• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak Streets? Hrajete někdo tento wipe? Co říkáte na tu nefunkčnost zvuků? Ta vertikalita je uplně mimo, a binaural nefunguje...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw jsem nedávno potkal chutného hack-usera - levitoval, no spíš lítal jako s jetpackem a bylo to strašně surreal, protože to bylo v noci a byl jsem na místě, kam normálně fakt nikdo nechodí a za chvilku se ozvaly projektily kolem. Měl jsem jenom ten levný NV sight na AKčku, tak zkouším hledat odkud to chodí a hned najednou vidím pohyb fakt blízko a von je pár metrů nad zemí a letí ke mě. Střílím, střílím (je fakt kousek odemě), on taky střílí (teď jsme tak deset metrů od sebe, on tak čtyři metry nad zemí) ale z nějakého důvodu mu trvá mě udolat a já teprve teď chápu, co se asi děje. Smrt. Krom flighthacku tam měl i zobrazení postav, protože jinak mě nemohl najít.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Klony sem! Určitě nějaké brzy Nikitu předběhnou, podle toho jak Tarkov poslední wipe zazdili a nevypadá to že by na tom intenzivně pracovali... Která jiná hra má takový důraz na loot a ekonomiku lootu v ní?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ..Marauders..
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Pak je tu ještě vesmírný Tarkov: Maradeurs a jistě i řada dalších klonů...o kterých tento klub není...
    FURAN
    FURAN --- ---
    Moc mne zaujal tento projekt, ale je to ještě hluboko na začátku vývoje.
    Road to Vostok on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1963610/Road_to_Vostok/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    _KOFILA_: dal jsem tomu hodinku, ale neni to muj salek piva. Verim, ze si to audience najde a nekoho zabavi dost, ale uprimne mi to vsudypritomne prirovnavani k Tarkovu prijde dost retardovane...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Fantasy Tarkov!
    Ještě dneska a zítra otevřená alfa. https://store.steampowered.com/app/2016590/Dark_and_Darker/
    FURAN
    FURAN --- ---
    ALI_GATOR: Už mne zastřelili všichni tři. Big Pipe se tam promenáduje uprostřed ulice, sundal mne jak jsem vykouk z okna. Já umím občas překvapit, ale s LVL4, Saigou a třiceti náboji v kapse jsou ty šance nízké :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    běžně se tomu říká v různých odvětvích "account takeover" ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: Hmm, hmmm
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REDSNAKE: tak jednoduše se přepíše email neasi
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: Tys to registroval na nejakejanonymni ucet nebo jak? Ja to debil koupil na svuj mail, tak 1500 v prdeli, nikdy jsem se to nenaucil hrat, ta ucici krivka je hrozne prisna pro kasuary jako ja…

Skoda, tez bych to klidne strelil
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já to taky odinstaloval. Kdyby někdo chtěl Edge of Darkness Edition, můžem se dohodnout :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    the game is dead imho :D az se stydim to priznat, ale zacal jsem hrat fortnite :D cekam na streets...moz me nebavi dokola behat factorku s fullgearem...a questy mam lockly za klicema co nejdou sehnat atd...uplne klasickej tarkov kolobeh...hitnu level 40 or so...a ztratim absolutne zajem...tentokrat jsem dto vzdal uz na 32 nebo tak neco...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ALI_GATOR: ja upgradoval kompa (celej case) cca rok a pul zpatky, ale grafiky byly v uplnem nesmyslu, takze jsem mastil Tarkov furt na fousate 970ti. Relativne se to porad dalo hrat - mam i starsi monitor 1920x1200, 60hz a jsem na nej nastesti proste furt zvyklej. Ale tesim se, ze se trh s grafikama konecne vzpamatuje a koupim neco pouzitelneho, protoze grafika/monitor u me visi za zbytkem kompu o nekolik let a doufam, ze to pak konecne bude "mnam dopici"! :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ALI_GATOR: Já mám i9 a 3080. Myslím si, že na pár let mám ještě klid.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    BEARDY: Ne, jen je to top řada desek od Asusu, co umí ani ne ty nejvyšší takty DDR5 :)

Myslím, že se DDR5 zanedlouho rozjede po představení AMD procíků a rád budují systém na tom nejlepším, co je zrovna k dostání, pak nemám takové nutkání dalších 5 let investovat ani korunu. Teď např. stále dojíždím stařičkou GTX 1080 a když ceny neklesnou, nic moc se neděje..až tedy na to, že s novým monitorem nedává Tarkov..
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ALI_GATOR: 17k za MB? To je nějaká ze zlata?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam