• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    BEARDY: Ne, jen je to top řada desek od Asusu, co umí ani ne ty nejvyšší takty DDR5 :)

Myslím, že se DDR5 zanedlouho rozjede po představení AMD procíků a rád budují systém na tom nejlepším, co je zrovna k dostání, pak nemám takové nutkání dalších 5 let investovat ani korunu. Teď např. stále dojíždím stařičkou GTX 1080 a když ceny neklesnou, nic moc se neděje..až tedy na to, že s novým monitorem nedává Tarkov..
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ALI_GATOR: 17k za MB? To je nějaká ze zlata?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Jsem koukal, jak je likviduje DeadlySlob a je 3 potřeba nevystrkovat čumák (ani se nevyklánět), granátem je rozhejbat a potom nějakou rychlopalnou zbraní rozstřílet. Rychlopalné zbraně paralizují odvetnou palbu. To je asi nejlehčí, jinak se pěkně zapotíš..

Jak je teď na bazarech bláznivý výprodej, mám nutkání koupit konečně nějaké dělo na nakrmění mého quadHD monitoru a ukončit tu slide show. Ale určitě si počkám na nová CPU od AMD a 4XXX grafiky od nVidie. Zatím taky ceny neletí dolů tak jak by se mi líbilo. Dát 17K za základní desku a 30K za grafiku je pitomost. Myslím, že je reálná šance se dočkat polovičních cen.. A jak to vidíte vy?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    FURAN: Ti jsou ve hře už pár měsíců. Ale šance na jejich spawn je malá a navíc se spawnujou na čtyřech mapách, takže bych se vůbec nedivil, kdybys na ně narazil až teď. :D

Knight - The Official Escape from Tarkov Wiki
    https://escapefromtarkov.fandom.com/wiki/Knight
    FURAN
    FURAN --- ---
    Jak včera nebo kdy opravili AI spawn v offline módu, tak je asi nějaký upgrade, páč jsem právě v Crack House sundal nějakého operátora, co měl faction BOSS a jméno Birdeye. A nějaký další "Knight" mne dostal. A slyšel jsem v dálce střelbu, tak že by to skutečně byli nezávislí NPCs? YEY!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //jde to poznat hlavně podle bot a kaťat
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jedna z věcí, které mě extrémně sraly:
    - když hraješ za scava, jiný scav player (non-ai) tě docela často zabije. prostě proto. i když si tím zjebe reputaci u Fence
    - občas je těžký i poznat, jestli je dotyčný scav nebo player s shitty výbavou
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FURAN: scavs se vzájemně nevraždí akorát že vůbec
    FURAN
    FURAN --- ---
    Přišel jsem zas na chuť EfT. Než se přeučim z Fallout 4 to chvilku trvá, ale stejně, je tu nějaký ticho.
    AI isn't spawning in offline mode since the update last night. - Questions - Escape from Tarkov Forum
    https://forum.escapefromtarkov.com/topic/168145-ai-isnt-spawning-in-offline-mode-since-the-update-last-night/
    Za Scavs principiálně nehraju, ale asi mi nic nezbyde. Jak to teď vlastně funguje, scavs se vzájemně nevraždí? A jak je mám poznat? Podle toho, že nejsou tlustý?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Vcera definitivne odesla pryc moje stara GTX 1080. Dneska jsem koupil a nainstaloval 3060ti a musim rict ze byl docela zazitek videt tarkov na 1440p celou dobu nad 80fps :D Skoro mi prijde ze jsem doted hral nejakou powerpoint prezentaci :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    RED REBEL hosi :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    dneska jsem vyndal typka na customs while questing...typ mel level 41? jako hosi:D to musi bejt fakt nolifing ne? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já o tom taky víc kecám tady, než hraju :)
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    PRAASHEK: My bysme tě s kolegou i rádi přizvali, ale tenhle wipe jsme den po něm dali asi lvl 4 a od tý doby se toho nedotkli. On to hraje už od alfy, já od začátku open bety a tentokrát jsme se na to prostě vykašlali. Nepřidali vlastně nic zásadního, co by odůvodňovalo strávit dalších 150-200 hodin grindem, kterej je už nějakou dobu prakticky stejnej.

Takže třeba za půl roku? :D
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Včera jsem dostal střelu do palice a nebylo možné zjistit na Shoreline, odkud to vlastně přišlo. 5v1 a nikdo ho prostě neviděl.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: hele ja bych i duo dal, ale v soucasny chvili to neni mozny u nas doma...mam dite se zlomenou nohou, tim padem unavenou zenu a proste vsechno spatne...obcas jdu i afk na 15minut pac proste se tomu nemuzu venovat a predstava ze si tu zapojim mikrofon by me asi zabili :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    asi bych si fakt potřeboval zahrát v grupě, jinak tu hru nejspíš opustím nadobro.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EATHAT: zrovna jsem tuhle čučel na jedno video Hunt Showdown a tam zrovna tohle o tom zvuku zmiňovali. Teď jsem zrovna zkusil jednu hru tarkova, sestřelil jsem dva PMC, kteří očividně vůbec netušili odkud střílím (byl jsem tak 20-30 metrů za nima a toho druhého jsem střílel celkem dlouho než padl). Mě pak dostal AI-scav protože jsem taky netušil, odkud na mě střílí.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PRAASHEK: ovsem pod to se klidne podepisu :D nejvctipnejsi je ten zvuk v budovach :D na zvuk doporucuju hunt showdown...tam je to naopak dle me zvladly nejlip a fakt se podle toho da hrat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jestli myslíš pomocí zvuku, tak tahle hra má snad nejhorší sound positioning, co jsem zažil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam