REDGUY: Jak "částečně" chráněn? Tím částečným splněním tvého požadavku je samozřejmě míněno, že jsem uvedl jeden z několika možných parametrů pro takové referendum (přičemž jsem zapomněl doplnit celkem samozřejmou podmínku, že pro nové volby by se musela vyslovit nadpoloviční většina účastníků referenda - takže aby to bylo jasné, tak celá ta podmínka by zněla "pro nové volby je nadpoloviční většina účastníků referenda a zároveň více než polovina počtu těch, kteří hlasovali v předmětných volbách"), protože kompletní řešení ti tady vymýšlet nebudu (protože opravdu nemíním kvůli jednomu člověku, který je stejně rozhodnut Piráty nevolit, trávit hromady času vysvětlováním, proč by ten a ten prametr měl mít zrovna takovou a takovou hodnotu).
Lepsi proste ty veci, ktery riziko vytvareji, nedelat. Super, a co tedy s těmi již existujícími zákony, které riziko vytvářejí? (například různé registry, kde jsou rizika úniku dat a jejich následného zneužití, což je obzvlášť u zdravotních průser) Zrušit?
Jenom rikam, ze numericky ciste jen volici KSCM a Okamury by stacili na sejmuti demorakticky zvolenych zastupcu, jen tak pro ilustraci jak nestabilni situaci by to vytvarelo. Jasně... Tak si vezměme praktický příklad. V Ostravě je cca 240 tisíc voličů a v komunálkách 2014 byla volební účast cca 30 %. Což znamená, že pro vyvolání nových voleb by se muselo vyslovit aspoň 15 % (36 tisíc) ze všech voličů. Ovšem voličů KSČM + Okamury bylo jen cca 10 tisíc (pár desetin přes 15 % z hlasujících). Takže numericky by stačili čistě jen voliči KSČM a Okamury jen kdyby i mezi těmi 70 %, kteří v komunálkách nehlasovali, bylo procentuální zastoupení příznivců KSČM a Okamury aspoň takové jako měli mezi hlasujícími, a kdyby úplně všichni tihle příznivci přišli k referendu. A navíc by ještě museli zařídit, aby jich bylo víc než těch, kteří přijdou k referendu a budou proti novým volbám.
me je tvoje jmeno uplne a naprosto ukradeny a nikdy jsem se te na nej neptal. Jen jsem se zeptal, jestli mas funkci u piratu nebo jestli za ne kandidujes No vidíš, a protože já byl přesvědčen, že mě znáš (a jsem o tom přesvědčen stále, ba to přímo vím, právě jsem si to ověřil ... prostě jsi jen asi už zkrátka pustil z hlavy věci z první dekády tohoto století), tak mi ten tvůj dotaz přišel čistě jako lenost udělat pár kliků a podívat se sám.
Nehledě k tomu, že informace, že mám u Pirátů nějakou (neznámo jakou) funkci, je sama o sobě bezcenná - kdybych byl kupříkladu zástupcem vedoucího technického odboru, tak schopnost takovou funkci vykonávat nijak nesouvisí s názory na přímou a zastupitelskou demokracii či na to co všechno ovlivňuje nezávislost soudů.
A hlavně mě baví tvá dedukce, že se mi "očividně nechce odpovědět". Vzhledem k tomu, jak triviální je ty informace zjistit, tak odmítáním odpovědi jaksi nemám co získat. Ale když ty si testuješ mě (chceš abych, pokud kandiduju, dokázal na počkání dodávat odpovědi), můžu si přece klidně i já testovat tebe (jestli jsi fakt tak schopnej jak se tady snažíš prezentovat).