• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: to vis, kdyz nekteri jedinci nezvladaji diskutovat a zmuzou se jen na argumentum ad hominem, pak DI je adekvatni reseni. Je selhanim moderatora, pokud tyhle (osobni) vypady nedokaze usmernit.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: ale opomenout slona DI v místnosti je snadné, cajk
    ---
    ne todle strašení nepasujícími historickými aluzemi někdo slyší?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: tato platforma ale nepatri Piratum :-) A narozdil od mnohych i zde me v pripade teto platformy necini problem poslat provozovateli nejakou tu kacku, aby ji udrzoval pri zivote. Problem "oficialniho" auditka je spis v tom, ze z nej mistni Piratstvo chtelo mit nastenku pro prezentaci uspechu... a diskuze o jejich zakopnutich jim byla proste proti srsti. Coz ale u partaje, ktera hlasa otevrenost je fail samo o sobe :-) Ne, to neni o platforme... to je o tom, ze v jedny konkretni diskuzi - ktera se tyka politiky - se proste cenzuruji nepohodlne nazory.

    Proste klasicke pokrytectvi - Pirati muzou zkritizovat kohokoliv, ale beda, jak si nekdo dovoli zkritizovat Piraty... mas stejne "oduvodnujici" kecy jako XCHAOS & spol :D A o to hur se veri tomu, ze s Piraty ty nic spolecneho nemas, jak tvrdis. Ale jo, je to zabava pozorovat... v podstate tvoje zaslepeni pripomina mlade komunisty ci svazaky (nejen) v padesatych letech... ti tehdy "sve" partaji take bezmezne verili a dokazali sami sobe obhajit i procesy, na zaklade kterych koncili nepohodlni lide v lepsi situaci "jen" v izolaci, v horsich pripadech v lagrech. Jen proto, ze meli jiny nazor ;-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: svoboda projevu ještě neznamená právo na platformu, vypovídá to pouze o správci platformy .)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: to si vyrid s temi, se kterymi ty sam sympatizujes... :-) Ocividne te ta nazorova "cenzura" nepohorsuje... to samo o sobe o necem vypovida ;-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: to si adresuješ špatné osobě, nejsem ani člen pirátů ani admin diskuze
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: no na tema Dostal jste pokud vim vedli obsahlou debatu v "oficialnim" forum, kam v ramci omezeni kritickych nazoru banujete nekterym pristup... :-) (ku vasi blbosti/smule to ale i Google indexuje).
    XCHAOS: No ja ti nevim, ale grafik odlivu volicu od PirStanu ke SPOLU tu probehnul.... :) Ja muzu spekulovat, co za to muze - ale faktem je, ze pruserem Piratu nebylo krouzkovani - ale prave to, ze v "horkych" mesicich neprehlednutelna masa volicu od PirStanu utekla prave ke SPOLU.

    Ale chapu, ze Pirati budou - jak je u nich asi uz zvykem - hledat priciny sveho neuspechu vsude jinde, ale ne u ve svych radach :D Proste klasicke knuuuuuuuuuuuuuuu... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: bílí páprdové byli úplně nejirelevantnější pseudokauza Pirátů vůbec :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: o on se už někdo oficiálně distancoval od Blaženy, nebo je to obdobně hodnotná šeptanda?

    ještě bych se vrátil k označení "antivax" - jsi si tím jist?
    ---
    Odborník na zdravotnické právo Ondřej Dostál, který se často vyjadřuje kriticky k přijímaným opatřením proti šíření koronaviru, uvedl, že by povinné očkování bylo férovější než současný nepřímý tlak ze strany vlády.

    „Už nyní je kombinace omezení v maloobchodu a zpoplatnění testu de facto nucením k očkování. Vláda to ani nezastírá. Jsem a priori příznivcem dobrovolného očkování, povinné očkování ale považuji za legitimní řešení,“ řekl Dostál pro Seznam Zprávy.
    ---
    Povinné očkování jde zařídit rychle. Co mu stojí v cestě? - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/povinne-ockovani-zaridit-jde-rychle-ale-pravnici-vidi-zadrhele-180326
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: boure na diskuznim foru fakt neni totez co oficialni distanc... :-) Ostatne na foru se obdobne nejhlasiteji bourili ti, co byli proti vstupu Piratu do vlady, ale zaverecne hlasovani dopadlo dost vyrazne jinak, zejo... takze tyhle clanky z bulvarnich platku typu Echo24, ktere se snazis "referencovat" ja beru s jistou rezervou. Fakt bys mel zapracovat na tom, abys mel lepsi zdroje nez nejaky internetovy platek ;-)

    XCHAOS: a tak Dostal neni zdaleka jedinej, co si budem povidat... on treba i Michalek byl takovej slonik v porcelanu a bili paprdove z ust Profanta moc kladnych bodu take nepridali... :D Plus dalsi vystupy, treba i od Zandla ci Ferjencika...
    No, ono jestli nebude zakopanej pes proste v tom, ze spousta Piratu proste mela pred volbama pocit, ze s procenty z pruzkumu maji vitezstvi v kapse a ty pubertalni vylevy jim proste projdou :-) Fakt jsem zvedavej na onu "komplexni" analyzu piratskeho neuspechu... ktera nebude hledat chybu jen ve starostovskem krouzkovani (ke kteremu mj. neprimo vybizel treba i ten Zandl, viz zdejsi diskuze nize).
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: "Piráti se bouří proti vlastnímu kandidátovi na ministra" /Echo24/ ...stalo se, co dál? (když kopou do vlastního, proč by nekopali do cizího?)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: součástí vládního týmu není. A ano, myslím nás kauza Dostál ve volbách poškodilla, nemyslím si, že je to uzavřené...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: rikaji Pirati, co meli jako kandidata na ministra zdravotnictvi antivaxera... :-) Ja bych si vazne v pripade Piratu nejdriv zametl pred vlastnim prahem...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: me spis fascinuje to ohaneni se soudem, absence rozsudku soudu neimplikuje prijatelnost kandidata na ministra ci mirneji receno preferenci kandidatu bez odbobnych kostlivcu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MEMNON666: wikipedia, kverulant... samy lepsi zdroje... :-) Diky, ja si pockam na to, az rozhodne nejakej soud... protoze podobnejc clanku najdes hafo, piraty oblibenym Kalouskem pocinaje, ze :D
    KRAMERIUS: prasknout dverma... a tim se definitivne strelit do nohy :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    NIEKT0: Pokud vládní koaliční smlouva neobsahuje nutnost odsouhlasit jednotlivé ministry všemi stranami koalice, tak v tomhle mají Piráti smůlu - Nanejvýš můžou prásknout dveřmi, ODS a Fiala je k ničemu nepotřebují.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DANYSEK: "Pro zájemce jsou k dispozici dokumenty k této kauze:..."
    Wanted Pavel Blažek alias Don Pablo | kverulant.org
    https://www.kverulant.org/cases/wanted-pavel-blazek-alias-don-pablo/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Mimochodem... moc se tesim na Ivanuv stret s realitou... az nastoupi na MMR :-) Moc mu to nezavidim, prvni co ho asi zaboli bude naraz do mistnich ICT struktur... ktere jen tak mimochodem uspesne prezili celou nadvladu Agrofertu :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: v pravnim state ale soucasne plati nejaka presumpce neviny... jo, chapu, ze s tim u Piratu mate problem - ale ono nekoho (klidne krive) obvinit a na to konto mu nicit zivot je pomerne snadny... takze je mi jasny, ze preferejute pro vas "jednoduchou" cestu z kategorie placnu bez dukazu nesmysl a ty koukej dokazat opak :D Protoze ono uspet s tim obvinenim u soudu je precijen jina liga, ze? ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: sudy rozhoduju o tom ci niekto pojde sediet alebo nie, nie o tom ci sa ma stat ministrom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam