VYHULENY_UFO: ehm, wut? můžeš tohleto čímkoliv doložit? připojem na net devadesátileté důchodkyně, socky co všechno prohlastaj (a my i víme kde :)) a čekaj až je odpojíme, studenty a studentky, rodiny s dětma i vily milionářů. Cizince všech světových jazyků, protože Praha je kosmopilitní čtvrť. Rusáci, ukáčka, amíci, britové, frantíci, španělé, whatever... Mám na jednom AP latentního nácka (zase drby...) i aktivního technař, jsme veřejná telekomunikační síť, bereme všechno. tohle je pomluva, která je naprosto nepodložená... ostatně, já jsem vždy věřil na všeobecnou přístupnost Internetu...
(ve skutečnosti, o klienty je taková rvačka, že tvoje hypotéza o tom, že by si někdo vybíral, je fakt naivní... kdyby ses živil prací a ne údajnou spekulací s bitcoinem, tak by si věděl, že prostě odmítnout zákazníka v tomhle oboru je luxus... důvodem odmínutí může být nedohoda na ceně nebo obecně technická nemožnost realizace přípojky, ale určitě nebudu sondovat něčí názory)
Prostě každou další teorií jen ukazuješ, jak moc jsi mimo a jak moc dobré důvody ty bany tady na NYXu měly. Místo aby ses opájel teoriemi o své výlučnosti a zneuznanosti by si měl jít do sebe a zjistit proč tě tady nechtěj do party...