• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: ok, no tak jsme všichni 3 teda skoro-vrstevníci, to jsem tě špatně zařadil. takže tady na NYXu jsme společně v menšině :-) (sorry, ale odhadoval jsem tě tak na 17-18 let)

i mě někteří škatulkuju jako aspergera/autistů, ale myslím to není úplně přesné. nějakým způsobem vybočuju, ale cítím to jinak, než vyprávění autistů (nebo jsem tak retardovaný, že si ty odlišnosti v sociální komunikaci - oční kontakt, apod. - ani plně neuvědomuju)

nemám v úmyslu tě nějak šikanovat, ale pokud prostě pobíháš po klubech a po jednom vytipovaným nyx id vykřikuješ, jakej je debil apod. (různými způsoby), tak co ve svém věku čekáš, že udělá tam, kde má moderátorská práva?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: jenze urazka je od hrubeho slovniho napadeni po prirovnani klidne k ruzi, kdyz ji ta dotycna nema rada. Pravda boli nejvice a kazdemu dle jeho ega. Nejsem okamura a nesleduji ho. A jen otazka - neni jeho jednani jen odpor proti tomu co je? Nedela to vetsina ze nemysli dopredu, ale resi jen co je ted? No vyucil jsem se pred 18 ti lety cca tak chapu ze 80tnik toho pamatuje vice. Zakladem totality bylo drzet hubu a krok, co mi vsichni kriklouni na to vse spatne vtloukaji do hlavy. No co je dneska? Promin no ze jako aspergerik mam jiny pohled na svet i jine ego. Mozna je to tim ze mi kazdej rika ze za muzem ma stat prace a ne kecy. Tak jdem delat rozvdec podle norem a doporuceni - ne podle vlastniho uvazeni. Ano ctes dobre podle vypoctu, mereni a norem. Jeste me ceka navrh propustku, hrubej vypocet povodi dle digitalniho modelu a jine co jsem se naucil v praxi. Pa pa :-D lol

Ps: umeni je si veci zaridit sam a ne jen spolehat na druhe. To pak nese i smireni se s tim ze to neudelas :-D proste mnohem vetsi odpovednost.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: ty jo, vy mladý byste fakt potřebovali nějakej base-camp, kterej by vám ukázal, co to ta totalita vlastně byla.

a UFO je vrstevník, měl by v tohle ohledu umět rozlišovat a ne vás mladý čerstvě vyučený do toho hecovat...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    VYHULENY_UFO: takze totalita v jinem kabate. Hm a pak ze komunismus ukoncil svoji .......
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    je tu takové téma:

što takoe "neomarxismus"?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: vasicka jste odvolali proto, protoze ten clovek byl pruser az tak velkej, ze ste si to uvedomili sami. to nebylo kvuli demokracii, protoze kdyby slo o demokracii, tak si ho nechate, protoze preci kazdy nazor ma pravo na zivot.
    //osobne si myslim, ze takovyhle vylozeny exoty budete tedka chvili pred mainstremovou verejnosti schovavat, pokud jednou chcete dostat i jiny hlasy nez jen hlasy protestni.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: když jsme tímhle způsobem odvolali Ivo Vašíčka, tak si neprotestoval.. takže demokracie je ok, pokud náhodou má stejný názor jako ty, že.

Hybridní hrozbou je ČRo pro Tomia Okamuru :-) sorry, ale jestli se ADULAH rozjede jako se rozjel jinde, uvidíš sám...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ABDULAH: hybridni hrozbou je mineno, ze sice pirati maji otevreny pristup k diskusi, muzes u nich hlasovat na wordpressovym foru, ale nikdy nesmis zapomenout, ze muzes kdykoliv dostat banan, pokud se jakkoliv znelibis a nebo prijdes s jinym nazorem.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: .. jo... a ty fakt asi moc nesleduješ Okamurovy výroky po volbých, co.. :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: urážka je urážka. fakta se týkají většinou nějakých parametrů vnějšího světa, tedy reality, jak sám říkáš. tvoje emoce vůči někomu prostě nejsou "realita".
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: co znamena hybridni hrozba?to jsi jak slzeny z vice lidi? No me je jasny ze muzes zaridit hodne veci. A proc realite rikas urazky?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: tak tohle je celkem jasné a už se to děje... ale registrovaných příznivců nikdy nebylo 800 současně :-) (a bude hůř...)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    XCHAOS: pokud chcete nabírat, tak bych doporučil být iniciativní z vaší strany a začít oslovovat dlouhodobé registrované příznivce a pokud budou mít zájem ty nabrat přednostně, jakmile bude víc lidí, tak pomalu začít nabírat i ostatní.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    odpověď pro: [ WELES @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]

ano, tohle je přesně příklad toho, co přinášet na českou politickou scénu by byl TĚŽCE Jára Cimrman. Do Liptákova to prostě ještě nedorazilo (i když dorazí). Zatím je to naprosto lifestylová záležitost, která s reálnou politikou téhle země nesouvisí... my jsme stěží tam, kde byl Západ před 1.světovou válkou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: nějak nevím, co tím chceš říct. navážíš se do mě a urážíš mě v konferenci, kde nemám moderátorská práva. Tam si to s klidem budeš moc užívat dál, obávám se.

V tomhle klubu chci dát, na rozdíl od toho "polooficálníhího", prostor i pro opravdu kritické názory i pro jejich opravdu velké množství. Ale jak budu reagovat na urážky, to se nech překvapit. Nadále ti doporučuju, abys mě považoval za hybridní hrozbu.. bude to pro tvojí další účast v debatě lepší.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: to neni az tak moc... s ohledem na humbuk s tim spojeny :)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    VYHULENY_UFO: jestli to povede jako v jinych klubech tak potes :-D jeste udelar bany na solarni panel a mame to ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ABDULAH: nejvetsi pruser je, ze tyhle lidi chodej k volbam dost pravidelne.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    VYHULENY_UFO: asi jAko muj soused :-D KSCM OF ODS LIDOVCI TOP09 CSSD PIRATI a to je tak co si pamatuju :-D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ABDULAH: tak mame pred sebou 4 roky, behem kterych se ukaze, jestli realna piratska zakladna skutecne neni 3-4% volebnich preferenci a ten aktualni letosni nadbytek nejsou jen vecni nespokojenci a permanetni traveleri mezi vice ci mene alternativnimi stranami.
    vim o lidech, kteri si prosli strany pres unie svobody, zeleny, top09 az po piraty, protoze pravidelne po 4letech byli zklamani. taky vim o jedny zensky, ktera pred 4 rokama volila piraty, ale protoze ji zklamali, dala to letos okamurovi. a otazka je, jestli po dalsich volbach tito jedinci proste nepujdou o partaj dal.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    VYHULENY_UFO: vrchni demagog - placat pejska z hovinek mu jde ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam