• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ..Marauders..
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Pak je tu ještě vesmírný Tarkov: Maradeurs a jistě i řada dalších klonů...o kterých tento klub není...
    FURAN
    FURAN --- ---
    Moc mne zaujal tento projekt, ale je to ještě hluboko na začátku vývoje.
    Road to Vostok on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1963610/Road_to_Vostok/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    _KOFILA_: dal jsem tomu hodinku, ale neni to muj salek piva. Verim, ze si to audience najde a nekoho zabavi dost, ale uprimne mi to vsudypritomne prirovnavani k Tarkovu prijde dost retardovane...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Fantasy Tarkov!
    Ještě dneska a zítra otevřená alfa. https://store.steampowered.com/app/2016590/Dark_and_Darker/
    FURAN
    FURAN --- ---
    ALI_GATOR: Už mne zastřelili všichni tři. Big Pipe se tam promenáduje uprostřed ulice, sundal mne jak jsem vykouk z okna. Já umím občas překvapit, ale s LVL4, Saigou a třiceti náboji v kapse jsou ty šance nízké :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    běžně se tomu říká v různých odvětvích "account takeover" ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: Hmm, hmmm
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REDSNAKE: tak jednoduše se přepíše email neasi
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: Tys to registroval na nejakejanonymni ucet nebo jak? Ja to debil koupil na svuj mail, tak 1500 v prdeli, nikdy jsem se to nenaucil hrat, ta ucici krivka je hrozne prisna pro kasuary jako ja…

Skoda, tez bych to klidne strelil
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já to taky odinstaloval. Kdyby někdo chtěl Edge of Darkness Edition, můžem se dohodnout :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    the game is dead imho :D az se stydim to priznat, ale zacal jsem hrat fortnite :D cekam na streets...moz me nebavi dokola behat factorku s fullgearem...a questy mam lockly za klicema co nejdou sehnat atd...uplne klasickej tarkov kolobeh...hitnu level 40 or so...a ztratim absolutne zajem...tentokrat jsem dto vzdal uz na 32 nebo tak neco...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ALI_GATOR: ja upgradoval kompa (celej case) cca rok a pul zpatky, ale grafiky byly v uplnem nesmyslu, takze jsem mastil Tarkov furt na fousate 970ti. Relativne se to porad dalo hrat - mam i starsi monitor 1920x1200, 60hz a jsem na nej nastesti proste furt zvyklej. Ale tesim se, ze se trh s grafikama konecne vzpamatuje a koupim neco pouzitelneho, protoze grafika/monitor u me visi za zbytkem kompu o nekolik let a doufam, ze to pak konecne bude "mnam dopici"! :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ALI_GATOR: Já mám i9 a 3080. Myslím si, že na pár let mám ještě klid.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    BEARDY: Ne, jen je to top řada desek od Asusu, co umí ani ne ty nejvyšší takty DDR5 :)

Myslím, že se DDR5 zanedlouho rozjede po představení AMD procíků a rád budují systém na tom nejlepším, co je zrovna k dostání, pak nemám takové nutkání dalších 5 let investovat ani korunu. Teď např. stále dojíždím stařičkou GTX 1080 a když ceny neklesnou, nic moc se neděje..až tedy na to, že s novým monitorem nedává Tarkov..
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ALI_GATOR: 17k za MB? To je nějaká ze zlata?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Jsem koukal, jak je likviduje DeadlySlob a je 3 potřeba nevystrkovat čumák (ani se nevyklánět), granátem je rozhejbat a potom nějakou rychlopalnou zbraní rozstřílet. Rychlopalné zbraně paralizují odvetnou palbu. To je asi nejlehčí, jinak se pěkně zapotíš..

Jak je teď na bazarech bláznivý výprodej, mám nutkání koupit konečně nějaké dělo na nakrmění mého quadHD monitoru a ukončit tu slide show. Ale určitě si počkám na nová CPU od AMD a 4XXX grafiky od nVidie. Zatím taky ceny neletí dolů tak jak by se mi líbilo. Dát 17K za základní desku a 30K za grafiku je pitomost. Myslím, že je reálná šance se dočkat polovičních cen.. A jak to vidíte vy?
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    FURAN: Ti jsou ve hře už pár měsíců. Ale šance na jejich spawn je malá a navíc se spawnujou na čtyřech mapách, takže bych se vůbec nedivil, kdybys na ně narazil až teď. :D

Knight - The Official Escape from Tarkov Wiki
    https://escapefromtarkov.fandom.com/wiki/Knight
    FURAN
    FURAN --- ---
    Jak včera nebo kdy opravili AI spawn v offline módu, tak je asi nějaký upgrade, páč jsem právě v Crack House sundal nějakého operátora, co měl faction BOSS a jméno Birdeye. A nějaký další "Knight" mne dostal. A slyšel jsem v dálce střelbu, tak že by to skutečně byli nezávislí NPCs? YEY!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //jde to poznat hlavně podle bot a kaťat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam