• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: A to je, vazeni pritomni, shrnuti politiky Piratu.cz do jedne vety. Nas nezajima, co bude dal, po nas potopa.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: ale mě nezajímá, čím se bude "programátor" živit! chápej, profese přichází a odcházejí. (Thatcherovou taky nezajímalo, čím se budou horníci živit, až zavře doly...)

    Prostě je nějaký trh pracovních přiležitostí, který vzniká na základě platných zákonů o tom, co je a co není legální profese: mělo by mi například zajímat, čím se budou živit nájemní vrazi, pokud zakážeme vraždy?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a proc bych.... takovou blbost mel podle tebe delat? :) Me bohate postacuje spolkova cinnost... ktera navic vecnou naplni ma smysl a cinnost neni zavisla na volebnim vysledku :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: nemyslím, že by Piráti směřovali k nějakému ústředímu výboru.. ano, máme určité funkce, a ne každý se tomu chce věnovat.

    extra důležitej nejsem (jen zakládající člen, ale co, že jo :-)... ), ale tvoje naprostá negace něčeho, s čím máš minimální zkušenost, je fakt neuvěřitelná.

    a na jaké "otázky" zase odpovídat nechci?
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    MAKROUSEK: Kdybychom chtěli něco jako Ústřední výbor, tak už ho dávno zavedeme.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Jasne, to vis, ze jo. Lety provereny je model Ustredniho vyboru, ten si jiste brzy zavedete. Ale co uz, na otazky odpovidat nechces, chces si tady akorat honit triko, jak ses dulezitej. Tak v tom ti budu muset poprat hodne stesti a pevnou erekci.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: ale houby funkce... stanovy, vnitřní fungování.

    DANYSEK: to bys asi nepochopil, když si (podle všeho) nikdy v žádný politický straně nebyl :-)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Samozrejme. Funkce jsou prece mnohem dulezitejsi, nez nejake predvolebni sliby, nebo dokonce snuska lzi, ktere jste nazvali program.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja tem lidem do hlavy nevidim :) Muzes se jich zeptat, zejo...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ha, mám vnitrostranický politický úspěch - povedlo se mi (nepřímo, remcáním) iniciovat hlasování CF o zrušení funkce "starého pardála" (fskutečnosti: starého prďoly) jmenovaného RP do "strategického transformačního týmu" a místo toho si CF prostě do tohoto týmu zvolí tři zástupce. (ale nevím, jestli to projde, ale sakra, stávající členové musí mít možnost vyjádržit se, jak budou "transformováni"...)

    Tak teď to druhé hlasování.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Heleďte já mám dnes dvě asi celkem důležitá referenda Celostátního Fóra, u Pirátů. Kdyby mi je místo tohohle všeho tro(t)lování někdo radši pomohl přečíst a pochopit....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ano, viz vedlejší fórum... může mi někdo vysvětlit, proč je někdo zvolený za KDU-ČSL proti vydání a co dělá v Kalouskově bloku?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KRAMERIUS: Kecy. V programu maj 14 let.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    MAKROUSEK: Nikdy jsem od Pirátů neslyšel, že by chtěli omezovat autorské právo při využívání autorských děl ke komerčním účelům, vždy mluvili o uvolnění nekomerčního využití - takže bych se o práci nebál.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Ale vubec si neodpovedel na otazku, cim se bude programatori zivit, jakmile se ti podari zrusit copyright. Preci to musis mit promysleny, neverim, ze jen tak placas hovadiny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no zatim se potrebny pocet poslancu pro vydani nevymackl... tys nevidel tu anketu na iRozhlasu? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: hele, podpořit člověka z ANO a současně ale vydat Babiše ke stíhání je taky strategie.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: pockat != branit... schuze jeste nebyla, casu bylo a jeste je dost... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: v programu jsme neměli, že budeme bránit samotnému ustavení sněmovny, nezlob se. (mám teorii, že naši poslanci s nějakým "třetím pokusem" vůbec nepočítají a především tedy argumentují vydáním Babiše... vše by pak záviselo na tom, jestli Zeman zastaví stíhání...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam