• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: a nemas to spis nekde v cache? :-) ...IPv6 to nema, ale hlavicky menit umej, to jo :D

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ja teda ten seznam nesplnenych slibu vidim. treba jenom neco xchaos opravoval. ja nevim nasazoval validni certifikat, uchodil konecne ipv6...?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Michalek se uz boji, ze by dodrzovani volebnich slibu mohl chtit volic kontrolovat a tak se program radsi z webu stahnul...? :D
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JPLABS: https://www.seznamzpravy.cz/...ati-bojuji-za-legalizaci-prostituce-vlada-jim-ale-nejde-naproti-85798
    ---
    Piráti už na začátku roku 2019 představili základní rámec, jak by měl vypadat první krok směřující k regulaci prostituce v Česku, která by podle jejich návrhu mohla ročně přinést do státní pokladny jednu miliardu korun.

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JPLABS: by me zajimalo, jestli se uz doresila ta hribova bordel-pastouska v Kyjich... :D
    Primátor Hřib čelí žalobě kvůli domu v Kyjích. Bývalý majitel požaduje vrácení nemovitosti | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...-hrib-zaloba-kupni-smlouva-dum-kyje-obvodni-soud-pro-prahu_1909231704_gak
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: v podstate doufam xchaosi, ze v tom vasem baraku na brevnove myslis na bezdomovce a chudinu treba z nyxu, mas pro ne pripraveny aspon dva nouzovy byty a doufam, ze temto lidem poskytujes v ramci moznosti nzp, aby meli aspon na pivo.

    ja fakt doufam, ze zijes presne podle toho, co hlasas a diky zazemi AKTIVNE pomahas potrebnym. mit byty v praze je hodne dobrej zacatek.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: hele, tak zadny prekvapeni. ze sou pirati komunisti pisu na nyxech dlouho a tedka je to uz jen diskuse pro ty mene bystre a jiny kokoty z nyxu, ktery maji potrebu po xchaosovku diskutovat o hovnech.

    o nacismu, fasismu a komunismu se nediskutuje, nybrz se zcela bez diskuse odsoudi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Predpokladam, ze lustracni zakon je podle Tozicky taky zbytecnost :D Fakt dobra bunka KSCM inside Piratu, jenom se prasknul moc brzo :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Zbytne picovinky a hracky... na to Piraty uzije... rozhodne nas v Praze netrapi vetsi problemy :D
    Praha by chtěla mít vlastní družici, náklady odhaduje na 20 milionů - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/aktuality/praha-by-chtela-mit-vlastni-druzici-naklady-odhaduje-na-20-milionu/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Jo, Tozicka... ten kadr mnohe potesi :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Tak to je taky dobra naivita... :D

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja se citim odpovedny za spoustu veci.. ale zatimco muj rukopis dodnes aktivne nese globalni internetova infrastruktura nejen v Cechach (a tim fakt nemyslim CZFree a dokonce ani NFX, to jsou jen hracky), cim pro vseobecne blaho teda krom prazdneho zvaneni na internetu prispivas ty? ;-) Ja, ze te vlastne nikde na akcich globalnejsiho dopadu jaksi vubec nevidam.... :D A kdybys chtel jo rejpat, nejaky moje drobny stopy najdes i v Linuxovym kernelu.

    Takze, co tam mas dal? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: v podstatě, nevím kam přesně tím chceš debatu dostat. Tožička vyslovuje paušální výroky, já se to snažím opravit na "za určitých okolností". Prostě kapitalismus je nástroj, kterým samozřejmě můžeš zacházet i nelidským způsobem, pokud se tak rozhodneš a okolnosti k něčemu takovému vedou. To je prostě fakt. Pokud zastáváš libertariánské stanovisko, kdy pozice vlastníka tě automaticky kryje proti jakýmkoliv mravním konsekvencím tvých rozhodnutí, tak holt gratuluju a seš nad věcí.

    Stručně: položit tam rovnítko je silný výrok a dalo se čekat, že bude ten výrok zneužitý. Pirátští kandidáti by měli používat opatrnější formulace.

    Pokud se necítíš odpovědný za žádných okolností za žádné dopady svých činů na nikoho dalšího kromě sebe, tak good luck. Jistě si naděláš spoustu kamarádů...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Trocha piratskeho moudra... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MEMNON666: ten JPLABS je vůbec nějaký vykutálený debatér... no uvidíme, jak mu budou přizvukovat Vyhulený Ufo a Danýsek... jestli najdou společnou řeč :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JPLABS: "Pro kandidátku NF hlasovalo 99,4 % voličů. Podobné výsledky můžeme najít až do roku 1986, kdy proběhly volby naposledy. " = výborná ??
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JPLABS: a tak oni moc silny jadro nemaj, zejo...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JPLABS: tak dava to logiku, znam par lidi, kteri volili piraty pri poslednich volbach, protoze jim nic jinyho nevyhovovalo. ale byl to jen hlas ze zoufalstvi a u pristich voleb si myslim, ze ti sami lide hodi hlas jiny strane. bud se vrati k ods nebo si najdou nekoho jinyho.

    osobne si myslim, ze by se jinak meli pirati motat nekde kolem 5-7%
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    :D :D :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: navic uz i Pirati placou, ze se s TOPkou nespojili... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: solidni rana z milosti....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam