufru toho plastu okolo ... + ve dveřích mi vypadl kousek plastu (ne moji vinou, ale to je moc nebere...) + mám vzadu protrhlou sedačku, ta mě trápí asi nejvíc. to bude strašná pálka, ale třeba půjde vyměnit jen ten jeden díl polstrování ... uvidíme.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    MAJKY_MAGNIS: ahoj
    oderky ceho konkretne
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    ahoj,
    chtěl bych se zeptat.
    Budu ted poprvé vracet auto a vzhledem k používání, jsou v interiéru oděrky, které budu muset nechat opravit. Jsem zvědav, na kolik to vyjde (vw passat - r.v. 2018).
    Teď k otázce. Chtěl bych pokračovat s operákem, ale zkouším najít nějaké pojištění interiéru, abych za 3 roky mohl platit pouze spoluúčast z oprav tohoto interiéru.
    Máte s tím někdo zkušenosti?
    Nějaké tipy?
    Vlastně jakoukoliv radu a tip ocením. Díky. :D
    LELI
    LELI --- ---
    KALIBAN: dela se to celkem bezne, uz pred lety to nabizel i mercedes na auta z carstore. :-)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LELI: to ze to je to trilety auto jsem tam nevidel, nedoslo mi (a hlavne myslim ze to vicemene nejde) ze jde operak na stary auta. pak je to jasny :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    SKAFF: Superb ve Style v naftě na 36 měs a 40000km/rok za 24 800 bez DPH...
    dělám teď nově výběrko na OL a chodí mi neskutečné nabídky...

    na druhou stranu jsem ženě sehnal fabii za 5070 Kč.
    LELI
    LELI --- ---
    KALIBAN: proc, dostanes trilety auto s hodnotou 800 vc dph, kde uz nekdo operak tri roky platil, abys za dalsi 3 roky zaplatil 460k... a7cka v socialu, vyborny, ne? :-)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    to je nejaka haluz ne?
    AUDI A7 LevnýOperák.cz - Operativní leasing pro každého
    https://www.levnyoperak.cz/car-details/audi-a7-399
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SKAFF: Octavia v dýzlu v top výbavě, Passat v socce v benzínu.

    A toho Passata jsem našel i o kus levnějc. Je v nějaký akci.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    LELI: nejsou to skladovky, obe jdou do vyroby
    LELI
    LELI --- ---
    SKAFF: starej a novej model, jedno bude skladovka, ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam