• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Insane boost to neni ale funguje to...sam sem se divil vetsinou sou tyhle guidy ptakovina...ale reserve mi od ty doby beha na 80fps...shoreline taky lepsi...factorka mi nepadne pod 120konecne...
    NEW TARKOV SETTINGS - INSANE FPS BOOST (APRIL 2020)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZnS-JX4zZsk
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Zase je discount 25%, kdyby si to nejakej vas kamos chtel jeste priobjednat..
    Pre-order - Escape from Tarkov
    https://www.escapefromtarkov.com/preorder-page
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: tak obvious jsou asi ty dva marked roomy, kde je nejstavnatejsi loot, akorat pocitej s tim, ze to je fakt rychle vybrane a muzes tam potkat thicc bois, takze pokud to budes behat s pistoli, tak je mozny, ze ten weapon case neodneses.. :) Mi se docela libi nekolik "armory mistnosti" (hangary severo-vychodne mapy maji kazdy jednu mistnost, v baraku u helikoptery je taky jedna nebo dve - nejsem si ted jistej), kde s tou pistoli muzes dobehnout a papnout okamzite nejake aksu do ruky. Nazvy nedam z hlavy ale mrknul bych na video, kde to typek probehne systematicky:

Reserve Priority Key Guide - Escape From Tarkov
    https://www.youtube.com/watch?v=A3QVyUxCINA
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: hele doporucis naky klice na reservu? kdyz to ted vsichni hrajem :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: jo vsechno nebo nic:D tak to presne neni muj styl:D ne vid v pohode mam asi 30millionu ve stashi takze si muzu koupit co chci ale chci za cash ne prodavat svy natuneny pojisteny guny:)...hidout sem diky reserve vymaxoval hned...ted poridim ten cepin a myslim ze muzou klidne wipe:D podle me ceka Reservu ale nerf s lootem...resp meli by to udelat podle me. Kdyz si vzpomenu jakej byl kdysi loot v ty hre napric mapama...to ted je to uplne profit z kazdy krabice:)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: tak si pockej na 2 minuty do konce, pak to zapni a sprint o zivot - vsechno nebo nic :) Ackoliv s tou overweight mechanikou ted to je jeste vic HC.. :) To tak zaparkovat bagl plnej lootu nekde pobliz hermeticu a pomodlit se, ze to nikdo nevybere.. :) jooo Tarkov!
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: mno jako bez rebela uz tam asi nejdu...pac naposled sem vyndal bosse zejo a ani sem si to nemohl odnyst...pobral jsem ash a naky jeho smg s lugerama bitcoin keycard ci co a musel jsem dat sbohem...do hermeticu je to fakt nebezpecny mi prijde...hodne ho campej lidi a hlavne zatahnes alarm a vsichni vedej kam jdes:D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    EATHAT: RR doporucuju - pro reservu je to gamechanger, hodi se ale i na woodsech - usetris za taxi. Na reserve je to taky optimal, kdyz si chces jit zasnipit na radar. Kdykoli uznas, ze stacilo, beres roha behem minutky...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: parkrat jsem to zkusil ale neuspesne uz uz pokukuju po redrebel...tradeup u jaegera vychazi na 4mil.
    NEROY
    NEROY --- ---
    JAACOB: kdyz mne vidi bezet s TOZkou a bez batohu, tak se musi slitovat a nestrilet :-D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Zdrhate nekdo z Rezervy vubec vlakem? :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    NEROY: u poklopu na tebe ciha jen sniper na radaru.. :)
    NEROY
    NEROY --- ---
    EATHAT: Dik ze si mne navedl na ty reservy, tam dobre skacou rubly. A ten poklop je zatim snad jedinej exit u kteryho nekempi zadni exit kemperi :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    DEUSOPTIM: jinak ten link je nefunkcni...ne ze bych schanel spoluhrace..jsem spoko ako lonewolf ale chtel jsem skocit na navstevu a uz je to invalidni pry
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    pratele konecne sem vcera pokoril Gluhara a tech jeho 6 nohsledu:D paradoxne zas s cheap hunterkoou a 6kou scopem:D no uz me ta reserva taky bavi asi...jen este potrebuju Red rebel pac furt chodim do diry a to bez baglu toho moc nenaberu zeano...
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    NEROY: Já,T-rex a Hnízdo hrajem denně
    NEROY
    NEROY --- ---
    Hravate nekdo denne?
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    kdo si chce zahrát tak tady je discord https://discord.gg/x75Tsz
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAACOB: tak urcite...delam to taky tak...nejsem uplne takovej ten lootgoblin...narozdil od tebe ale este nemam boozegenrator a tyhle posledni veci v hideoutu...takze se mi hodi nafarmit milion za par runu:D
    Ne samozrejme ze to takhle hrat nehodlam kdyz du delat questy normalne se vybavim a prozivam to a tak:D
    delam to spis z pleziru pac mi prijde ta gamesa trochu rozbita...ja sem treba osobne pro to aby zmizel secure container ze hry atd. jedoduse receno prestalo me bavit chcipat na interchange(moje main mapa bych rekl) na exit zmrdy atd...
    a furt cekam na steam audio...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam