• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ja bych spis cekal, ze nam mestakum teda nejak dokazes, ze mas na to soudit relevanci nasich znalosti o zemedelstvi. tak nic :)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    NE7RA: Já v Minecraftu vždycky okopával motyčkou :-))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NE7RA: aha... no to budes jak xchaos (posledni link)... muzete si potrast rukou :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    a ano - je to tank
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANYSEK: ja jsem spis na

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NE7RA: neumis pouzivat internet? :-)
    Zemědělství – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Zem%C4%9Bd%C4%9Blstv%C3%AD
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANYSEK: pouc me, o cem je zemedelstvi?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tos ale neodpovedel... a jinak tedy fakt netusim, po jak silne davce omamnych latek jses dopracoval k nazoru, ze zemedelstvi je o jezdeni traktorem :D Zacinas pripominat Okamuru... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: promazávat to nebudu, ale se striktním odpovídáním na offtopic příspěvky zde jsem již začal.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Odpověď pro:
    [ GORG @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]

Podívej, já se v nuancích mezi marcusismem a marxismem nevyznám. (Pokud vůbec něco, jsem post-marxista, že jo... je to logické, žiju 150 let po vzniknu marxismu, tak abych nebyl...)

Spousta nápadů v politice je dnes smeteno z ideových důvodů - protože levice to označí za pravicovou úchylku, pravice za levicový populismus, a společně se shodnou, že to v žádném případě nechtějí. Protože skutečný strach z diskuze a demokracie mají všichni (diskuze potenciálně ohrožuje jakoukoliv semknutou a neměnnou ideologii, demokracie zase ohrožuje autoritu a hierarchické rozložení moci).
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: sorry xchaosy,ale to okecáváš.
    1. ty si napsal, že tam to je pro informování a nemělo by to odrazovat lidi plky
    2. tím, že promažeš to co tam nepatří není žádná cenzura, pokud je odkážeš sem
    3. tolerovat keci tam a začít banovat až když tobě subjektivně přijde, že už to je příliš mimo, jen nahráváš tomu, že tě někdo obviní z toho že cenzuruješ názory co se ti nelíbí.
    4. tím, že tam je 50 příspěvků denně tak to lidi jen odradí od čtení toho co je zajímá a ty tedy neplníš svojí roli, udržovat tomu nějakou hlavu patu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: mrkni do vedlejšího klubu, nebo kde to bylo.. tak nejdřív řeknu, že venkovani chtěj jen jezdit na traktoru, někdo mi řekne, že to teda ne... a ty to zase vezmeš z druhý strany...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a co by sis predstavoval ty? Motycku a okopavat kazdou kyticku na poli zvlast? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jenže ty regiony chtějí dělat to zemědělství tak jako doteď... mechanizace, hnojiva, eroze, řepka... nikomu se nechce nic měnit...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tak kdyz se podivas malinko do historie, zjistis ze to neni nic az tak zvlastniho a prekvapiveho. Dokonce bych rekl, ze 800 je - v historickem ohlednuti - stale vlastne pomerne male cislo, kteremu humbuk s tim spojeny neodpovida... ;-)
    Ale je zajimave, ze tady pises o strane mestskeho typu a vedle spokojene zvanis o zemedelstvi, coz je typicke tema spise tech regionu... :) No jo, ale ona realita na poli je dost odlisna od toho, co je videt na internetu ve farmarovi... ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: spíš furt někdo čeká, že to "promažu". tak tedy - nepromažu, když se promažou sami, tak ok, ale tohle je politika.. ne nějaké obrázkové forum.

když moderátor na základě subjektivního rozhodnutí třeba smaže obrázek, co se mu nelíbí (příklad), tak jde o prd. (max. ten klub ubooknu, na protest)

ale politika je jiný level, a mělo by být jasné, za co kdo ban dostal. (důvody jsou myslím jasné...)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: toto trvalo... Mohl si to udelat mnohem driv a v klidu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Kdo v tom ofiko klubu nechce ban, ať se promaže sám (co bylo offtopic)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    LINKOS: ano rikam co jsem videl
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    ABDULAH: vseobecne cim vetsi podnik,tim horsi pece o pudu. Ale samozrejme mistne muzou mit kravin a mit tam co zaorat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam