MAKROUSEK: Heled nebudu tady hledat tuny picovin co vas presvedcej. Ale pokud ma firma prosperovat musi planovat ohledne dalsiho vyvoje trhu a spotreby a ceny surovin atd ...
Pokud mam nejakou firmu strategickou pro stat a nemam stat plnej sebestrednejch zmrdu jako je tohle forum tak musis pochopit ze statni firma (i kdyz ma jen 50% statniho) co vyvazi ven ma pro stat mnohem vetsi prinos nez soukromnik zmrd co si nakrade atd a ve vysledku statu odvede neco na pracovnikach a neco na danich ale zbytek jde jemu. Nechasi dane vratit atd atd atd ... pripadne ma sidlo v danovem raji ... To samy jako firma co vydela pro stat za jeho penize a ve vysledku penize z te firmy jdou zase statu ... A to samy jako jakakoliv firma nebo konzorcium firem co nechce chcipnout po par mesicich - musi planovat :-) Ve vysledku i to malo co ti tady soukromnik necha ve statu utratis za zbozi z ciziny ... Takze mas i nejkou povinnost ne jen pravo :-P
ANO vyhodne pro stat je nevyhodne pro soukromnika :-D Ano jsem pro to aby byla statni vetsina veci a ano jsem i pro to aby byla STATNI BANKA a prez 100 miliard rocne jen z bank neslo rocne do prdele ... ATD ... Ano pokud ma stat fungovat musi i dostavat ne jen davat :-D
A proto jsem zkurvenej komous :-D LOL