REDGUY: Hele, "částečně chráněn" je tvůj konstrukt. Já napsal že jsem ti dal "částečnou odpověď" (tj. uvedl jsem
jeden možný parametr, nikoli
jediný který by se použil). Dalšími samozřejmě jsou třeba minimální počet podpisů pro vyvolání referenda a minimální počet hlasujících pro platnost referenda. A ano, jsem přesvědčen (přestože v této chvíli neznám konkrétní čísla), že existuje takové nastavení těch parametrů, při němž je riziko dostatečně malé. A ano, nepovažuji
v této chvíli za účelné trávení času počítat konkrétní procenta pro ty další parametry.
A u těch soudců jsem ti, pokud vím, napsal zcela konkrétní návrhy, jak by se ty tribunály dávaly dohromady, tak si nevymýšlej.
KSCM + Okamuru jsem zminil ciste jako ilustraci toho, jak malo lidi by stacilo k zruseni vysledku svobodnych voleb Jenomže ten můj konkrétní příklad ukazuje, že to právě zas tak málo lidí není.
A u sněmovních voleb s 60% účastí voličů bys potřeboval skoro 2,5 milionu lidí, kteří by se v případném následném referendu vyslovili pro jejich zrušení. Jestli ti to přijde málo...
Sorry, nejsem XChaos, abych palil cas a penize cmuchanim po soukromejch informacich nyxovejch idecek. Až na to, že propojení mého jména a přezdívky (protože ji nepoužívám jen na Nyxu ale i na spoustě dalších míst, na některých desítky let) je informace dosti veřejná.
Ale když tě to tak trápí tak ano, mám stranickou funkci (a jak už jsem psal, tahle informace sama o sobě má nulovou hodnotu, tak si ji užij) a ano, vyskytuju se na jedné z kandidátních listin (na místě bez kroužkování nevolitelném). Už má dušička pokoj?
REDGUY: A má být? Neplatný hlas má stejnou váhu jako nehlasovat vůbec (výsledek neovlivní), jen zřetelněji vyjadřuje názor "jeden kandidát horší než druhej". Ty s tím máš nějaký problém, nebo už jen hledáš jakékoli obskurní důvody k pošklebování?