VYHULENY_UFO: ad stropnický a ostatní česká akademická pseudolevice: prosímtě, nevím, proč mě s tím házíš do jednoho pytle, Stropnický je schopný se klanět stalinistovi Fučíkovi, jinej takovej aktivista na twitteru se zase ohradil proti tvrzení, že Milada Horáková byla "zavražděna" a byl schopen tvrdit "popravena" - ano, zcela správné spojení v jejím případě i u ostatní politických odsouzených je "justiční vražda", abychom nemátli děti, to je pravda - ale je to právě neschopnost téhle wannabe levice vyrovnat se s minulostí, co mi od ní dělí (jisté snahy měli socdem, kteří sami byli hodně perzekuováni, pokud se nedali ke komunistům... ale to co z nich zbylo po koalici s Babišem je tragické)
Piráti nejen, že nejsou levicoví, nejsou ani moc progresivní. Třeba jediná kandidátka, která otevřeně podporuje elektromobilitu, je (navzdory Skopečkovým skopičinám) konzervtivní koalice Spolu:
Elektromobilita jako volební téma ve volbách 2021https://2021.programydovoleb.cz/volebni-tema/elektromobilita(Piráti tam mají podporu "bezmotorové dopravy" - zřejmě plachetnice na kanálu DOL a jízda na koni? fakt jsem z toho dost zklamaný.... existenci elektrokol zmiňují jen Zelení, kteří se na druhou stranu zabvili Stropninckého a třeba časem pochopí, jaký typ lidí by je volil, kdyby....)
Problém jsou prostě komentáře id VYHULENY_UFO k čemukoliv: uvědom si, kolik lidí na NYXu nikdy nebude volit Spolu už jen proto, že se jich tak halasně zastáváš právě ty... a bude volit Piráty, protože je nesnášíš právě ty. Vlastně kdyby si nebyl, museli bychom si tě vymyslet :-)