• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KEIKIN: problemem u Piratu je to, ze oni po druhych chteji vsechno do absolutnich detailu a o zadne zahlcovani nejde, naopak si pripadaji jako hrdninove - ale jakmile se stejny detail vyzaduje uvnitr strany, tak to je najednou zahlcovani a je to obrovsky problem :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: Tomu se rika atomizace problemu. Tvuj pristup - mit vse pohromade pod jednim topicem casto vede k tomu, ze se vyresi jen cast a cast zustane prehlednuta / nevyresena - nehlede na to, ze pak z toho muze vzniknou kilometrova neprehledna diskuze, kde se v ramci jednoho topicu matla debata kolem nekdy i nesouvisejicich veci a dost blbe se sleduje, co vyresene je a co neni + v jakem je to stadium. Je videt, ze o to zneprehledneni ti mozna ve skutecnosti jde, kdyz to nazyvas zahlcovanim :-)
    V pripade redmine je naprosto bezne "retezeni" - kdy udelas jeden master task a k tomu spoustu dilcich (drobnych) subtasku, kazdy defacto o prkotine - kdy pak postupne zaviras ty vyresene...
    A pokud to diky "mnozstvi" bylo neprehledne, tak to spise ukazuje na spatnou zakladni strukturu - tedy chybu v navrhu.

Takze jestli je u Piratu problemem atomizace... tak to je jeden velky LOL :-)

Mimochodem, Pirati radi rikaji, ze maji IT systemy na sobe vyzkousene. Jenze do takoveho systemu ti v pripade jeho aplikace ve verejne sprave budou busit tisice, ne-li miliony lidi..... to teprv pak bude "zahlceni" :D A jeste pak rad budes vzpominat na Krtka a jeho par topicu.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Umíš číst? Vždyť jsem to zahlcování popsal, s databázema to nijak nesouvisí. Takže pro velký úspěch zopakujeme: "A sice tak, že místo aby založil jeden topic a v něm sepsal nalezené chyby, tak založil pár desítek samostatných topiců, každý pro jednu chybu (a to ještě leckdy o chybu ani nejde)."

Ostatně na fóru se dá snadno dohledat, že třeba já jsem _obsah_ leckterých Krtkových kritických postů podporoval (nikoli všech, protože jeho standardem je "vůči ostatním interpretuji pravidla co nejrestriktivněji, vůči sobě samému tatáž pravidla co nejvolněji" - i to je snadno prokazatelné). Nikoli však _formu_ (protože když běžný člen přijde ráno na fórum, rozklikne si Aktivní témata nebo Nové příspěvky a musí se brodit záplavou desítek Krtkových jednopříspěvkových topiců, aby našel nějakou diskusi, která opravdu k něčemu směřuje, tak to není žádoucí stav).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    XCHAOS: hehe jako já už tohle staré dělení na pravičáky a levičáky až tak neuznávám. Ony se ty hrany mezi mladejma obrušují a kolikrát člověk zjistí, že je proti přísunu nucenému migrantů z Afriky, pro legalizaci konopí, pro svobodu na internetu, pro svobodu podnikání. Pak je ekologicky zaměřený, ale současně nechce platit zbytečně daně. Tedy dneska je to o tom, že člověk hodí do obálky momentálně to nejmenší zlo.
    Kolega mi teď říká, že ač Babiše nemá moc v lásce (ví o všech těch jeho metodách a o tom jeho charakteru) tak ho z nasranosti asi honí do urny. Jako všichni co tu píšou proti pirátům či jiné straně..uveďte tu vaši nejlepší stranu, která všechno vychytané...taková neexistuje !!!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jojo, treba tu, jake to jste na Brevnove chudinky... a jak vas tam trapi :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já se totiž spíš zakuklil a ještě nevyklubal :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ty jo.. já už v životě vytvořil bublin :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: no jo, hlavne ze si to dokazes "objektivne" zduvodnit... :D Zahlcoval... panecku.. jak se to dela? Nestihaly vam databaze? :D Ze pritom Krtek vlastne jen dusledne naplnoval to, co rikal treba Cepl - ze lidem maji vladnout pravidla, nikoliv jini lide - a dusledne se tech pravidel drzel. A chapu, ze s tim spousta lidi muze mit problem v situaci, kdy ta pravidla je v necem omezuji. Ale bud v klidu, aspon mezi ty ostatni svazaky se svym pristupem dobre zapadnes... ;-) Pirati maji problem, ze vlastni kritiku neustoji a velmi rychle slevuji z vlastnich idealu - a dokazujete to jak na nyxu, tak viditelne i jinde :-)
    XCHAOS: mas pravdu - ty ses do zadne bubliny neuzavrel - ty jsi z te sve bubliny nikdy nevylezl ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BOUCHI: on byl Krtek prostě málo zakuklený... to byl ten problém :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEIKIN: podívej... ve chvíli, kdy se na demokratickou scénu začali cpát zakuklení náckové, bylo třeba konat :-)

Kromě toho, nemůžeš být anarchista a kandidovat ve volbách. Spíše než zakuklení bych to přirovnal k momentu, kdy se z kukly vyklube motýl... že je to něčí noční můra, za to už nemůžu...
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Vidět chyby je odmítáno. Pokud na chybu upozorníš, jsi troll a zakážou ti psát do příslušné sekce.
    Což ovšem není pravda, ty (krátkodobé) zákazy psaní nebyly za upozorňování na chyby, nýbrž za jeho formu, kterou dotyčný zahlcoval stranické systémy (dříve fórum, později redmine). A sice tak, že místo aby založil jeden topic a v něm sepsal nalezené chyby, tak založil pár desítek samostatných topiců, každý pro jednu chybu (a to ještě leckdy o chybu ani nejde).
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já se do žádné bubliny neuzavřel - já vytvořil bublinu novou, a do ní tě následuju!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a co je na tom sloziteho - v tom clanku padlo (a ne od Noveho), ze Pirati radi zapominaji na sve puvodni idealy a demonstrovano to tam je na pristupu CT k volebnim debatam - kde kriceli jen do te chvile, nez se tam sami dostali - a pak uz jim to bylo fuk... protoze sami tam uz sve teple mistecko meli. A osocovani do trollu podporene banovanim nepohodlnych recniku tu predvadis zde taky ;-) Ano, jen slaboch kritiku oznaci za trolling a brani se bany. Skutecny pirat by totiz fungoval jinak: "Pirát se nebojí diskuze s nikým, neuzavírá se do své bubliny a vysvětluje!". Takze ani ty nejsi Pirat.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    OBCAN: ano se známým státním zástupcem jsme se bavili, že Piráti jsou defacto zakuklení anarchisti :-) Je škoda, že to levicové smýšlení více neprezentují jako doménu. V prvé řadě (na první dobrou) mluví o svobodě (internet společnost, drogy) což je defacto pravicové téma. Ale jakmile se stočí debata na jiná témata, kde nejsou Piráti až tak pevní v kramflecích, tak je to defacto poddivize socanů, stejně jako zelení..Já mám rád, když se věci nazývají pravými jmény.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Ano, pokud jsi troll, dostaneš ban. Není to povědomé? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ono to je složité. Lukáš Nový je něco jako ty, kdyby ses místo skákání padákem jako adrenalinovému sportu věnoval drogám a vegetariánství. Kromě toho je dosud členem dílem za zásluhy s tím cedníkem [ XCHAOS @ Piráti.cz (unofficial) ] , dílem proto, že naše stanovy neumožňují až tak jednoduše vyloučit kohokoliv, takže se je rozhodl eticky vyhackovat.

Jako podívej, politika není snadná. Já jsem se vyhnul podobným situacím jen díky celkem bezpečnému 17.místu na kandidátce, chápeš? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ježišmarja, já se asi taky stanu vnitrostranickou opozicí :-)
    Aleš Jakl (Piráti): Reakce na článek Piráti – od rebelie ke 100 milionům za volby
    http://literarky.cz/...955-ale-jakl-pirati-reakce-na-lanek-pirati-od-rebelie-ke-100-milionm-za-volby
    Používá vyjádření zhrzených bývalých členů a tzv.stranické opozice, ve skutečnosti okrajového narkomanického sociopata Nového, jehož motivem je msta za své dávné sesazení ze stranických funkcí.

Ach jo, chudák Aleš Jakl... mě je ho líto:
    Momentálně mají většinu ti spíše prozápadně orientovaní, převládly obavy z chování Ruska. Ovšem tato současná orientace není bezvýhradná.

Udržet si mezi voliči čtenáře Literárek je evidentně stejně těžké, jako udržet si uživatele NYXu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tam je lepsi jina citace....
    Vidět chyby je odmítáno. Pokud na chybu upozorníš, jsi troll a zakážou ti psát do příslušné sekce.
    ... je videt, ze aspon pevne drzis vnitrostranickou linii, ktera veli umlcet jakehokoliv odpurce.... :D
    primer se svazakama je taky trefnej...
    „Ty vole, já tady nebudu tolerovat streamy online…“, odpovídá novodobý svazák, nikoliv pirát.

- jinak vaznejsi je spis ten uvod...
    Poznamenejme, že Piráti se od chvíle, kdy se do ČT již sami bezpečně dostali, zcela přestali zajímat o toto ukázkové porušování demokracie. Nerovný přístup do hlavního média jim nevadí. Lze právem očekávat, že strana, která začne takto rychle ignorovat výše uvedené, nebude hájit právo ani v jiných případech.

A zatimco Pirati povazuji opozicni praci na magistratu za zbytecnou a svou energii upinaji do blizicich se voleb, na Petrine se vesele utraci miliony za absolutne zbytecnou wifi :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: to je normální neetický hack, vyměnit si role garantů kvůli televizním debatám, to je jasný. Měli by se učit u etických hackerů, jak to dělat správně :-) (nicméně, Lukáši Novému patří můj obdiv za nábožensky motivovanou pokrývku hlavy)
    Brňan má v nové občance na hlavě cedník. Je totiž pastafarián - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ka-s-cednikem-na-obcance-dc9-/domaci.aspx?c=A130731_161720_brno-zpravy_lva
    Občanku s cedníkem zarazilo ministerstvo. Pastafariány Česko neuznává - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...vo-nechce-cednik-povolit-dbp-/domaci.aspx?c=A130801_165604_brno-zpravy_lva

Bohužel - ani tohle Brnu nepomohlo zastavit hnusný pragocentrismus v naší straně...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Na naší politické scéně však nikdy nechyběla politická strana přímo se hlásící k myšlenkám Václava Havla (vláda elit).... V roce 2017 havlisté vsadili na Bartošovi Piráty.
    [ KALISNIK @ Věci Veřejné - Praha člověka dost změní ]

S Havlistama to teda jde z kopce, koukám. Za chvíli skončí v zákopech na Donbasu, obávám se.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Piráti made in CZ jasně podporují USA a války NATO!!!
    [ ATOMINATOR @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]

Tak tady to máte, černé na bílém nebo černá na bílém, .cz, jak je libo :-) Tohle by mohlo uspokojit i bruselského fašistu VYHULENY_UFO, počítám :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: ta si ho sama rovnou odstreli... kam se hrabe piratsky vezensky autobus :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam