• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    :D :D :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: navic uz i Pirati placou, ze se s TOPkou nespojili... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: solidni rana z milosti....
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: dost blbej honeypot, kdyz ti ho zindexuje google... :D
    XCHAOS: jen aby nespadli Pirati ;-) Ono je vidno, ze se zacinaj vnitrne vcelku polarizovat... a neni to jen kontroverzni kandidat na senatora, ono ani z pocinani prazaku viditelne nejsou vsichni uplne odvazani :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ale prd "vadily levicové názory". vadila nám jeho rétorika jak z 50tých let. reálnou šanci cokoliv prosadit s tou rétorikou nemá, spíš je garantem toho, že TOPka nespadne pod 5%. Měl bys mu spíš poděkovat...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: to by se ti líbilo, dostávat banány a mít výmluvu co :-)

    tenhle kliub sleduje přesně tak málo lidí, že je dobře, když vyplýtváš svojí kapacitu trollovat tady a neškodíš jinde. Tohle je honeypot na trolly...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ty vole, tozicka je dobrej kreten. mozna jeste vetsi nez xchaos.

    piratsti curaci, zadam vas, abych skoncil ve vasich ignorech a toho ubercuraka z nyxu xchaose zadam, aby mi dal banan i sem a me si hodil do DI.


    https://zpravy.aktualne.cz/...oky-z-kandidatury-nestahnou-rozhod/r~77fed4c2522c11ea84c6ac1f6b220ee8/

    Tožička na pirátském celostátním fóru označil kritiku za skandalizační kampaň motivovanou snahou kompromitovat Piráty a vykreslit je jako komunisty. Podle něj stojí za to mít vizi spravedlivé společnosti důstojných lidí, v níž nikdo neparazituje na druhých.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja myslim, ze pirati muzou jit do predele za komunistama. presne tam patri a rad bych pozadal piraty a jejich volice z nyxu, kteri jeste tak neucinili, aby si me dali do ignoru. podle me jsou zmrdi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---

    Kritizovaný kandidát do Senátu Tožička ustál hlasování Pirátů. Části strany vadily jeho levicové názory | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://domaci.ihned.cz/c1-66722820-pirati-rozhodli-ze-tozickovu-kandidaturu-do-senatu-nestahnou
    iráti potvrdili kandidaturu Tomáše Tožičky v senátních doplňovacích volbách na Teplicku. Rozhodli o tom ve vnitrostranickém hlasování. Odborníka na regionální rozvoj nominovala ústecká krajská organizace strany, následně ale část členů vyjádřila o nominaci pochyby s poukazem na některá Tožičkova vyjádření na sociálních sítích. Pro stažení kandidatury se v internetovém fóru vyslovilo 232 hlasujících, pro ponechání Tožičky v souboji o senátní křeslo po zesnulém Jaroslavu Kuberovi (ODS) 249 hlasujících. Celkem se do referenda zapojilo 494 hlasujících.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: jenže holt Piráti nejsou dost Svobodní..


    ani nevis jak moc se pletes. jsou, krome zvastu nemate co nabidnout. a o kreteny z anarchistickych prvnich maju, prazsky salonni levicaky z burzoaznich rodin ci dementy, kteri vidi v zapade nebezpeci a v nato zoldaky, rozhodne taky nemam zajem.

    tak a ted si zkus kratce na papirek napsat, co vlastne muzete a co muzes ty nabidnout republice. a nemyslim tim zvaneni na internetech o virtualnich hovnech, slapacich letajicich kolech nebo o alternativni zachrane klimatu. ve finale by ti melo vyjit, ze pirati volicum taky dost lhali. ja proste furt vidim vezenskej autobus s ulhanou propagandou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Pekne shrnuty ty moderni kartove technologie system ala Praha... jo, to jsou presne ty veci, co prazaka zajimaj vic nez nejakej luskoun :D Ale holt nezbyva cas, ze... a obcan rad obiha okynka :)

    Pokud se vám poškodí Lítačka a nejde načíst, revizor vás pošle na IPák. Tam zjistí, že kupón máte a pošlou vás pro kartu do Škodova paláce. Následuje návrat na IPák, kde zaplatíte poplatek 50 Kč. Kamarád to zvládl za dva dny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Basnici jiz davno prisli o iluze :-) Prinos v tom ja nevidim, na pop-cornove cteni registraci nepotrebuju... :D Ze podobny registrace nemaj smysl jsem pochopil uz u tech Svobodnejch (kteri ale tu registraci navic vyzadovali, aby si clovek vubec neco precetl - to je ten drobnej rozdil, kterej nevidis :D ).
    Ale vlastne je to dobry srovnani... ze svym zpusobem jsou Pirati stejni do praktickyho zivota nepouzitelni utopisti, jako ti Svobodni. Muzes o tom premyslet... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: podívej, na Pirátském fóru by si docela zapadl, stejně jako předtím na CZFree fóru. Já fakt nevím, proč se tak tvrdohlavě bráníš tomu stát se aspoň registrovaným příznivcem... :-) svým způsobem, kdyby Jakub dostal uvnitř strany protihráče, který na rozdíl od něj fakt rozumí Internetu, tak by to bylo zábavné sledovat :-))

    jenže holt Piráti nejsou dost Svobodní.. škoda no, mohla by být sranda.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Z piratskeho piskoviste v reakci na fnukani nize... :D


    Docela vtipne, jestli byl Michalek skutecne spoluautorem (s ohledem na jeho drivejsi angazma a postelove hratky s Krausovou asi ocekavatelny stav)... kdyz ted od vseho strka ruce pryc ;-)
    Holt typicky karierista - vyzdvihovat uspechy, neuspechy tutlat a hlavne nepriznat chybu :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jenze Pirati naslibovali, ze nebudou jako ostatni, zejo ;-) Ty ted rikas, ze Pirati vlastne chteji byt jako ti, ktere predtim kritizovali... a ze kdyz se to hodi do kramu, tak jdou zasady stranou :D

    Jakoubek uz taky knoura... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: souběh funkcí ostatními strany je často až skandální (na české politické scéně klidně stále znovu a kandidují lidé, u nichž je jasné, že souběh svých volených funkcí zkrátka nemůžou stíhat z definice věci). Základní záměr byl tedy docela správný.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no jo, Pirati neco nedomysleli... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: "něco jsme slíbili, ale má to nedomýšlené důsledky" je přesnější. nicméně blbouni si skutečně měli dát na souběh nominací a počítat s tím, že budou zvolení na 2 místa, no. Mohli uvolnit pozice dalším kandidátům.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja to mam na dvou radcich :D Jinak jen kybl vymluv, zejo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jak může být jednořádková odpověď tl;dr? ty už jsi AFAIK WTF ROTFL...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam