DANYSEK: On je trochu obratnější diskutér, než já. (Proto je taky předseda, a já ne)
Hele, trolling je třeba otevřené lhaní o protivníkovi v debatě, ten to několikrát vyvrátí, a lež se opakuje. Co nadělat s tímhle? Prostě to už není názor. Hlavně se to opakuje v kruhu.. věty začínající "já si myslím, že..." jsou sice v zásadě v pořádku, no ale když na ně někdo 10x odpoví "ale já si to nemyslím a jako důkaz, proč si to nemyslím, přikládám...", a 10x se zase opakuje "názor", tak je to prostě moc.
V tomhle klubu ať si doalelujá řeší kdo chce, co chce. Ale v tom původním podle mě určitou míru moderace je nutné pochopit.
S poslaneckou sněmovnou to nemá smysl moc srovnávat. Na NYXu každý reprezentuje hlavně sám sebe, takže se řeší spíš, jestli se drží tématu. Pokud téma je politická strana, tak přece nejde téma zaplnit příspěvka "ale já si myslím, že Piráti mají v úmyslu udělat něco úplně jiného, než říkají - a i kdyby to udělat nemohli, tak každopádně říkají něco jiného, než si myslí". Tak jistě... v tom případě Volte Pravý Blok Petra Cibulky!