• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KRAMERIUS: to je ekologičtější ;-)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    NE7RA: Já v Minecraftu vždycky okopával motyčkou :-))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NE7RA: aha... no to budes jak xchaos (posledni link)... muzete si potrast rukou :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    a ano - je to tank
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANYSEK: ja jsem spis na

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NE7RA: neumis pouzivat internet? :-)
    Zemědělství – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Zem%C4%9Bd%C4%9Blstv%C3%AD
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANYSEK: pouc me, o cem je zemedelstvi?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tos ale neodpovedel... a jinak tedy fakt netusim, po jak silne davce omamnych latek jses dopracoval k nazoru, ze zemedelstvi je o jezdeni traktorem :D Zacinas pripominat Okamuru... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: promazávat to nebudu, ale se striktním odpovídáním na offtopic příspěvky zde jsem již začal.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Odpověď pro:
    [ GORG @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]

Podívej, já se v nuancích mezi marcusismem a marxismem nevyznám. (Pokud vůbec něco, jsem post-marxista, že jo... je to logické, žiju 150 let po vzniknu marxismu, tak abych nebyl...)

Spousta nápadů v politice je dnes smeteno z ideových důvodů - protože levice to označí za pravicovou úchylku, pravice za levicový populismus, a společně se shodnou, že to v žádném případě nechtějí. Protože skutečný strach z diskuze a demokracie mají všichni (diskuze potenciálně ohrožuje jakoukoliv semknutou a neměnnou ideologii, demokracie zase ohrožuje autoritu a hierarchické rozložení moci).
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: sorry xchaosy,ale to okecáváš.
    1. ty si napsal, že tam to je pro informování a nemělo by to odrazovat lidi plky
    2. tím, že promažeš to co tam nepatří není žádná cenzura, pokud je odkážeš sem
    3. tolerovat keci tam a začít banovat až když tobě subjektivně přijde, že už to je příliš mimo, jen nahráváš tomu, že tě někdo obviní z toho že cenzuruješ názory co se ti nelíbí.
    4. tím, že tam je 50 příspěvků denně tak to lidi jen odradí od čtení toho co je zajímá a ty tedy neplníš svojí roli, udržovat tomu nějakou hlavu patu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: mrkni do vedlejšího klubu, nebo kde to bylo.. tak nejdřív řeknu, že venkovani chtěj jen jezdit na traktoru, někdo mi řekne, že to teda ne... a ty to zase vezmeš z druhý strany...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a co by sis predstavoval ty? Motycku a okopavat kazdou kyticku na poli zvlast? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jenže ty regiony chtějí dělat to zemědělství tak jako doteď... mechanizace, hnojiva, eroze, řepka... nikomu se nechce nic měnit...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tak kdyz se podivas malinko do historie, zjistis ze to neni nic az tak zvlastniho a prekvapiveho. Dokonce bych rekl, ze 800 je - v historickem ohlednuti - stale vlastne pomerne male cislo, kteremu humbuk s tim spojeny neodpovida... ;-)
    Ale je zajimave, ze tady pises o strane mestskeho typu a vedle spokojene zvanis o zemedelstvi, coz je typicke tema spise tech regionu... :) No jo, ale ona realita na poli je dost odlisna od toho, co je videt na internetu ve farmarovi... ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: spíš furt někdo čeká, že to "promažu". tak tedy - nepromažu, když se promažou sami, tak ok, ale tohle je politika.. ne nějaké obrázkové forum.

když moderátor na základě subjektivního rozhodnutí třeba smaže obrázek, co se mu nelíbí (příklad), tak jde o prd. (max. ten klub ubooknu, na protest)

ale politika je jiný level, a mělo by být jasné, za co kdo ban dostal. (důvody jsou myslím jasné...)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: toto trvalo... Mohl si to udelat mnohem driv a v klidu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Kdo v tom ofiko klubu nechce ban, ať se promaže sám (co bylo offtopic)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    LINKOS: ano rikam co jsem videl
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    ABDULAH: vseobecne cim vetsi podnik,tim horsi pece o pudu. Ale samozrejme mistne muzou mit kravin a mit tam co zaorat.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    Za kopcem do toho lejou kejdu protoze to ani orat nejde ... Plno plevele atd. Na zhori to tak serou chemii ze v lese neni jediny zvire ... Atd ... No kdyz to vidim tak at me babis sere sebe vic tak proste to je rozdil no ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam