BEARPAW: no, někteří víme, kdo je Danýsek a taky to, jak byl "v kolektivu oblíben", třeba u spolupracovníků, ale za ty léta si ho prostě buď dáš do ignore, nebo si na to zvykneš, protože nic jinýho s tím dělat nejde.
Id VYHULENY_UFO byl zajímavá kauza. Ona ho totiž měla v double ignore většina NYXu, což by jiné lidi přimělo přinejmenším k zamyšlení, ale on prostě neomylně kamarádil s těmi zbývajícími, což byli taky většinou trollové... a až v tomhle klubu, kde jsem to musel bohužel sledovat, protože moderátor klubu vidí i lidi, které má v double ignore (ne, že bych kolikrát nepřemýšlel tenhle klub zrušit, nebo věnovat), v podstatě narazil.
To, že zrušením tohohle klubu jsem jen vyhrožoval, ale nikdy jsem se k tomu neodhodlal, se mu v podstatě stalo osudným. Je mi to líto, protože v podstatě u většiny lidí věřím v nějakou schopnost vývoje. Na druhou stranu, pokud si od NYXu odpočine, určitě mu to prospěje (mě by to taky prospělo). NYX by neměl být něco jako 4chan, a obávám se, že pro některé zdejší notorické id k tomu neměl až tak daleko. Já bych se měl zamyslet nad názvem tohohle klubu... původnímu tématu jsme se hodně vzdálili, i když necenzurovaná debata o Pirátech to do jisté míry byla (akorát zdejší kritika byla často naprosto mimo vzhledem k tomu, co by za kritiku stálo...)