• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Mimochodem... moc se tesim na Ivanuv stret s realitou... az nastoupi na MMR :-) Moc mu to nezavidim, prvni co ho asi zaboli bude naraz do mistnich ICT struktur... ktere jen tak mimochodem uspesne prezili celou nadvladu Agrofertu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: v pravnim state ale soucasne plati nejaka presumpce neviny... jo, chapu, ze s tim u Piratu mate problem - ale ono nekoho (klidne krive) obvinit a na to konto mu nicit zivot je pomerne snadny... takze je mi jasny, ze preferejute pro vas "jednoduchou" cestu z kategorie placnu bez dukazu nesmysl a ty koukej dokazat opak :D Protoze ono uspet s tim obvinenim u soudu je precijen jina liga, ze? ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: sudy rozhoduju o tom ci niekto pojde sediet alebo nie, nie o tom ci sa ma stat ministrom.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
     
        Mimochodem uz Pirati vyresili divno-borce typu antivaxer Dostal, ze teda maj potrebu kadrovat lidi z jinejch partaji? :D Zametani pred vlastnim prahem se u Piratu asi nenosi, co? :-)
     
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: pisi to na wikipedii (aka na zdroj: kdokoliv, komu to editori dovoli - agentura JPP hadr) versus rozsudek soudu... jedine, co tam ve vztahu k rozhodovani soudni moci je je kauza Alexeje Torubarova... jenze to jsme u toho, ze podobnych "kauz", kdy moc vykonna moc pochybila a (nezavisle) soudy rozhodly jinak najdes hafo - to fakt neni zadnej dukaz nejakeho "mafianstvi". To je jen dojmy podlozena retorika v duchu toho vaseho pocmaranyho autobusu.
    A ohledne Brna (kde ani nefiguruje XCHAOSem zmineny Zahradil) je to obdobne... soud jeste vubec nerozhodnul, ale vsichni maji jasno. Stejne, jako meli jasno treba v pripade Rittiga, kde taky meli vsichni stejne jasno jako ty tedka - ale soud rozhodl ponekud jinak. A to je presne o tom, ze v pravnim state rozhoduji soudy - a ne neci dojmologie z kategorie rychlych soudu bud u piva... a nebo rovnou stylem procesu z padesatych, kde pravo dostavalo na prdel... Chapu, ze s timhle mind-setem mate u Piratu drobatko problem... ostatne to predvedl kolega Michalek uz v kampani (te, co jste si systematicky posrali) - tam je to o to trapnejsi, ze diskutovany pan magistr ma pravni vzdelani.
    XCHAOS: viz vyse... o vine rozhoduji soudy, ne clanky (treba) na kverulantovi... :-) Ostatne v pripade tech kalouskovo padaku zadna "formalni" vina Kalouskovi prokazana nebyla - opet dojmologie... a to ze se na tech VTP100 v CR vesele skakalo az do konce jejich technicke zivotnosit jsme tu diskutovali nekolikrat, ale to ty boharovne prehlizis... zajed si do Plzne, tam ti o tom "zabijackem" padaku povi vic, nez pisou bulvarni clanky v Blesku & spol :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: kauza Diag Human přece neexistuje. (Nebyla ani pirátském autobuse 2017, protože se blbě vizualizuje, na rozdíl od laciných a falešných padáků...)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Bla%C5%BEek_(politik)

    Inak samozrejme na vrcholneho politika mas ine naroky nez na bezneho obcana, ja nechcem posielat dona pabla za mreze bez legalne ziskanych dokazov, ale to neznamena, ze sa svojim menom podpisem pod vladu, ktora da ministerstvo spravodlivosti znamej firme.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: obvineni a popravy bez dukazu do pravniho statu proste nepatri. O vine rozhoduje nezavisly soud a ne nejake abstraktni diskusni auditorium. Ostatne s tim mate problem i interne u Piratu, je videt ze s rozhodnuti piratske rozhodci komise maji nekteri tvi spolustranici problem :-)
    Rychle soudy na zaklade bulvarni dojmologie ja fakt neuznavam.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: Mafianstvo a dredy fakt moc porovnat nejdu, tam to je nie je ziadny kompromis, ale proste nope.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Politika je umeni kompromisu. To se Peksa s Gregorovou jeste musi doucit. A mozna i Richterova... on ten kompromis mj. znamena, ze zkousnes i lidi co nemusis. Aneb jak by se Piratum asi libilo, kdyby jej nekdo diskvalifikoval z MMR treba jen kvuly dredum? :-) Pokud vim, petikoalice se v ramci jednani (rozumne) dohodla, ze si partaje vzajemne nebudou sve nominanty "kadrovat"...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: hele, hlasování, že dodržíme koaliční smlouvu se STAN neznamená, že většina členské základny nesdílí názor Gregorové a Peksy na Zahradila :-)

    Popravdě, v těchto volbách jsme se pokusili o nemožné: a sice aby se ČR v politice nevydala ani Polskou, ani Maďarskou cestou, které mi obě přijdou dost naprd. To, co z toho zbylo, je fakt "umění možného".

    Jasně, že Spolu jako celek je o něco zkousnutelnější formace, než byla jakákoliv z jejich složek samostatně. Vlastně je z toho teď takové jakési "občanské fórum revival", víceméně. Samozřejmě, že nějaká rozumná liberálně-konzervativní pravice se bude snažit zformovat a přetáhnout voliče Pirátům, aby se mohli distancovat od úplných excesů na tom konzervativním spektru (těm pak zbudou hnědé formace a monarchisti, v podstatě... zbytek lidí bude chtít nějak víceméně normálně fungpvat)

    Sám si budeš muset v nějaké fázi zodpovědět, jestli třeba nemáš víc společných hodnot s taky-ajťákem, který se od tebe liší v podstatě jen tím, že v telekomunikacích podniiká, místo aby děla VIP kibicování (nebo jak se tomu říká) a po Praze jezdí na kole (občas) a jen občas autem a daně pllatí stejně nerad, jako ty - než s nějakými antivax národoveckými pomatenci, kteří se klaní Landovi a považují se za pravici a soutěží v tom, koliik tradičních rodin se jim podaří založit.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DOCKINEZ: sklapne jim po pristich volbach. piratsky sesup do politickyho hrobu nabira rychlost. svych nejvtsich uspechu jiz davno dosahli, 22 poslancu nikdy neprekonaji a behem dalsich par let spousta jejich volicu dospeje a zjisti, ze xchaos pise blaboly.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANYSEK: Bylo by fajn, kdyby jim teď aspoň na chvíli sklaplo, ale to se nikdy nestane.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DOCKINEZ: a tak zda se, ze ukricene europoslanecke kridlo Gregorova-Peksa&spol je nakonec asi ve velke mensine...
    Piráti rozhodli v celostátním fóru o účasti ve vládě. Pro schválení hlasovalo 82 procent straníků | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/pirati-koalice-vlada-forum-hlasovani_2111152314_ban
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Oni snad mají to mistrování ostatních v genech nebo co.

    Starejte se o svý kádry :)

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KRAMERIUS: tak jestli se pokusil o vtip, tak si nevybral nejlepsi chvili.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: no uverili tomu i nemalo lidi v diskuzi pod clankem :-) Inu co, muj medialni obraz to neni...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: VYHULENY_UFO: Vy tomu Michálkovi taky všechno věříte :-))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: tyvle, pirati nemaj na chatach internet? solidni level demence...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: online strana s offline problemy... chata je prece dulezitejsi nez nejaky hlasovani o vlade :)

    Proč Pirátům trvá hlasování o vládě? Lidé přece jezdí na chatu, říká Michálek - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pirati-hlasuji-o-vstupu-do-vlady-michalek-sve-angazma-odvolal-proc-180436
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam