• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ano, ale tak aspoň vidíš, že pro mě je motivací obhajováíní základního příjmu hlavně to, že ti ta myšlenka tak leží v žaludku .-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: spíš se mi všichni diví, že tenhle klub pro trollení vůbec provozuju :-) oni by ho rovnou smazali.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: to teda musim priznat, ze me prekvapilo, ze se nekdo za me na piratskym foru muze i vydavat... solidni bizarek :D

    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?style=10&f=353&t=48080
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: no zajimava otazka, google search engine mi rekl, ze te skutecne pronasleduju ve snech a prenasis me i primo na piratska fora, i kdyz tam ucet vubec nemam :)

    osobne myslim, ze bys fakt mozna mel na nejakou dobu opustit svet socialnich siti a mozna si zaridit rekondicni pobyt v nejake dusevni ozdravovne. :D :D

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no to vidim, jak "uderna" ta piratska kampan na internetu je... :D I na tom facebooku... je to slabota :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: řekl bych, že rating výrazu VYHULENY_UFO na Google search enginu, ovlivňující relevanci výsledku při hledání čehokoliv, by bylo jistě zajímavé znát :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    jiný moře.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: je, ale jinej. Prostě se rozhodli, že nákup cílené reklamy od Facebooku nesmrdí a vyhrajou s tím volby. Proto taky už tam nejsem funkcionář nebo kandidát. Tohle není můj styl.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: vzhledem k tomu, ze tahle diskuse je viditelna asi i pro neprihlaseny, tak google bude mit co indexovat, nicmene pochybuju, ze se v tom budou nejaci badetele nekdy hrabat. :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no to jsme si uz davno vsimli, ze u Piratu uz davno internet neni jejich more :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ale prosímtě, nikoho nezajímá, co "zindexuje Google". Smiř se s tím, že dnešním online svět ti uniká min. stejně jako mě. Já aspoň vím, že je to fuk.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no az tyhle tvy zoufalecky zvratky zindexuje google, tak dost mozna lecktery volic piratu radsi zaradi zpatecku a hodi to jinejm... kdyz si uvedomi, ze krome XCHAOSe tam mate takovy exoty jako Dostal, Tozicka... a ze to vysoce pravdepodobne neni anomalie, ale prirozena vlastnost Piratu... fakt jim tu delas skvelou vizitku :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: vidis to, a kdybys ten jeden den stravil s krumpacem, mozna bys neco i vydelal. nicmene koho v roce 2021 zajima prohlizec z roku 1994. podle me si zbytecne ztratil jeden den zivota. :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: tyvole strávil jsem den života vysvětlováním, že to nebyl _textovej_ prohlížeč, jakkoliv geniální programátor grafických SVGA knihoven pod DOSem jsem fakt nebyl - použil jsem knihovnu, která už existovala.... (a dokonce pak jejímu autorovi zaplatil za dobastlení dalších features...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já jsem letos spíš pozorovatel horké kampaně, než její aktivní účastník. Poskytuji Pirátům zpětnou vazbu, ale teda vesměs od inteligentnějších voličů, kteří jsou současně naše cílová skupina. Ty se obávám nesplňuješ ani jedno kritérium.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Nechces se stavit v Bohnicich? :-) Maj tam hezkej parcik a myslim ze pobyt v tamnim arealu by ti jedine prospel... ;-)

    Aneb jetli tohle je projev "horke casti kampane" u Piratu... tak jste na tom hur, nez sem si myslel :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: popularita na socialnich siti je neco jako vsechna slava, polni trava. kdo dnes zna tvuj textovy prohlizec, kdo vi, kdo to je radek hulan, kdo si pamatuje michala kolesu, zemres a svet siti na tebe zapomene.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: eh pardon, spletl jsem si tě s UFO, tak jinak.. tu krizi způsobil UFO svým Bitcoinem, Australané když přestanou kutat uhlí, bude to spíš dobře...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ještě tu popularitu na sociálních sítích, kdyby si tak šlo koupit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam