• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jistě... a ty víš, že PRÁCI nikdo dělat nebude, že (z vlastní zkušenosti?)

    Piráti např. zavedli standard, kdy strany platí opoziční zastupitele z vlastních rozpočtů (a tím snižují jejich motivaci souhlasit s každou píčovinou, jen aby dosáhli na vyšší odměny jako členové Rady)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LINKOS: Hlidat proces uzavirani (coz z pozice zastupitele jde snaze), kontrolovat nove uzavrene smlouvy (ktere davno mas i verejne dostupne).. ale vis jak, ono to uz je moc PRACE... :-) A muze se stat, ze na nic neprijdes, takze se do toho malokomu chce, zejo... ztratis dny prace a zadny medialne vyuzitelny uspech... :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    danysku,vcelku by me zajimal tvuj nazor jak konstruktivne vymyslet aby se neresili predrazene mrtvoly a neunikalily skryte dalsi takove zakazky
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: vidis, na nasi strane reky je porad tak nejak plno :-) I v zime.
    A cemu rikas striktni omezeni? Stejne jako v nekterych pajzlech se porad huli, tak i ten speed limit neni... nijak striktni. A vymaha se jeste hur...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: vsak jim prece nic nebrani je.... proste necerpat :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jenže ty nezaplácneš díru, která jim vznikla... u nás v největším Břevnovském to teď ta prázdnotou přímo čiší... hlavně v zimě, kdy je otrava chodit si zakoučit na ulici.

    (ale jako já si taky nestěžuju, že díky striktnímu omezení rychlosti mě nemůžou auta v Praze s až tak velkou pravděpodobností zajet na ulici... ano, ten přeregulovaný svět svázaný pravidly má občas výhody, na které si lidi zvyknou...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: pokud vím, chtějí zrušit cestovní náhrady. úplně.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: chodim porad stejne... ale je sirsi vyber a vydelat na mem zpusobu zivota je umozneno sirsi skupine hospodskych :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: jako ze si zacal tedka chodit jeste vic do hospod, protoze mas vic moznosti? me teda staci jedna hospoda, dvakrat trikrat do tydne a sem vyrizenej jak pes. chodim normalne jednou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: pro me je soucasny stav benefit - mam vic na vyber.... snad necekas, ze si budu stezovat :D Jasne, ze ja si poradit umim. O absolutni zakaz jsem aktivne nikdy neusiloval, ale kdyz uz tu je... ano, tebe to asi ted omezuje ted, me naopak dava vic moznosti :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja nejsem uplne proti vsemu - to, ze Pirati v posledni dobe vypotili tolik pro me zjevnych nesmyslu je holt... nahoda :-) Kupodivu jich jinde tolik neprodukuji - holt nezkusenost a naivita mladi je znat :-)

    A tak podivej se na vystupovani Piratu - kritizuji nakladani s verejnymi penezi a pak prijdou do Snemovny a ejhle! Piratsti poslanci jsou preborniky na cerpani nahrad v maximalni vysi :-) Ja vim, ze v absolutnim cisle jde o maly peniz - ale jak pak chces verit tomu, ze Pirati v pozici s exekutivni moci skutecne neco usetri? Kdyz uz ted pousti statu zilou v mantinelech toho, co muzou? :-)

    No a slavna OpenCard - porad nikdo od Piratu nevysvetlil, proc se svymi objevy nenaklusali rovnou k organum cinnym v trestnim rizeni. Misto toho odnesli podklady ke Krnde a pak jen fnukaji, ze se to zasklilo....

    To, ze dva piratsti poslanci ve snemovni volebni komisi chrapou, sami nic nehlidaji a jedine, na co se Pirati zmuzou je nadavani na predsedu onoho kolektivniho organu je uz jen takova tresnicka na dortu... :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tak ses otocil a sel si pryc a nebo aspon na zahradku, ne?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: popravde ve spouste tech podnicich, co jsem videl ventilace zrovna moc nefungovala... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tak ja sem to osazenstvo videl i pred tim, to jako nevim kam miris, copak si nikdy nevidel ventilaci? to v poslednich letech mel vyreseno kdejakej podnik.
    navic se da problem docela dobre vyresit vodni dymkou, a ty umej vetsinou dymat :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: smutno, protoze jsi najednou na to osazenstvo zacal videt...? :D Jako jo, v kouri se schova ledacos. Hele, ja jen tvrdim ze to az takova tragedie neni - kdyz uz to tady je, a priklady okoli jsou. Boj je prohrany, look forward.. resenim neni to kazdej pulrok menit podle toho, kdo je zrovna u vesla...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ano, dělám. vesměs kuřáci omezeli socializaci chlastem, my nekuřáci jí naopak lehce zvýšíli, to je celé .-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: ale ses schopnej se sam rozhodnout, kam pujdes nebo ne? to predpokladam, ze normalne delas... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: vyjímečně souhlasím. přesně vytváření tohoto prostoru pro šikanu a úplatky a donašeče je něco, co se mi příčí (i když v nezakouřené hospodě je mi samozřejmě lépe, než v zakouřené)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: to bouhžel musím potvrdit, kritizovat Jakuba skutečně není jednoduché .-)

    problém je, že zakopat se v nějakých psychopatických zákopech a úplně zásadně být proti všemu je taky nesmysl. Možná jednou Jakub udělá přešlap, za který ho členská základna odvolá. Ale tím, že si to uvědomuje, tak se současně krotí a nějak rozvíjí. Jako neumím si to představit nijak jinak.

    Odmysli si osobní averzi vůči Pirátům: jak bys podobnou osobnost vybral a následně kontroloval v JAKÉKOLIV politické straně? Za mě se pořád hodně drží našeho programu a zásad...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: byl sem nedavno v chrudimi, proc? v delnickych hospodach, kde se pilo pivo, koralka a hral marias to bylo takovy smutny.
    kdo chtel mohl mit klidne uz davno svoji nekurackou hospody, kam by mohly chodit vecer po zpravach matky s detma na vecerni rizecek, par panaku a limonadu.

    otazka spis zni, mas neco proti tomu, aby se dospeli lide sami rozhodovali kam pujdou a kam ne?
    //otazku zdravi a koureni nerozporuju, tam by bylo nejlepsi nikotin, tabak a tabakovy vyrobky postavit na uroven marihuany, tudiz zakazat. jedna se jen o zapis do seznamu latek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam