DANYSEK: co je zase "metoda Tomia Okamury"?
hele, co se výpočtu vlivu týče, zapomínáš na trend-settery.
ad fail s přenosem: prostě se to stane, byla to práce navíce pro firmu, která i tak má zakázek hodně.
26 GB limit na běžné LTE kartě není, takže by se bývalo muselo zvolit nějaké vícekartové řešení, nebo tak. Ale ano, měla tam být právě pro takové případy LTE záloha...... prostě na ní nezbyl čas. Měl jsem toho až nad hlavu, a přiznám se, že řešení toho přenosu mi trochu odvedlo pozornost od vlastní osobní kampaně.
Pochopitelně, že organizátorka volebního štábu zdůrazňovala, ať na rozpočet nehledím, takže se to mělo pojmout víc profesionálně. Zase na druhou stranu, byl jsem jen jedno ze dvou nezávislých řešení, takže nemůžu za to, že to druhé bylo tak poddimenzované (hlavně na uploadu), že to novináře neustálo.
Ostatně pád internetu se stejně očekával, akorát v důsledku množství novinářů (stovka) a ne v důsledku hw závady. (co Piráti netušili, že by Ubiquity Unify Wi-Fi APčka stovku klientů v pohodě zvládnou.... a linka navzdory trochu větší latenci měla docela slušnou šířku pásma... mohlo to dopadnout fakt slušně)