• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - DANYSEK a VYHULENY_UFO dobře poradí každému!
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: dobra ignorace
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: blbci nic nevysvetlis, zejo :D Pirati lidi nemaj, nic vic jsem nerek a to ze si tam mas potrebu hledat neco jinyho je tvuj boj...
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Já si něco zúžil? Hle kontext:
    "ted se treba prislo na to ze u ods ve stredoceskem kraji jaksi neotaceli list a nezaznamenali krouskovani na druhe strane"
    "tolik lidi Pirati nemaj... tam se to stat nemuze! :D"
    Prozraď mi nějaký jiný výklad než že se u Pirátů nemůže stát, že by ve volební komisi neotáčeli list a tím pádem nezaznamenali kroužkování na druhé straně.

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: to je kontext, ktery sis vymezil (a ucelove zuzil) ty sam... sami Pirati nemaj dost lidi - a ze si je na kandidatku vypujcili odjinud, aby tento fakt zamaskovali na tom zhola nic nemeni.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Jenže v kontextu diskuse je podstatný počet kandidátů, nikoli počet členů strany na kandidátce. Což moc dobře víš.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BOUCHI: ja pocitat narozdil od tebe... ty troubo umim :-) z tech 34 u Piratu mas 11 lidi z jinych uskupeni (nebo nestraniku), u tebou linkovane ODS jsou jen 4. Takze vyrok, ze tolik lidi nemate pravdivy je.
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    DANYSEK: Nauč se počítat, troubo
    Přednostní hlasy pro kandidáty | volby.cz
    https://volby.cz/pls/ps2017/ps351?xjazyk=CZ&xkraj=2&xstrana=1
    Přednostní hlasy pro kandidáty | volby.cz
    https://volby.cz/pls/ps2017/ps351?xjazyk=CZ&xkraj=2&xstrana=15
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jako kandidat do politiky musis umet oslovit... ty zatim zvladas kdekoho akorat odradit :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: ty ale nechápeš rozdíl mezi svalováním a analýzou (a navíc, proč bych zrovna chtěl "zasahovat" co nejvíc lidí s nějakou analýzou?)

solární kola nejsou "občanská inicitiva" - je to prostě hobby, lifestylová záležitost, je to jako bych před 100 lety razil třeba lyžování.

Babiš je jiná generace a nevěřím, že na tu, která přichází, budou marketingové kampaně platit (dobře Horák, a dnešní voliči - ale to nebylo tak těžké, doba si žádala nějakou naději, bylo lehké si na ní zahrát...). Všechny strany dnes řeší marketing... já věřím, že pokud by v politice někdo dokázal najít nové ideje, které fungují, tak marketing půjde crowdsourcovat. (a "fungováním" velmi zhruba myslím to, že pokud se někdo té myšlenky bude držet a sám se jí řídit, dostane takové výsledky, jaké lze očekávat)

Ano, já se držím tak blízko původního "hlavního proudu" Pirátů, že je těžké se něčím odlišit (i když jeden čas se mi to tak nejevilo, ale asi to tak je). Jedním z rozdílů bylo, že jsem aktivní na NYXu, místo na Facebooku. Těžko jít si na to stěžovat jinam než na NYX (např. na Facebook? :-)

A kdo říká, že se stranicky "neangažuju"? Pouze necílím na komunální politiku, protože ta je o něčem jiném.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: hele,fakt nemuzes svuj neuspech ve volbach svalovat na nikoho tady. Jak tu padlo,jednak to tu nezasahne dost lidi a druha v nekterych auditkach si delas i negativni reklamu.
    Pokud chces nekam kandidovat asi se bud budes muset vic zapojit do fungovani strany a kandidovat na lepsim miste a svest se se stranickym uspechem,nebo si zaplatit nejakou reklamu a preskat,pripadne muzes zkusit se proflaknout nejakou obcanskou iniciativou(coz netusim v tvem pripade cim-tezko to budou solarni kola). Babis uz pochopil,ze volby nejsou nic jineho nez marketingova kampan, ty budes muset taky.

Hele a proc bys vlastne chtel byt v politice,co bys tam chtel prosazovat nad ramec programu piratu,nebo co bys chtel uprednostnit z programu,duvod proc zrovna ty a ne kdokoli jiny. Pokud tedy nepocitame plat :-)

A proc se neangazujes stranicky,vis,ze by to pak v politice bylo mnohem narocnejsi?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: nemam potrebu... tebe to zajima kvuli volbam, pro me to je nezajimavy udaj :) Jestli chces zpochybnit muj vyrok, dukazy hledej sam... jako neuspesny kandidat mas dost casu na rozjimani :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: zkus nějaký průzkum...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: coze? :D A to, ze vetsina je z Prahy beres jako odkud...? :) I ja znam mraky... neprazaku... na NYXu :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: většina je z Prahy, ale pochop... i díky tvé snaze to tak daleko nedošlo...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: z cele CR (a nejen z ni).... ku tve smule volebni obvod je obvykle mensi... tedy i tyhle pocty musis pomerne prepocitat... kolik zes mohl asi tak oslovit Prazaku? :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: tolik lidi Pirati nemaj... tam se to stat nemuze! :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    XCHAOS: ono to s temi krousky neni tak zhave,hele ted se treba prislo na to ze u ods ve stredoceskem kraji jaksi neotaceli list a nezaznamenali krouskovani na druhe strane
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOCOURMIKES: co bych tam dělal?

KOCOURMIKES: možná až 40 000 uživatelů. a jsou tam ty neformálnější sociální sítě, které nejsou na Facebooku...
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    XCHAOS: proc nejsi v komunalu vubec?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    XCHAOS: vubec.. nyx nema zadnou relevanci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam