• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: jo, fajn, to je jednoduché. Takže stačí stranu pojmenovat jakkoliv jinak, než "Piráti" a je to dostčující důkaz, že to je ta parta, co vůbec nekrade :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: jde o to, jak vlastně chceš být účastníkem demokrtické soutěže a nebýt _aspoň trochu_ populista? Tedy, cílem voleb není získat co nejméně hlasů, ale co nejvíce, řekl bych. Ale i populismus se dá hrát nějak fér: nelhat, vycházet z faktů, snažit se plnit předvolení program a neprosazovat jeho pravý opak, apod.

    Nicméně pokud si demokracii představuješ tak, že voličům bude předkládáno, aby si vybírali z velilce nepopulárních možností, tak pochopitelně... jako strana pro voliče typu "jsem neúspěšný a vím, že si to zasloužím"? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: tak já pořád tvrdím, že podmínkou ZP je především vyvinutí umělé inteligence, schopné vést online flamewars ve prospěch zavedení základního příjmu a čelit online trollingu...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JOWDOW: furt stejna pisnicka... ale kdo si dnes vzpomene na profesi topice? :D Ale kdyz se ti vysere automat, tak se sam proste neopravi.
    JOWDOW: stoje se programuji samy... a proto je vsude nedostatek ajtaku, programatory pocinaje :-) Automatizovanej "samoseru" mame plnej barak, jo ono to je pekny... kdyz to funguje, ale kdyz se to rozsype (protoze ani software neni bez chyb) a zafunguje jinak, nez software ocekaval... tak to zamestna dost lidi. A fakt jsem zvedav, jak ti bude chutnat jidlo v hospode vyrobeny automatem... :D Jo jasne, automaty na kafe maj svou cilovku, ale dobrou kavarnu ti automat nenahradi.
    JOWDOW
    JOWDOW --- ---
    VYHULENY_UFO: spis bych to videl jinak. Vyhodit toho burese.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOWDOW: a pak prijdou pirati a toho chudaka, ktery vydela na automatizaci oskubou :D
    JOWDOW
    JOWDOW --- ---
    VYHULENY_UFO: nojo, dit se na tom pracuje.
    JOWDOW
    JOWDOW --- ---
    VYHULENY_UFO: presne, ale to prijde samo. V automatizaci jsou prachy
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOWDOW: jo, hlavne NEKDO musi zapracovat a vymyslet umelou inteligenci. sama se nevymysli
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOWDOW: jo, hlavne NEKDO to bude muset zautomatizovat. :D
    JOWDOW
    JOWDOW --- ---
    DANYSEK: konec koncu se stroje naprogamuj i samy. Umela intelgence nam to umozni, kdyz nebudem blby lidi a budem chtit vsechno hned, tak se to da vyuzit uplne vyborne.
    JOWDOW
    JOWDOW --- ---
    DANYSEK: vsechno se da zautomatizovat. Jenom otazka jestli bude zaroven flexibilita. Parni stroj nam pomoh hodne. Bys tahal porad s konem sutry.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    JOWDOW: jojo, ten vlhky sen o automatizaci... to se rikalo s prichodem parnich stroju taky, ze lidi nebudou mit praci :-) Ale to uz tak byva... nektere profese zanikaji, nove naopak vznikaji. Aneb i o ty automaty se musi nekdo starat, sam se ten automat taky nenaprogramuje...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: únosy a obchodování s lidmi je jen historická animozita, francis drake dostal za svou "činnost" pro korunu, tj. potápění španělských lodi se zlatem a stříbrem, rytířský stav
    JOWDOW
    JOWDOW --- ---
    dobra konverzaci tady. Bych jenom rekl, ze asi je vsechno lepis nez babis, a ten nepod.prijem bude asi jeste trvat. Konec koncu neni tolik Firem co vyrabi plne automatizovanej. To ze lidi musej chodit do prace je jednoduse kvulit tomu ze automatizace v cr je u zacatku zrodu. Az bude vsechno na call, tak to bude jina a nepod. prijem bude muset bejt. Kde maj brat lidi na zradlo kdyz nemaj praci. Nejdirv bych se bavil o tom jak udelat urady, banky a vsechno kolem zbytecnym. Kryptomena to nabizi na zlatem podnosu. Zadna treti osoba se uz nemusi montovat do nakyejch plateb. Ty banky tisknou jak chtej. A urady prece jen prideloujou prachy. Chce to dynamickej trh, prave ab obcas zbohatnul nekdo jinej. Nemuzem mit furt mit ty stejny bohaty lidi. Z prachu delat prachy to je napicu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: tak ja to beru tak, ze dle definice wiki je pirat nasledujici

    Piráti obvykle přepadají obchodní lodi, ale často loupí a rabují i na pobřeží. Pirátství kvete tam, kde je velký lodní provoz a lupiči mohou doufat v bohatou kořist.

    tak lidi, kteri piraty voli, voli i zlodejinu a okradani ve jmenu jakesi pofiderni spolecnosti. vzdyt i pirati vznikli kolem warezackyho serveru, neasi.. :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: možná pirát, možná ufoun, každopádně zmrd :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONCKA: nepripravil te o ne zmrd, ale nejaky pirat. jenom pirati preci okradaji druhe.... neasi?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: burza se systémem částečných rezerv obchodované komodity? není možná, něco tak podlého a prohnilého by udělaly jen zlé banky ovládané ilumináty :-) svobodní lidé neregaulovaní zlým státem by přece nikdy nešvindlovali! :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    VYHULENY_UFO: o ty BTC mi ani moc nejde, stálo mě to asi 1500 na elektrice a aspoň jsem si udělal radost, serou mě ty DOGE o který mě připravil nějaký zmrd a taky částečně vlastní blbost, že jsem je nechával na burze, abych si občas užil intradenního gamblingu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam