• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: dost blbej honeypot, kdyz ti ho zindexuje google... :D
    XCHAOS: jen aby nespadli Pirati ;-) Ono je vidno, ze se zacinaj vnitrne vcelku polarizovat... a neni to jen kontroverzni kandidat na senatora, ono ani z pocinani prazaku viditelne nejsou vsichni uplne odvazani :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: to by se ti líbilo, dostávat banány a mít výmluvu co :-)

    tenhle kliub sleduje přesně tak málo lidí, že je dobře, když vyplýtváš svojí kapacitu trollovat tady a neškodíš jinde. Tohle je honeypot na trolly...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ty vole, tozicka je dobrej kreten. mozna jeste vetsi nez xchaos.

    piratsti curaci, zadam vas, abych skoncil ve vasich ignorech a toho ubercuraka z nyxu xchaose zadam, aby mi dal banan i sem a me si hodil do DI.


    https://zpravy.aktualne.cz/...oky-z-kandidatury-nestahnou-rozhod/r~77fed4c2522c11ea84c6ac1f6b220ee8/

    Tožička na pirátském celostátním fóru označil kritiku za skandalizační kampaň motivovanou snahou kompromitovat Piráty a vykreslit je jako komunisty. Podle něj stojí za to mít vizi spravedlivé společnosti důstojných lidí, v níž nikdo neparazituje na druhých.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja myslim, ze pirati muzou jit do predele za komunistama. presne tam patri a rad bych pozadal piraty a jejich volice z nyxu, kteri jeste tak neucinili, aby si me dali do ignoru. podle me jsou zmrdi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---

    Kritizovaný kandidát do Senátu Tožička ustál hlasování Pirátů. Části strany vadily jeho levicové názory | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://domaci.ihned.cz/c1-66722820-pirati-rozhodli-ze-tozickovu-kandidaturu-do-senatu-nestahnou
    iráti potvrdili kandidaturu Tomáše Tožičky v senátních doplňovacích volbách na Teplicku. Rozhodli o tom ve vnitrostranickém hlasování. Odborníka na regionální rozvoj nominovala ústecká krajská organizace strany, následně ale část členů vyjádřila o nominaci pochyby s poukazem na některá Tožičkova vyjádření na sociálních sítích. Pro stažení kandidatury se v internetovém fóru vyslovilo 232 hlasujících, pro ponechání Tožičky v souboji o senátní křeslo po zesnulém Jaroslavu Kuberovi (ODS) 249 hlasujících. Celkem se do referenda zapojilo 494 hlasujících.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: jenže holt Piráti nejsou dost Svobodní..


    ani nevis jak moc se pletes. jsou, krome zvastu nemate co nabidnout. a o kreteny z anarchistickych prvnich maju, prazsky salonni levicaky z burzoaznich rodin ci dementy, kteri vidi v zapade nebezpeci a v nato zoldaky, rozhodne taky nemam zajem.

    tak a ted si zkus kratce na papirek napsat, co vlastne muzete a co muzes ty nabidnout republice. a nemyslim tim zvaneni na internetech o virtualnich hovnech, slapacich letajicich kolech nebo o alternativni zachrane klimatu. ve finale by ti melo vyjit, ze pirati volicum taky dost lhali. ja proste furt vidim vezenskej autobus s ulhanou propagandou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Pekne shrnuty ty moderni kartove technologie system ala Praha... jo, to jsou presne ty veci, co prazaka zajimaj vic nez nejakej luskoun :D Ale holt nezbyva cas, ze... a obcan rad obiha okynka :)

    Pokud se vám poškodí Lítačka a nejde načíst, revizor vás pošle na IPák. Tam zjistí, že kupón máte a pošlou vás pro kartu do Škodova paláce. Následuje návrat na IPák, kde zaplatíte poplatek 50 Kč. Kamarád to zvládl za dva dny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Basnici jiz davno prisli o iluze :-) Prinos v tom ja nevidim, na pop-cornove cteni registraci nepotrebuju... :D Ze podobny registrace nemaj smysl jsem pochopil uz u tech Svobodnejch (kteri ale tu registraci navic vyzadovali, aby si clovek vubec neco precetl - to je ten drobnej rozdil, kterej nevidis :D ).
    Ale vlastne je to dobry srovnani... ze svym zpusobem jsou Pirati stejni do praktickyho zivota nepouzitelni utopisti, jako ti Svobodni. Muzes o tom premyslet... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: podívej, na Pirátském fóru by si docela zapadl, stejně jako předtím na CZFree fóru. Já fakt nevím, proč se tak tvrdohlavě bráníš tomu stát se aspoň registrovaným příznivcem... :-) svým způsobem, kdyby Jakub dostal uvnitř strany protihráče, který na rozdíl od něj fakt rozumí Internetu, tak by to bylo zábavné sledovat :-))

    jenže holt Piráti nejsou dost Svobodní.. škoda no, mohla by být sranda.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Z piratskeho piskoviste v reakci na fnukani nize... :D


    Docela vtipne, jestli byl Michalek skutecne spoluautorem (s ohledem na jeho drivejsi angazma a postelove hratky s Krausovou asi ocekavatelny stav)... kdyz ted od vseho strka ruce pryc ;-)
    Holt typicky karierista - vyzdvihovat uspechy, neuspechy tutlat a hlavne nepriznat chybu :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jenze Pirati naslibovali, ze nebudou jako ostatni, zejo ;-) Ty ted rikas, ze Pirati vlastne chteji byt jako ti, ktere predtim kritizovali... a ze kdyz se to hodi do kramu, tak jdou zasady stranou :D

    Jakoubek uz taky knoura... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: souběh funkcí ostatními strany je často až skandální (na české politické scéně klidně stále znovu a kandidují lidé, u nichž je jasné, že souběh svých volených funkcí zkrátka nemůžou stíhat z definice věci). Základní záměr byl tedy docela správný.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no jo, Pirati neco nedomysleli... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: "něco jsme slíbili, ale má to nedomýšlené důsledky" je přesnější. nicméně blbouni si skutečně měli dát na souběh nominací a počítat s tím, že budou zvolení na 2 místa, no. Mohli uvolnit pozice dalším kandidátům.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja to mam na dvou radcich :D Jinak jen kybl vymluv, zejo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jak může být jednořádková odpověď tl;dr? ty už jsi AFAIK WTF ROTFL...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: :TL;DR ...neco jsme svym volicum slibili, ale obtezuje nas to :D Tak to nemate slibovat, zejo...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ve skutečnosti, demokraticky fungující hnutí si samozřejmě může odhlasovat změnu

    DANYSEK: prostě šlo o to, že koaliční partnery vytáhli politiky za Piráty do funkcí v koaličních radách a pak tyto rady položili, zatímco radní za Piráty se poctivě vzdali souběhu volených funkcí, jak jim ukládá Pirátský kodex. Ostatní strany podobný kodex nemají, takže jsou proti Pirátům automaticky ve výhodě...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: hezky pekne, kdyz mohlo zmenit kodex hnuti ano, proc by nemohli pirati.... bizar
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Ty kodexy kazdeho jen obtezuji... :D

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: abys piratum na magosi nekrivdil, tak se byl v patek podivat Hrib na nejaky party proti airbnb...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam