• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: jak jde prace na tabulkách s odhady proveditelnosti přechodu státní správy na open soudce a nzp? Mustr bys už mohl mít, ne?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: myslíš jako, že byly stvořeny k tomu, abych tě musel zabanovat, jo?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: prostor, který jsem plánoval využít pro svoje zviditlnění, jsi beze zbytku zaplnil ty a UFO. Tak snad abyste někam kandidovali místo mě, hrdinové...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABDULAH: my ale např. nemáme v programu zablokovat fungování sněmovny - byli jsme připraveni fungovat i v opozici. stranám, které pro nás byly přijatelné, bohužel přebral hasy Babiš, takže to nedaj. Co teď?

máme v programu konkrétní legislativní záměry, které se dají realizovat nejlépe, když bude sněmovna fungovat - věříme, že pro ně vyjednáme podporu i napříč stranami a s vládní koalicií.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    LINKOS: to co maji v programu. Maji na to 4 roky. Spousta veci je jednodussich nez se zda.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    me by zajimala odpoved na tu xchaosovu otazku,co by tedy vlastne meli udelat pirati aby to podle vas nebylo spatne
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Ale behem letosni volebni kampane ses tam nijak nezviditelnil :-) A pak se divis, ze te nikdo nevolil. Archivama se fakt nikdo prohrabavat nebude - on ten web piratu je taky pekne neprehlednej, kdyz chces najit neco starsiho...
    XCHAOS: viditelne (a nejen ty) mas dusevni problem... s tim, kdyz nekdo kolem vyslovi svuj nazor, ktery se neshoduje s tim tvym "jedinym spravnym" :D To ale neni nic neobvykleho, ze lide projevuji ruzne nazory. Drzet hubu a krok bylo treba pred 28 roky, ne dnes... a v ty dobe jsi uz byl dost starej na to, abys to rozumove pobral :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: pico, já nikomu nic nevysvetloval, natož celymu nyxu. Nedělal jsem nic jiného, než k čemu nyxy a facebooky byly stvořeny. To, ze ty si to vysvetlujes úplně jinak je věc jiná a neprekvapujuci. Tvoje dan za permanentní oportunismus.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: A jak budete prosazovat svuj program z opozice, do tell.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: proboha, vždyť ty si strávil rok tím, že si celému NYXu vysvětloval, jací jsou Pirát nepřátelé! já jen konstatuju, co si dělal...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: lol, xchaosi, ta tvoje anarchisticka paranoia a potreba videt vsude nepritele je dost k zamysleni :D vzdyt na tom vsem pracujes dost uspesne sam .

Faktem je, že UFO i Danny měli v té debatě poměrně jasný cíl: a sice Piráty a mojí osobu pokud možno nějak znevěrohodnit, dehonestovat, lehce zesměšnit
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Teda.. jestli bude Zeman fakt mít protézu (dřevěnou nohu), tak je to zatím nejradikálnější pokus o piratizaci ze všech politiků...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: hele já mám svoje už odpublikováno, v období cca 2002-2015... můj webík byl "alternativní" ještě před tím, než to znamenalo "financovaný z Ruska".

podívejtem, vy chytrolíni, co si jako představujete, že je to, co by v dané situaci Piráti měli udělat? (a ne - uspíšit předčasné volby bojkotem ustavení sněmovny není správná odpověď, tím bychom si zablokovali cestu k prosazení té části našeho programu, která se netýká podpory vlády, ale legislativy)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ABDULAH: on i piratsky web bude mit vetsi navstevnost :) A ani tam xchaos publikacni cinnosti nevynika...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: nerec vole i mistni zpravodak cte vic lidi nez tohle forum lol proste vsechny neuspechy hod na druhe.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: neni den, kdy bych nebyl svedkem nejakyho bezpecnostnich pruseru pramenicich z toho, ze ty wokna/linux nainstaluje kazdej... a samozrejme to veledilo povesi na internet ;-)
    XCHAOS: spousta debat byla abstraktne k tematu, nikoliv k jakekoliv konkretni osobe... to ze ty cokoliv napsaneho vztahnes ke sve osobe je tvuj problem, to se pak ty diskuze rychle zvrhavaj... to proste nesmis bejt az tak vztahovacnej.... :-)
    Ale souhlasim s tebou v tom, ze dnesni doba preje jednoduchym nazorum - hlavne libive odprezentovanym.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    XCHAOS: Musíš si přiznat, že ses sice možná snažil, ale schopnost nějak s přehledem tu situaci zvládnout jsi neprokázal.
    Oni ti tu z diskuze udělali úplně něco jiného než jsi chtěl (a o čem máš jako admin právo rozhodnout) a ty jsi s tím nic nedělal - takže pokud se domníváš, že to nějak ovlivnilo tvůj výsledek ve volbách (podle mě zanedbatelně), tak za výsledek neseš spoluvinu.
    Nebyl by z tebe dobrý politik.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: no podívej, tohle si napsal ty.

Faktem je, že UFO i Danny měli v té debatě poměrně jasný cíl: a sice Piráty a mojí osobu pokud možno nějak znevěrohodnit, dehonestovat, lehce zesměšnit (tak zase pobavíme se rádi všichni že), ale celkově "odhalit" jako cosi nedůvěryhodného, nespolehlivého a podivného.

U strany jako celku se jim to myslím nepovedlo, ale zase se jim to celkem dobře povedlo u mojí osoby.

To není stěžování, to je konstatování. Gratuluji jim k úspěchu, co mám dělat jiného?

V dnešní době je umění sebeprezentace a tvorby image téměř základní životní dovedností (s čímž teda popravdě nesouhlasím) . Současně, pokud má člověk složitější názor na něco, v politice např. složitější než protklady "zasraný socani" x "zasraný kapitalismus" , tak už je to tldr a člověk často prohraje debatu jen tím, že napíše něco dlouhého, co si většina lidí ani nepřečte.. (ale už to, že je to dlouhé, je neseriozní, protože proč by někdo proboha psal něco dlouhého kamkoliv zadarmo, že?)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: Arachne Labs se toho času věnují stavbě solárních lehokol a nákladních kol a ne security... pokud by si něco hackoval naší firmě, nehackuješ mě.. dávno jsem security záležitosti delegoval...

VYHULENY_UFO: ale jdi ty, brepto :-) větším odborníkem na IT než dnešní politická scéna i státní správa je v podstatě kdokoliv, kdo si sám aspoň reinstalova wokna (nemluvě o Linuxu). Spíš by se měli prezentovat jako "překladatelé" mezi světem ajťáků a světem politiků/úředníků.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    VYHULENY_UFO: tak ze bych poprosil kamose z japonska? Hihi ne kaslu na to ... Mam zajimavejsi veci na praci. Nevite nahodou o tranzilu co je na 400v a pri 250v a 100 stupnich mel prusak max 50nA? Lol
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ABDULAH: programovani a hacking se v podstate vubec nevylucuje :D

//ale mej na pameti, ze xchaos a jeho Arachne Security labs maji vysoko posazenou latku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam