_KOFILA_: Na streets jsem byl zvedavej, nakonec jsem vlitnul do wipu trochu vic nez jsem puvodne planoval (lvl25 cca?). Mapa se docela povedla si myslim, mel jsem z toho puvodne docela obavy. Ale jsou tam dobre zkombinovane open spaces i close quarters. Pruser jsou technical issue - prakticky kdykoli jsem se pripojil na Streets, tak prvni dve minuty treba to hlasilo brutalni server desyncy a ruzne vas to teleportovalo zpatky na jednom spotu nebo se nedalo lootovat a podobne. Pak to nejak povoli a uz to jede. Bullshit...
Audio je pruser, taky se hodne nadavalo na recoil uz ale od patche 0.12, coz myslim BSG ted nejak patchovali po videu od Veritase. Vzhledem k tomu, ze nejcasteji se mi povede kill spis tim, ze jsem na sikovne pozici a dam nekomu headu - nejsem uplne silnej na chad style fullauto cisteni, tak mi to ani nedoslo. Ale ten recoil byl fakt vlastne hroznej, jen mi to asi nedoslo.
Jo ale beru jako obrovske plus, je to omezeni u munice. Na zacatku nebylo k dispozici ani 7.62 PS ammo, dokonce snad ani 5.45 PS mam pocit (ackoliv do kalachu se shani munice lip). Highest tiers nejsou snad u traderu k dispozici vubec - jen jako craftable anebo je musite polootit na mapach. Takze vlastne i mid tier armor ma do late game vetsi vahu - ne kazdy bude behat s OP munici behem prvnich 14ti dnu. To me bavilo hodne.
Fajn byly i drobne remixy v questech, takze kdyz to clovek zobe uz po pate, tak obcas ceka nejake drobne prekvapko.
Ale mam teda pocit, ze me na tom aktualnim stavu "neco" sere a nevim presne co. Mozna to jsou cheateri - par smrti jsem mel hodne podezrelych minimalne (a to nejsem whiner) nebo spis treba neumim potkavat hrace tak jak jsem byl zvyklej, kdyz uz, tak je neumim nejak zabit (pokud to neni treba vylozene shotgun + factory) a nejak me to necim trochu sere.
Ono to video od Veritase bylo docela dobre vystavene, doporucuju, jestli mate zbytecne moc casu...
Is Tarkov Going in the Wrong Direction?https://www.youtube.com/watch?v=D1II7OzK90M