PREDSEDA:
SITH:
Na stanici jsou zbraně, které se tam ale nesmějí používat?
Zbrane se muzou pouzivat. Rekl akorat, ze se nesmi pouzivat na vetrelce specificky v te chodbe protoze mezi chodbou a vesmirem je pouze jedna vrstva, a kyselina si s ni poradi hrave, jak sme videli
Jediné co bych vytkl je to zrychlení evoluce, kde to nyní bylo vše během doslova pár minut.
tak v jednicce se vylihl, utekl, a nez udelali meeting a stihli ho najit, tak uz byl taky dospely. Taky jsem se nad tim pozastavil, ale neprislo mi to o tolik rychlejsi.
Mozna ten gestation period byl trosku uspechany.
taky mi příjde, že to podkopává dvojku, kde Weyland Yutani 57 let po jedničce jde objevit vetřelce na LV-426, přitom ho už měli 20 let po vykradení trosek Nostroma, ale nechali ho prostě jentak na opuštěné stanici
to jsem si vysvetloval tim, ze proste jedna ruka korporace nevi co dela druha. Kor kdyz jde o chamtivost nekoho, kdo se nechce podelit s objevem dokud nebude jiste, ze shrabne veskerou smetanu. Je dost mozne, ze vsichni co o te stanici vedeli, na ni take zemreli.
Taky se mi nelíbí, že to zase všechno vymyslel přechytralý android (Rook/Ash), který chtěl vylepšit lidstvo.
Nemyslim, ze to vsechno resil Rook. To bylo proste jen programovani nekym kdo mu tu direktivu dal.