• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISEscape from Tarkov
    Hardcore realistická FPS simulace.
    rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JAACOB: souhlas... mě ty streets strašně bavěj... konečně mapa kde neběháš jak kokot do místa které je hot ale je to hot vlastně celé... taky jsem tomu tento wipe překvapivě dal víc než bych chtěl... už jsem 27lvl a chtěl bych dojít na lvl30 abych otevřel vše v hideoutu... tento wipe se hodně věnuju interchange, učím se tu postavenou emku od mechanika, prostě pomalý progres... nikdy bych neřekl že když celý život hledám originální a neotřelé videohry že skončím jak většina bílých heterosexuálních mužů u mmo simulátoru války... fuj... každopádně čím jsem v tom hlouběji (třetí wipe, vždy tak do lvl25) tak jsem překvapen jak funguje ta ekonomika světa, jak mají zaháčkované streamery předmětama a kappa pounch, prostě je vidět že nad tím někdo přemýšlel... myslím, že už by mohl přijít někdo kdo si tydle dobré nápady z tarkova veme a udělá s podobnou ekonomikou nevojenský extraction shooter... ale teda čím dýl to hraju (6. ledna to byl rok) tím víc to nenávidím a miluju zároveň...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    _KOFILA_: Na streets jsem byl zvedavej, nakonec jsem vlitnul do wipu trochu vic nez jsem puvodne planoval (lvl25 cca?). Mapa se docela povedla si myslim, mel jsem z toho puvodne docela obavy. Ale jsou tam dobre zkombinovane open spaces i close quarters. Pruser jsou technical issue - prakticky kdykoli jsem se pripojil na Streets, tak prvni dve minuty treba to hlasilo brutalni server desyncy a ruzne vas to teleportovalo zpatky na jednom spotu nebo se nedalo lootovat a podobne. Pak to nejak povoli a uz to jede. Bullshit...
    Audio je pruser, taky se hodne nadavalo na recoil uz ale od patche 0.12, coz myslim BSG ted nejak patchovali po videu od Veritase. Vzhledem k tomu, ze nejcasteji se mi povede kill spis tim, ze jsem na sikovne pozici a dam nekomu headu - nejsem uplne silnej na chad style fullauto cisteni, tak mi to ani nedoslo. Ale ten recoil byl fakt vlastne hroznej, jen mi to asi nedoslo.
    Jo ale beru jako obrovske plus, je to omezeni u munice. Na zacatku nebylo k dispozici ani 7.62 PS ammo, dokonce snad ani 5.45 PS mam pocit (ackoliv do kalachu se shani munice lip). Highest tiers nejsou snad u traderu k dispozici vubec - jen jako craftable anebo je musite polootit na mapach. Takze vlastne i mid tier armor ma do late game vetsi vahu - ne kazdy bude behat s OP munici behem prvnich 14ti dnu. To me bavilo hodne.
    Fajn byly i drobne remixy v questech, takze kdyz to clovek zobe uz po pate, tak obcas ceka nejake drobne prekvapko.
    Ale mam teda pocit, ze me na tom aktualnim stavu "neco" sere a nevim presne co. Mozna to jsou cheateri - par smrti jsem mel hodne podezrelych minimalne (a to nejsem whiner) nebo spis treba neumim potkavat hrace tak jak jsem byl zvyklej, kdyz uz, tak je neumim nejak zabit (pokud to neni treba vylozene shotgun + factory) a nejak me to necim trochu sere.

Ono to video od Veritase bylo docela dobre vystavene, doporucuju, jestli mate zbytecne moc casu...
    Is Tarkov Going in the Wrong Direction?
    https://www.youtube.com/watch?v=D1II7OzK90M
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak Streets? Hrajete někdo tento wipe? Co říkáte na tu nefunkčnost zvuků? Ta vertikalita je uplně mimo, a binaural nefunguje...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw jsem nedávno potkal chutného hack-usera - levitoval, no spíš lítal jako s jetpackem a bylo to strašně surreal, protože to bylo v noci a byl jsem na místě, kam normálně fakt nikdo nechodí a za chvilku se ozvaly projektily kolem. Měl jsem jenom ten levný NV sight na AKčku, tak zkouším hledat odkud to chodí a hned najednou vidím pohyb fakt blízko a von je pár metrů nad zemí a letí ke mě. Střílím, střílím (je fakt kousek odemě), on taky střílí (teď jsme tak deset metrů od sebe, on tak čtyři metry nad zemí) ale z nějakého důvodu mu trvá mě udolat a já teprve teď chápu, co se asi děje. Smrt. Krom flighthacku tam měl i zobrazení postav, protože jinak mě nemohl najít.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Klony sem! Určitě nějaké brzy Nikitu předběhnou, podle toho jak Tarkov poslední wipe zazdili a nevypadá to že by na tom intenzivně pracovali... Která jiná hra má takový důraz na loot a ekonomiku lootu v ní?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ..Marauders..
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Pak je tu ještě vesmírný Tarkov: Maradeurs a jistě i řada dalších klonů...o kterých tento klub není...
    FURAN
    FURAN --- ---
    Moc mne zaujal tento projekt, ale je to ještě hluboko na začátku vývoje.
    Road to Vostok on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1963610/Road_to_Vostok/
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    _KOFILA_: dal jsem tomu hodinku, ale neni to muj salek piva. Verim, ze si to audience najde a nekoho zabavi dost, ale uprimne mi to vsudypritomne prirovnavani k Tarkovu prijde dost retardovane...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Fantasy Tarkov!
    Ještě dneska a zítra otevřená alfa. https://store.steampowered.com/app/2016590/Dark_and_Darker/
    FURAN
    FURAN --- ---
    ALI_GATOR: Už mne zastřelili všichni tři. Big Pipe se tam promenáduje uprostřed ulice, sundal mne jak jsem vykouk z okna. Já umím občas překvapit, ale s LVL4, Saigou a třiceti náboji v kapse jsou ty šance nízké :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    běžně se tomu říká v různých odvětvích "account takeover" ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: Hmm, hmmm
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REDSNAKE: tak jednoduše se přepíše email neasi
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: Tys to registroval na nejakejanonymni ucet nebo jak? Ja to debil koupil na svuj mail, tak 1500 v prdeli, nikdy jsem se to nenaucil hrat, ta ucici krivka je hrozne prisna pro kasuary jako ja…

Skoda, tez bych to klidne strelil
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Já to taky odinstaloval. Kdyby někdo chtěl Edge of Darkness Edition, můžem se dohodnout :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    the game is dead imho :D az se stydim to priznat, ale zacal jsem hrat fortnite :D cekam na streets...moz me nebavi dokola behat factorku s fullgearem...a questy mam lockly za klicema co nejdou sehnat atd...uplne klasickej tarkov kolobeh...hitnu level 40 or so...a ztratim absolutne zajem...tentokrat jsem dto vzdal uz na 32 nebo tak neco...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ALI_GATOR: ja upgradoval kompa (celej case) cca rok a pul zpatky, ale grafiky byly v uplnem nesmyslu, takze jsem mastil Tarkov furt na fousate 970ti. Relativne se to porad dalo hrat - mam i starsi monitor 1920x1200, 60hz a jsem na nej nastesti proste furt zvyklej. Ale tesim se, ze se trh s grafikama konecne vzpamatuje a koupim neco pouzitelneho, protoze grafika/monitor u me visi za zbytkem kompu o nekolik let a doufam, ze to pak konecne bude "mnam dopici"! :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    ALI_GATOR: Já mám i9 a 3080. Myslím si, že na pár let mám ještě klid.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    BEARDY: Ne, jen je to top řada desek od Asusu, co umí ani ne ty nejvyšší takty DDR5 :)

Myslím, že se DDR5 zanedlouho rozjede po představení AMD procíků a rád budují systém na tom nejlepším, co je zrovna k dostání, pak nemám takové nutkání dalších 5 let investovat ani korunu. Teď např. stále dojíždím stařičkou GTX 1080 a když ceny neklesnou, nic moc se neděje..až tedy na to, že s novým monitorem nedává Tarkov..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam