• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: to si vyrid s temi, se kterymi ty sam sympatizujes... :-) Ocividne te ta nazorova "cenzura" nepohorsuje... to samo o sobe o necem vypovida ;-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: to si adresuješ špatné osobě, nejsem ani člen pirátů ani admin diskuze
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: no na tema Dostal jste pokud vim vedli obsahlou debatu v "oficialnim" forum, kam v ramci omezeni kritickych nazoru banujete nekterym pristup... :-) (ku vasi blbosti/smule to ale i Google indexuje).
    XCHAOS: No ja ti nevim, ale grafik odlivu volicu od PirStanu ke SPOLU tu probehnul.... :) Ja muzu spekulovat, co za to muze - ale faktem je, ze pruserem Piratu nebylo krouzkovani - ale prave to, ze v "horkych" mesicich neprehlednutelna masa volicu od PirStanu utekla prave ke SPOLU.

    Ale chapu, ze Pirati budou - jak je u nich asi uz zvykem - hledat priciny sveho neuspechu vsude jinde, ale ne u ve svych radach :D Proste klasicke knuuuuuuuuuuuuuuu... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: bílí páprdové byli úplně nejirelevantnější pseudokauza Pirátů vůbec :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: o on se už někdo oficiálně distancoval od Blaženy, nebo je to obdobně hodnotná šeptanda?

    ještě bych se vrátil k označení "antivax" - jsi si tím jist?
    ---
    Odborník na zdravotnické právo Ondřej Dostál, který se často vyjadřuje kriticky k přijímaným opatřením proti šíření koronaviru, uvedl, že by povinné očkování bylo férovější než současný nepřímý tlak ze strany vlády.

    „Už nyní je kombinace omezení v maloobchodu a zpoplatnění testu de facto nucením k očkování. Vláda to ani nezastírá. Jsem a priori příznivcem dobrovolného očkování, povinné očkování ale považuji za legitimní řešení,“ řekl Dostál pro Seznam Zprávy.
    ---
    Povinné očkování jde zařídit rychle. Co mu stojí v cestě? - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/povinne-ockovani-zaridit-jde-rychle-ale-pravnici-vidi-zadrhele-180326
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: boure na diskuznim foru fakt neni totez co oficialni distanc... :-) Ostatne na foru se obdobne nejhlasiteji bourili ti, co byli proti vstupu Piratu do vlady, ale zaverecne hlasovani dopadlo dost vyrazne jinak, zejo... takze tyhle clanky z bulvarnich platku typu Echo24, ktere se snazis "referencovat" ja beru s jistou rezervou. Fakt bys mel zapracovat na tom, abys mel lepsi zdroje nez nejaky internetovy platek ;-)

    XCHAOS: a tak Dostal neni zdaleka jedinej, co si budem povidat... on treba i Michalek byl takovej slonik v porcelanu a bili paprdove z ust Profanta moc kladnych bodu take nepridali... :D Plus dalsi vystupy, treba i od Zandla ci Ferjencika...
    No, ono jestli nebude zakopanej pes proste v tom, ze spousta Piratu proste mela pred volbama pocit, ze s procenty z pruzkumu maji vitezstvi v kapse a ty pubertalni vylevy jim proste projdou :-) Fakt jsem zvedavej na onu "komplexni" analyzu piratskeho neuspechu... ktera nebude hledat chybu jen ve starostovskem krouzkovani (ke kteremu mj. neprimo vybizel treba i ten Zandl, viz zdejsi diskuze nize).
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: "Piráti se bouří proti vlastnímu kandidátovi na ministra" /Echo24/ ...stalo se, co dál? (když kopou do vlastního, proč by nekopali do cizího?)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: součástí vládního týmu není. A ano, myslím nás kauza Dostál ve volbách poškodilla, nemyslím si, že je to uzavřené...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: rikaji Pirati, co meli jako kandidata na ministra zdravotnictvi antivaxera... :-) Ja bych si vazne v pripade Piratu nejdriv zametl pred vlastnim prahem...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: me spis fascinuje to ohaneni se soudem, absence rozsudku soudu neimplikuje prijatelnost kandidata na ministra ci mirneji receno preferenci kandidatu bez odbobnych kostlivcu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: wikipedia, kverulant... samy lepsi zdroje... :-) Diky, ja si pockam na to, az rozhodne nejakej soud... protoze podobnejc clanku najdes hafo, piraty oblibenym Kalouskem pocinaje, ze :D
    KRAMERIUS: prasknout dverma... a tim se definitivne strelit do nohy :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    NIEKT0: Pokud vládní koaliční smlouva neobsahuje nutnost odsouhlasit jednotlivé ministry všemi stranami koalice, tak v tomhle mají Piráti smůlu - Nanejvýš můžou prásknout dveřmi, ODS a Fiala je k ničemu nepotřebují.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: "Pro zájemce jsou k dispozici dokumenty k této kauze:..."
    Wanted Pavel Blažek alias Don Pablo | kverulant.org
    https://www.kverulant.org/cases/wanted-pavel-blazek-alias-don-pablo/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Mimochodem... moc se tesim na Ivanuv stret s realitou... az nastoupi na MMR :-) Moc mu to nezavidim, prvni co ho asi zaboli bude naraz do mistnich ICT struktur... ktere jen tak mimochodem uspesne prezili celou nadvladu Agrofertu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: v pravnim state ale soucasne plati nejaka presumpce neviny... jo, chapu, ze s tim u Piratu mate problem - ale ono nekoho (klidne krive) obvinit a na to konto mu nicit zivot je pomerne snadny... takze je mi jasny, ze preferejute pro vas "jednoduchou" cestu z kategorie placnu bez dukazu nesmysl a ty koukej dokazat opak :D Protoze ono uspet s tim obvinenim u soudu je precijen jina liga, ze? ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: sudy rozhoduju o tom ci niekto pojde sediet alebo nie, nie o tom ci sa ma stat ministrom.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
     
        Mimochodem uz Pirati vyresili divno-borce typu antivaxer Dostal, ze teda maj potrebu kadrovat lidi z jinejch partaji? :D Zametani pred vlastnim prahem se u Piratu asi nenosi, co? :-)
     
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: pisi to na wikipedii (aka na zdroj: kdokoliv, komu to editori dovoli - agentura JPP hadr) versus rozsudek soudu... jedine, co tam ve vztahu k rozhodovani soudni moci je je kauza Alexeje Torubarova... jenze to jsme u toho, ze podobnych "kauz", kdy moc vykonna moc pochybila a (nezavisle) soudy rozhodly jinak najdes hafo - to fakt neni zadnej dukaz nejakeho "mafianstvi". To je jen dojmy podlozena retorika v duchu toho vaseho pocmaranyho autobusu.
    A ohledne Brna (kde ani nefiguruje XCHAOSem zmineny Zahradil) je to obdobne... soud jeste vubec nerozhodnul, ale vsichni maji jasno. Stejne, jako meli jasno treba v pripade Rittiga, kde taky meli vsichni stejne jasno jako ty tedka - ale soud rozhodl ponekud jinak. A to je presne o tom, ze v pravnim state rozhoduji soudy - a ne neci dojmologie z kategorie rychlych soudu bud u piva... a nebo rovnou stylem procesu z padesatych, kde pravo dostavalo na prdel... Chapu, ze s timhle mind-setem mate u Piratu drobatko problem... ostatne to predvedl kolega Michalek uz v kampani (te, co jste si systematicky posrali) - tam je to o to trapnejsi, ze diskutovany pan magistr ma pravni vzdelani.
    XCHAOS: viz vyse... o vine rozhoduji soudy, ne clanky (treba) na kverulantovi... :-) Ostatne v pripade tech kalouskovo padaku zadna "formalni" vina Kalouskovi prokazana nebyla - opet dojmologie... a to ze se na tech VTP100 v CR vesele skakalo az do konce jejich technicke zivotnosit jsme tu diskutovali nekolikrat, ale to ty boharovne prehlizis... zajed si do Plzne, tam ti o tom "zabijackem" padaku povi vic, nez pisou bulvarni clanky v Blesku & spol :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: kauza Diag Human přece neexistuje. (Nebyla ani pirátském autobuse 2017, protože se blbě vizualizuje, na rozdíl od laciných a falešných padáků...)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Bla%C5%BEek_(politik)

    Inak samozrejme na vrcholneho politika mas ine naroky nez na bezneho obcana, ja nechcem posielat dona pabla za mreze bez legalne ziskanych dokazov, ale to neznamena, ze sa svojim menom podpisem pod vladu, ktora da ministerstvo spravodlivosti znamej firme.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: obvineni a popravy bez dukazu do pravniho statu proste nepatri. O vine rozhoduje nezavisly soud a ne nejake abstraktni diskusni auditorium. Ostatne s tim mate problem i interne u Piratu, je videt ze s rozhodnuti piratske rozhodci komise maji nekteri tvi spolustranici problem :-)
    Rychle soudy na zaklade bulvarni dojmologie ja fakt neuznavam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam