• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: Proč nemůžeš? Já bych je bez reakce klidně nechal.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já mám rád alternativy. Pořád jsem mohl i s tím NYXem dosáhnout lepšího výsledku, kdyby se neustavil obecný pocit "Piráti jsou nevolitelní kvůli XCHAOSovi". V podstatě, tvůj cíl byl do mě šít a ten ti vyšel - Piráty jako celek si zastavit nemohl, ale podařilo se ti zhoršit můj výsledek u nich...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jinymi slovy i Twitter jelepsim mediem nez NYX - pokud jde o realny dosah. A co teprv ten Facebook.... :-)
    A ne, rozhodne letosni volby nejsou prvni, pokud jde o vyznamny zasah socialnich medii. ANO i diky jim vysvihlo uz pred ctyrma rokama... jej sis toho (minimalne) ty nevsimnul ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ano, zajímavé je kolik je "sledujících" a "četlo poslední příspěvek". No a? Ten klub nepatří k bezvýznamým. Třeba na Twitteru jsme donedávna měli jen asi kolem 6000 sledujících, teď to vylezlo na 9000, a určitě zdaleka všichni nesledují každý post...

Tyto volby byly první v ČR, do kterých sociální média opravdu významně zasáhla (bohužel se obávám, že to byl hlavně Faceboook).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ty jses demagog ;-) Ta statistika jen pocita, kdo tam alespon jednou vlezl - bez ohledu na obsah (tzn. bez ohledu na tve snahy o nejake "kroceni") - nikoliv to, kdo se tam pravidelneji vraci... smir se s tim, ze tech cca 97% lidi fungujicich na NYXu Pirati vubec nezajimaj natolik, ze by se ve svem zivote vubec obtezovali vlezt do specializovaneho auditka... :D Jen tu dokazujes, ze jsi ani nepochopil principy fungovani media, ktere sis sam zvolil... :) Ale to zrovna u tebe neprekvapi, zejo...
    XCHAOS: mylis se... me vadi fantasmagorie, kterymi Pirati siri... a dnes v OVM to bylo shrnuto dost trefne - Pirati si naivne mysli, ze zivot jde snadno naklikat, ale ono tomu tak v zivote proste neni. A jak moje draha polovicka tyhle veci sleduje nerada, tak tohle zaregistrovala taky hned...
    XCHAOS: tak to "vylepsujes" tim, ze na kazdy druhy reagujes jinde... chudak nahodny navstevnik, co teda prijde a zjisti, ze uz v Piratske diskuzi je takovy chaos, ze ctenar nema vse pohromade... :D Stepeni debaty tvym stylem vede k podstatne neprehlednejsi debate - ale je fakt, ze pri tvem ID jde tvorbu bordelu tak nejak explicitne ocekavat ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: sorry, v tom případě nechápu, proč do příspěvku jen tak mezi řečí zamícháš nějakou další urážky.

Mí dosavadní oponenti (UFO a Danny) aspoň měli celkem jasno, co jim vadí: Piráti obecně a já zvláště (Ostatní Piráty neznali vůbec, takže jim vyčítali jen obecný amatérismus, zatímco mě znali z NYXu nebo dřív, a z nějakého důvodu to, že jsem nepřistoupil na obvyklá pravidla komunikace, je vedlo k podpoře obecného nyxistického postoje, že Piráti jsou obecně podezřelí ale navíc ještě nevolitelní kvůli mojí osobě).

Pokud s nějakým tématem (a s vodohospodářstvím mám společného HODNĚ málo... kromě toho, že na svých výletech samozřejmě pozoruju erozi půdy na polích... ono z auta jedoucího po hlavním tahu není zdaleka vidět vše...) nemám nic společného - proč v příspěvku sakra figuruju, v jakékoliv souvislosti?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: ... a i v tomhle bodě pokračuješ v tom podsouvat mi věci, které jsem neřekl.

víš, existují různé formy debaty.. a i ta korektně vedená a konstruktivní může být celkem zábavná a hlavně zajímavá... ale často se k tomu lidi doberou, až když vyzkouší všechny špatné možnosti.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: amen bratre jsi nejlepsi ze vsech trolu a mas ve vsem vzdy pravdu.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: kcas nikdo nerika ze za to uzes ty - precti si to 10x - 5x je malo lol

Muzes za to ze tady nejde cely den proud hihi proc cez nezakope vedeni do zeme :-D pirati to prosadi ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: hele, nemůžu v tom klubu nechat jen jejich příspěvky bez reakce.

hele, současný oficiálně propagovaný způsob boje s trolly není účinný, protože ti vytvořili celé nové sociální bubliny na sociálních sítích, kde se utvrzují ve svých pravdách. vyklidit pole a neúčastnit se toho bylo velmi neprozíravé.. a čas ukáže, že můj přístup byl ten správný.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: jde to, nebo to nejde? v malém to evidentně jde.. jinak článek je podivné kvality, mluví o pokusu s pěstováním bez herbicidů - ale hned vedle se mluví o mandelince (na to by případně se případně používaly pesticidy).

uznávám, že lidí ochotných manuálně na poli je málo. a bio produkty si vzhledem k ceně asi nebude moci dovolit každý... je samozřejmě složitá otázka, jestli lidi, co by pobírali ZP, radši vše prochlastají, nebo jeslti se půjdou přivydělávat na bramborové brigády...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: zvyšující tendenci má ten klub od doby, kdy jsem vás začal trochu krotit :-) a samozřejmě po volebním úspěchu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: podívej, zaručit, aby se realizovalo 100% tvých projektů, bez ohledu na nějaké další posudky a další zájmy ve hře, to ti nezaručí žádná strana.

v podstatě jsem ani nepochopil přesně, coje tvoje práce: jsi projektant v nějaké firmě, která dostává zakázky na vypracování vodohospodářských projektů.. a občas nějaký se i zrealizuje, jo?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    DANYSEK: necekam - zapadnou do proudu a bude ticho po pesine.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Vaclav Belohratsky o Piratech... "klik, klik" :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LINKOS: jen ti pripominam, ze za to zatroleni jsi zodpovedny sam,protoze jim na tudle hru skaces a tolerujes to. ..... to už mu tady říkalo lidí :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tech tvych zbylych 39k lidi do piratskeho klubu v zivote nevlezlo... a za to ja fakt nemuzu :)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: jen ti pripominam, ze za to zatroleni jsi zodpovedny sam,protoze jim na tudle hru skaces a tolerujes to.
    A druhak, ty neco podobneho predvadis taky,napriklad u solarniho parkovaciho automatu,kde si byl proti taky za kazdou cenu,jen z principu a naopak u solarniho chodniku jsi byl zase pro i pres veskere argumenty...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: NYX jako celek používá asi až 40 000 lidí. kdybys to auditko nespamoval a netrolloval (rozhodně si byl jedna z dvou nejvýraznějších postav, co byli "proti" za každou cenu), tak mohlo mít možná větší dopad.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jo a ne. dnes jsou třeba poplatky za distribuci energie v elektrické síti regulované státem...

jestli jsou nebo nejsou potřeba překryvné inženýrské sítě, to je velká otázka a třeba v (liberalizovaných ) telekomunikacích samozřejmě překryv existuje - dnes často už 3-4 násobný (mobilní síť, staré telefonní dráty, FWA sítě, kabelovky a sousedské rozvody...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam