• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - DANYSEK a VYHULENY_UFO dobře poradí každému!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Nechces se stavit v Bohnicich? :-) Maj tam hezkej parcik a myslim ze pobyt v tamnim arealu by ti jedine prospel... ;-)

Aneb jetli tohle je projev "horke casti kampane" u Piratu... tak jste na tom hur, nez sem si myslel :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: eh pardon, spletl jsem si tě s UFO, tak jinak.. tu krizi způsobil UFO svým Bitcoinem, Australané když přestanou kutat uhlí, bude to spíš dobře...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ještě tu popularitu na sociálních sítích, kdyby si tak šlo koupit...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Každopádně, už mám věk na to napsat nějakou vlastní béčkovou sci-fi, a mí tam jako zápletku kryptobarona, který ale tráví většinu času trollením na sociálních sítích (v budoucnosti přihodíme nějakou augmented-reality verzi nyxu, akorát) - to je to pravé, co tomu chybělo!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Čínskou energetickou krizi jsi způsobil ty, svými spekulacemi s Bitcoinem. Ale to si vůbec nepřipustíš... hlavně, že jsi něco lepšího, než ty ostatní kolem tebe...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: obavam se, ze na tom ale ty nic fakt nezmenis cimkoliv, at udelas cokoliv... :)
    XCHAOS: nezavid... :D

Cinani jsou energeticky v prdeli, protoze nechtej Australsky uhli, embargo na nej uvalili sami... A taky se asi snazej kolem Pekingu trosku vycistit vzduch, kdyz tam ma bejt ta olympiada, zejo... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: tak určitě... to je skvělá kariéra na zbytek života, bejt kryptošlechta....

(a o energetický krizi v Číně jsi už slyšel?)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: možná nemůžeš, ale rozhodně se netajíš tím, že cizí neštěstí vždy potěší...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak nad debilitou Piratu se pozastavuji i jina IDcka, zeano... jak v tech tvych "oficialnich" Piratech, tak i ve VVckach... ale chapu, ty radsi namisto pricin vlastniho krachu budes resit me... jenze ja za piratsky prusery fakt nemuzu :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak samozřejmě - mám vlastní chov trollů, protože se potřebuju zdokonalovat v umění trollingu. Kamarád to shrnul, že se od vás učím být zlý a hloupý :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ty se fakt musíš příšerně nudit, když ses rozhodl strávit život trollením proti jednomu jedinému člověku...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já na tom jsem naopak velmi dobře, poslední dobou a myslím si, že o tuhle diskuzi byste přijít nechtli. když si založíte novou, budete se v ní bavit sami dva .-)

(ale zase je pravda, že já mám trolling o Pirátech taky radši pod palcem, to je fakt :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: mimochodem, ty na tom musis byt psychicky fakt hodne spatne, kdyz resis nejaky minusicky v diskuzi :-) Nechces si skocit k nejakemu odbornikovi, treba ti s tvym psychickym problemem pomuze... :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: tak jisteze, a kdo ze to je...? :) hlavni je, ze mas ty prusery piratu na koho svaded... ja si kvuli neschopnejm piratum nejaky alter-IDcka fakt porizovat nepotrebuju.

XCHAOS: jasne, takze kradez v samoobsluze je v naprostym poradku... fakt vtipna piratska argumentace :) Jenom se obavam, ze to jsou presne ty momenty, co z vas delaj pred volicema debily... i kdyz si myslite, jak jste radoby-vtipni.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Jasne, nejlepsi zpusob jak nekoho presvedcit je sarkasmus. Proto jdou piratsky preference takhle pred volbama dolu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: hele, mě to nevysvětluj, já tu stranu spoluzaložil :-) Trend nebýt alternativní opoziční pidi stranou, ale pokusit se OF 2.0, existuje už asi 5 let. Já tomu nejdřív odporoval, ale pak se s tím smířil. Ve společnosti poptávka po něčem takovém je a když to nevznikne autenticky, objeví se nějaké "ANO".

Já bych na to šel jinak, s humorem a rovnou bych řekl "vážení covidioti, fakt potřebujeme vaše hlasy". Jenže tenhle humor si právě catch-all party už dovolit nemůže...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Tohle rozhodnuti ovsem melo prijit pred nekolika lety, ze se z levicovych piratu stane Big Tent. Mesic pred volbama tomu neveri nikdo.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: hele, ty úplně legální praktiko... v boji s kleptokracií je dobrná krádež billboardu na půl dne podle mě trochu jako ta krádež rohlíku za nouzového stavu. Ale ok, jestli do seznamu svých úchylek chceš přidat i právní pozitivismus...

Jestli chceš do někoho kopat, tak do Dostála se schodneme. Mě prostě tohle lovení v kalných vodách nesedí, ale pravda je, že skoro všechny strany se snaží oslovit nerozhodnuté covidioty, Piráti hlavně ty mladistvé. V boji o to, jestli se podaří koalicím prorazit 51% je povolené všechno, a tohle je evidentně snaha mít v rukou nějakou kartu i proti lidem, co pošilhávají po Volném bloku, Svobodných, apod.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: id LINSOS není člověk, především. To jsi ty :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: simte a odkud beres, ze to nejak souvisi? :-) Sam si uz kdysi priznal, ze tahle dira je bezvyznamna... a ze to hlavni forum sleduje podstatne vic lidi. A na to konto v tom hlavnim foru cpete lidem R/O - aby to nekazilo image Piratum.... jenze ono jak vidno, na kazeni image neni potreba diskuze na NYXu, to zvladaji Pirati sami vic nez uspesne :D Tak napul antivaxer, ne uplne legalni plakatky.... drive obrazky borce s lasem z divokeho zapadu... neni cas na sebereflexi "zevnitr"? :D

Aneb sorry XCHAOSi, ale uz i ty zacinas knucet podobne, jako knuci Babis ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam